Dodaj do ulubionych

CHCE PRZYTYC!

IP: *.kabel.telenet.be 24.07.04, 17:44
Ktos zna jakies sposoby?bo ja mam z kolei za dobra przemiane materii-jem
wiecej niz moj facet,a waga ani drgnie.Juz mi sie znudzilo bycie imitacja
wieszaka(179cm,62kg).A wszedzie tylko porady dla tych,ktorzy chca sie
odchudzac..Pomozcie!
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: CHCE PRZYTYC! 25.07.04, 18:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=12024758
      16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
    • bima5 Re: CHCE PRZYTYC! 26.07.04, 20:34
      Przede wszystkim idz do lekarza endokrynologa lub ginekologa-endokrynologa,.
      Problemy z Twoją wagą są spowodowane problemami z hormonami- tarczyca.
      • Gość: Adani Re: CHCE PRZYTYC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:39
        Znam ten problem, mam 179cm i waze 56kg. Chce przytyc! Jem jak ty wiecej od faceta, ktoremu brzuszek juz ladnie zwisa, a ja nic - nawet kilograma!
        Dzis czekalam w przychodni do lekarza - stoje przed drzwiami do rejestracji. Za mna siedza starsze babki i gadaja. Nagle slysze - "Ale ta mlodziez dzis sie odchudza (...) a to tylko choroby wychodza (...) takie chude do przesady, jak to wyglada..." wink
        Ja juz zaakceptowalam to jak wygladam, bo nie znalazlam sposobu na przytycie. Co najwyzej rozpechalam sobie brzuch. Ale nogi, rece nadal jak patyki. Nie pozostaje nic innego jak pokochac siebie.
        Tylko czasem tak mi sie by chcialo wygladac ja Bredget Jones smile
        • Gość: Adani Re: CHCE PRZYTYC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:41
          Dodam, ze nie mam problemów z tarczyca. Bralam tez pigulki antykoncepcyjne, bo lekarz stwierdzil, ze to rozchwiana gospodarka hormonalna. Nie przytylam wcale, a nawet schudlak kilogram.
          Moja siostra tez jest chuda, ale ona po Diane przytyla. Wyglada teraz normalnie. Na mnie to jednak nie dziala sad
          • Gość: lexi Re: CHCE PRZYTYC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 11:40
            Skąd Ja znam ten problem...Też bardzo chcę przytyć.Nawet myślałam,że po
            urodzeniu dziecka,trochę ciałka mi zostanie,ale niestety.Przy wzroście 179 ważę
            52 kg.Ci którzy mnie nie znają,myślą,że może specjalnie się odchudzam.A ja
            normalnie jem i nic.Tak sobie myślę,że może MY nie mamy poprostu tendencji do
            tycia.A może to przyjdzie z wiekiem...
            • Gość: ladyc Re: CHCE PRZYTYC! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.04, 21:49
              Polecam masło orzechowe. It works!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka