Gość: Agnieszka 13 IP: *.goclaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:46 Witam Mam dosyc obfitą wydzielne sluzową, ciągle musze zmieniać majtki bo inaczej nie da sie wytrzymać, sa tak mokre. Moze polecicie mi jakieś przewiewne duze wkladki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina25 Re: Wkładki IP: *.net.pl 01.07.04, 14:13 A bylas z tym u ginekologa?? Czy ta widzielina ma jakis kolor, zapach?? Bo moga to byc uplawy, ktore sa objawem stanu zapalnego. I czy ta wydzielina jest przez caly czas?? czy tylko w czasie owulacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka13 Re: Wkładki IP: *.goclaw.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 14:23 ja nie mam jeszcze okresu Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.g Re: Wkładki 01.07.04, 14:37 Ta wydzielina, o ktorej piszesz jest pewnie zwiastunem nadchodzacej miesiaczki. A co do wkladek to polecam Discreet w rozowym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wkładki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:38 Zgadzam się, że ta wydzielina to zwiastun miesiączki, choć to nie znaczy , że już bardzo blisko, to może "chwilę" potrwać. Polecam Discreet w opakowaniu 40 szt.(granatowe to chyba najtańsza wersja). Discreet różnią się tym od innych wkładek, że klej jest wokół brzegów, a nie jakiś tam pasek pośrodku, dzięki temu są wygodne, nie podwijają się przypadkiem, nie podrażniają. Ktoś polecał różowe, nie wiem czy nie są perfumowane. Odpowiedz Link Zgłoś