Dodaj do ulubionych

ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET

IP: 62.29.138.* 28.07.04, 15:30
JEZELI KTOS MA NADMIAR TYCH TABLETEK BADZ PRZESTAL ZAZYWAC I MU ZOSTALY TO
PROSZE O KONTAKT
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET 28.07.04, 15:32
      Nastepna... Nie dobiera sie tabletek na podstawie tego, co uda Ci sie kupic!

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • Gość: baby_doll@ftv.pl Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET IP: 62.29.138.* 28.07.04, 15:45
        POSŁUCHAJ MĄDRALO JESLI NIE WIESZ ZE LOGEST I HARMONET MAJA TEN SAM SKLAD
        HORMONOW TYLKO ROZNIA SIE FIRMA TO TWOJA SPRAWA!!! JA BIORE GLOWNIE LOGEST,ALE
        HARMONET MA IDENTYCZNY SKLAD. MYSLISZ,ZE GDYBYM NIE KONSULTOWALA SIE REGULARNIE
        Z LEKARZEM TO BYM SIE TAK BAWILA W BRANIE NIEZNANYCH PIGUL??? CZASEM DOSTAJE OD
        SWOJEGO LEKARZA BEZPLATNE PROBKI LOGESTU BADZ HARMONETU,ALE NIESTETY OSTATNIO
        JAKOS NIE PRZYCHODZA NAMOLNI PRZEDSTAWICIELE MEDYCZNI. A CHCIALABYM OD KOGOS
        ODKUPIC BO BYC MOZE KTOS MOGLBY TANIEJ ODSPRZEDAC NIZ SA W SKLEPIE.
        • an_ni Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET 28.07.04, 16:04
          a wiesz ze logest i harmonet mimo ze maja ten sam sklad a jednak innych
          producentow moga dzialac odrobine inaczej- na swoim przykladzie ci to powiem !
          ale chcesz to sobie zongluj swoim zdrowiem
          tyle ze tu nie jest sklep !

• Gość: baby_doll@ftv.pl Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET IP: 62.29.138.* 28.07.04, 16:20
            JA AKURAT NIE ODCZUWAM ROZNICY.TAKL SAMO SIE CZUJE I NA LOGESCIE I NA
            HARMONECIE. ZRESZTA SAME W SOBIE PIGULKI NIE SA ZDROWE,WIEC MOZNA POWIEDZIEC ZE
            TE KTORE JE BIORA TEZ ZONGLUJA SWOIM ZDROWIEM.JA AKURAT OBA TE RODZAJE PIGUL
            ZNOSZE IDENTYCZNIE,WIEC TO NIE JEST ZONGLOWANIE ZDROWIEM.JA ROZUMIEM GDYBYM
            ZADALA PYTANIE CZY MA KTOS ODSPRZEDAC JAKIEKOLWIEK PIGULKI, ALBO TRI MINULET I
            LOGEST TO OKI ROZUMIEM,ALE W TEJ SYTUACJI Z KONSULTACJA LEKARSKA NIE ROZUMIEM
            OBURZEN...POZA TYM JESTEM DOROSLA I WIEM CO ROBIE, TAK WIEC BARDZO PROSZE O NIE
            POUCZANIE MNIE.
            • very_martini Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET 28.07.04, 16:30
              Nie wiem, jaki lekarz pozwala Ci brac na zmiane logest i harmonet. Lekow
              antykoncepcyjnych nie stosuje sie w terapii kombinowanej, o ile mnie pamiec nie
              myli. Sklad nie ma tu nic do rzeczy. Morze i solniczka niewatpliwie skladaja
              sie z soli, a sa czym zupelnie innym.
              Jak chceszwink. Juz wczoraj dyskutowalysmy o tym z innej okazji. Zrobisz, jak
              uwazasz, tylko zaloze sie, ze jak bedziesz miala jakies jazdy ze zdrowiem, to
              bedziesz miala pretensje do osoby, kotra Ci sprzedala te rzeczy.

PS. Jak wpisujesz swoj email, to wstawiaj do adresu jakas estra literke, bo po
              forum krazy czasem wirus, ktory wypapuje sobie z postow adresy i sie pod nie
              wysyla. Mozesz wpisac na przyklad, tak, jak to robi gazeta
              baby_dollNOSPAM@.ftv.pl

16%VOL
              22%VAT
              • Gość: baby_doll@ftv.plLL Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET IP: 62.29.138.* 28.07.04, 16:38
                DZIEKI ZA INFO smile
                NIGDY W ZYCIU NIE MIALAMBYM PRETENSJI DO OSOBY KTORA MI SPRZEDALA CZY TO W
                APTECE CZY GDZIEKOLWIEK INDZIEJ TYLKO DO SAMEJ SIEBIE. JESLI JA JAKAS GLUPOTE
                ODWALE TO POTRAFIE SIE DO TEGO PRZYZNAC I W TAKICH SYTUACJACH MAM PRETENSJE TO
                SAMEJ SIEBIE BO JESTEM OSOBA ODPOWIEDZIALNA I NIE ZRZUCAM ODPOWIEDZIALNOSCI NA
                KOGOS INNEGO. WIELU LEKARZY MI MOWILO ZE JESLI BIORE LOGEST I WSZYSTKO JEST U
                MNIE OK ( ZE STANEM ZDROWIA, WYNIKAMI BADAN ) TO ODPOWIEDNIKIEM ROWNIEZ JEST
                HARMONET.A JESLI CHODZI O SKLAD TO OCZYWISCIE ZE MA NAJWIECEJ DO RZECZY wink
                • very_martini Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET 28.07.04, 16:40
                  Nie moze miec IDENTYCZNEGO skladu, bo zadna firma nie wypuscilaby leku o
                  INDETYCZNYM skaldzie jak lek konkurencyjnej firmy. Jaki mialaby w tym biznes?
                  Przynajmniej ja o takim cudzie natury nie slyszalam, ale zyje wszak w puszczy
                  bez dostepu do cywilizaji z klapkami na oczach i uszach

16%VOL
                  22%VAT
                  • Gość: CYNTHIA Re: ODKUPIĘ LOGEST BĄDŹ HARMONET IP: 62.29.138.* 29.07.04, 11:48
                    TO JEST NA TAKIEJ ZASADZIE ZE SKLAD TABLETKI - CZYLI HORMONY I ICH ILOSC JEST
                    IDENTYCZNA TYLKO SUBSTANCJE DODATKOWE SIE ROZNIA,CZYLI NP. WIECEJ SKROBII
                    ITP.ALE NAJWAZNIEJSZY JEST SKLAD I ILOSC HORMONOW
            • very_martini PS 28.07.04, 16:31
              Przepraszam, ze smialam pouczyc w kwestii maila, ale nawet jesli Ty sie
              obrazisz, to moze przeczyta to ktos, komu ta uwaga sie przyda i krew go nie
              zaleje na jej widok

16%VOL
              22%VAT
              • Gość: baby_dollDB@ftv.pl Re: PS IP: 62.29.138.* 28.07.04, 16:39
                OKI SPOX smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka