Dodaj do ulubionych

Bolaca piers

24.06.12, 17:03
Witam. Od jakiegos miesiaca, moze i dluzej, boli mnie prawa piers. Na poczatku nie potrafilam zlokalizowac miejsca bolu,ktory ustal po jakichs 2 tygodniach, a po tygodniu powrocil i trwa do dzis. Teraz boli mnie powyzej sutka. Nie wyczywam zadnych guzkow, ale piers w okolicy sutka wydaje mi sie twardsz od drugiej. Bol odczywam caly czas, podczas zabawy z dziecmi, podczas schodzenia ze schodow i wchodzenia.Nawet jesli dotkne delikatnie reka. Mam zamiar w przyszlym tygodniu zrobic usg. Ale czy usg rozwieje wszystkie watpliwosci???Prosze o ocenienie mojego problemu i nakreslenie co moze byc przyczyna mojego bolu. Dodam, ze mam dwojke dzieci. Jedno karmilam 6 miesiecy a drugie 11 miesiecy. Karmienie przerwalam 13 miesiecy temu, ale naciskajac brodawki wciaz wyplywa z nich mleko. Nie takie biale, raczej bardzo mdle. Czy ktos mial podobne dolegliwosci???prosze o jak najwiecej odpowiedzi, podpowiedzi,i z gory dziekuje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zosia131 Re: Bolaca piers IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 20:28
      Ja miałam podobną sytuację, 1,5 roku po skończeniu karmienia bolała mnie pierś, usg wykazało włókniaka, ale w Twojej sytuacji może byc to przytkany kanalik skoro mleko jeszcze wypływa z piersi lub jakiś lekki stan zapalny.
      USG zdecydowanie rozwieje wszystkie wątpliwości.
    • tytus787 Re: Bolaca piers 24.06.12, 21:14
      Mnie też bolała pierś i co śię okazało rakkkkkkkkkkkkkkkkk idż do lekarza może będie dobrze
      • ella1500100900 Re: Bolaca piers 25.06.12, 08:20
        tytus787 napisał: Nie strasz prosze!!!!!!Jestem przygotowana na wszystko, ale mam nadzieje, ze to tylko jakies zapalenie. Mam malutkie dzieci i dopiero 28 lat. A czy Pani ze zdrowiem juz dobrze?Czy nie ma juz raka???Ile Pani miala lat jak zdiagnozowali raka???

> Mnie też bolała pierś i co śię okazało rakkkkkkkkkkkkkkkkk idż do lekarza może
        > będie dobrze
    • mel.la Re: Bolaca piers 24.06.12, 22:14

Jak bylam na mammografi to lekarz mi mowil, ze wyciek z piersi bezbarwny, bialy czy kremowy nie jest powodem do niepokoju, problem jest jak wycieka plyn z krwia.
      • ella1500100900 Re: Bolaca piers 25.06.12, 08:21
        Jesli ktos mial podobne dolegliwosci prosze o wiecej wpisow, i dziekuje za poprzednie!!!!
    • Gość: b-ata-b Re: Bolaca piers IP: *.radom.vectranet.pl 26.06.12, 18:59
      A moze zwyczajnie przedźwigałaś się? Masz małe dziecko i wymaga opieki w tym branie na ręce. Dźwiganie zakupów, wozka dziecięcego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka