Dodaj do ulubionych

unimil - conamore

IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.04, 12:36
czy uzywal ktos z Was wyzej wymienionych prezerwatyw? do tej pory uzywalismy
durexow jednak z powodu podwyzki ceny musimy zastapic je tanszymi i chcialbym
wiedziec czy conamore sa dobre? i mam jescze jedno pytanie czy prezerwatywy
smakowe czy zapachowe w jakis sposb uczulaja i powoduja podraznienia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malutka Re: unimil - conamore IP: *.st.Uni-Magdeburg.DE 26.06.04, 12:48
      Czasem uzywalismy ich z moim mezczyzna.(zanim zaczelam brac pigulki) Zdazylo
      sie raz ze pekla... - ale na szczescie wszystko bylo pozniej ok smile) Co do
      uczulen: to ja np. chyba mam uczulenie na prezerwatywy "bananowe" - bo
      uzywalismy ich kilka razy (z roznych firm) i za kazdym razem mialam "pieczenie"
      w srodku i uplawy.
      Pozdrawiam.
      • Gość: cordosa Re: unimil - conamore IP: 62.233.185.* 26.06.04, 13:54
        czasem też je stosujemy z moim mężczyzną. Są wg mnie dobre, fajne cieniutkie i
        całkiem miłe w używaniu. Co do pękania - powiedzieć nie mogę gdyż jeszcze nic
        nam nie pękło (ani durex ani conamore). Niezłe są tez te z unimila z gołymi
        babkami na opakowaniu (gdzies 2,40 zł za 3 sztuki) - też całkiem miłe wrażenia
        mimo tej ceny
    • Gość: maeve Re: unimil - conamore IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.06.04, 14:20
      uzywalismy unimilów blue,ale trudno sie nakladaly,nieprzyjemnie pachniały gumą
      i zsuwaly się ,tak jakby byly za małe.teraz uzywamy rfsu truskawkowych-polecam.
    • Gość: karafka Re: unimil - conamore IP: *.ipl.net / *.ipl.net 28.06.04, 17:02
      unimile pekaja i smierdza okropnie lateksem (jakies blekitne mielismy), uzywamy
      durexow (kupuuj w opakowaniach po 12szt! taniej!) lub wspomnianych juz RFSU
      (najlepsze na swiecie).
      wkrotce zamierzany sprawdzic angielskie contex.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka