Dodaj do ulubionych

pytanie intymne

15.06.12, 19:02
Nigdy nie miałam problemów z wypróżnianiem, wszystko było ok. A tu przedwczoraj miałam zaparcie , parłam tak że az mnie bolało wiecie co. Wzięłam xennę extra i pomogło, z wielkim bólem zrobiłam k...ę. Ale na tym się nie skończyło, bo teraz strasznie mnie boli, piecze odbyt przy wypróznianiu, siedzeniu itd Czuję dyskomfort. Kupiłam wczoraj Posterisan, bo wyczytałam że ma działanie znieczulające. Czy miałyście coś podobnego, co to mogło być? Stan zapalny? Hemoroidy mi się objawiły???! Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • zebra12 Re: pytanie intymne 18.06.12, 09:29
      To niekoniecznie muszą być hemoroidy, choć wykluczyć lub potwierdzić może jedynie lekarz. Być może jednak z powodu zapracia (silnego parcia i twardego stolca) doszło do mechanicznego mikrouszkodzenia śluzówki odbytu. Wszystko się zagoi w swoim czasie. Posterisan jest dobrym wyborem. Lepsze czopki niż maść.
      A na drugi raz przy takim zapraciu użyj odrobiny oliwy z oliwek lub nawet zwykłego oleju natłuszczając solidnie odbyt (jakbyś czopek wkładała) zanim zaczniesz przeć.
    • Gość: alpepe Re: pytanie intymne IP: *.pools.arcor-ip.net 18.06.12, 10:58
      pęknięta śluzówka.
      • miss10 Re: pytanie intymne 22.06.12, 11:49
        miałyście rację. Aktualnie już wszystko wróciło do normy. Ból minął. Tylko czuję tam świąd od wczoraj, ale może to objaw gojenia. Pozdrawiam.
    • Gość: Kinga Re: pytanie intymne IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.13, 10:10
      widze ze nie tylko tak a miałam mnie to dopadlo wczoraj...nie wiem wlasnie co robic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka