Dodaj do ulubionych

Mam pytanie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 21:32
Hej. Mam problem ponieważ od jakiś kliku miesięcy mam taki gęsty, białawy śluz i to codziennie, który czasem na brzydki zapach. Do tego od około miesiąca mój mocz jest pomarańczowy i czasem na nieprzyjemny zapach. Nie wiem od czego to może być. Może znacie jakieś przyczyny tego, a może jest to normalne? Dodam, że mam 17 lat. Porsze o odpowiedź. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • aaaniula Re: Mam pytanie! 12.04.12, 07:19
      Jak Cię boli ząb to wiesz, że masz iść do dentysty, ale jak od kilku miesięcy masz stan zapalny pochwy to już nie wiadomo co zrobić... Jesteś już na tyle dorosła, że zapewne wiesz do jakiego lekarza się zapisać.
      • Gość: niewazne Re: Mam pytanie! IP: *.plusgsm.pl 12.04.12, 07:30
        czyli to jest stan zaplny? nie wiedzialm o tym. czytalam w internecie duzo o tym ale ńic podobnego nie znalazlam. a moze to byc cos bardzo powaznego ?
        • aaaniula Re: Mam pytanie! 12.04.12, 08:35
          Śluz śluzowi nie równy, nikt przez internet nie stwierdzi czy jest ok. Ale jeśli sama stwierdzasz, że od jakiegoś czasu jest inny niż zwykle- to znaczy, że coś się zmieniło. Brzydki zapach to już raczej murowany stan zapalny. Czy to coś poważnego? Nie leczone pewnie może doprowadzić do poważniejszych stanów, natomiast wizyta u lekarza, posiew i dobranie leków powinno szybko załatwić sprawę.
          • aaaniula Re: Mam pytanie! 12.04.12, 08:38
            No i radzę przstać szukać po internecie, bo zaraz będzie sto tysięcy sugestii o tym co zdiagnozowały forumowiczki i równie dużo dziwnych rad co z tym fantem zrobić. Idź do lekarza, on dobierze leki, a stosując terapię z forów możesz sobie narobić problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka