Gość: miśka IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.04, 12:45 co sądzicie o tych gobulkach, warto je stosować? a może polecicie jakieś inne, bo muszę wybrać coś dla siebie. w necie znalazlam kilka stron ale tam są same suche informacje a wolałabym coś konkretnego. pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agi Re: patentex oval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:33 w sumie wszystko byłoby ok, gdyby się aż tak strasznie nie pieniły......leci z ciebie jakaś piana i jest to duży dyskomfort, stosowałam przez okolo miewsiąc i dałam sobie z tym spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
groszek69 Re: patentex oval 02.08.04, 13:38 ja stosowalam jakies 2 razy, dosc ze sie pieni to jak i moj partner czulismy straszne cieplo, czasami az parzylo... ogolnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: patentex oval IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.04, 15:43 no to co mi polecicie? pigułek brać nie mogę. słyszałam że był jakis dobry krem ale podobno juz jest niedostępny. a może są jeszcze jakieś inne dobre globulki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: patentex oval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:42 Wyprobuj globulki. To, ze niektore dziewczyny sa niezadowolone nie znaczy, ze ty tez bedziesz. Moze tobie akurat przypadna do gustu Moja kumpela uzywa wlasnie Patentex i razem z chlopakiem sa bardzo zadowoleni... Jakos nie przeszkadza im pienienie sie, oboje uwazaja, ze jest to bardzo podniecajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja72 Re: patentex oval IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 11:12 Twoja kumpela używa tylko globulek?Czy łączy np. z prezerwatywą?Jak dLugo? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek_78 Re: patentex oval 11.08.04, 23:35 Cześć, Kiedys, dawno temu :o) ..., jakieś 6 lat temu, kilka razy stosowałam krem Delfen. Nie pieni się i jest nieco tłusty. "Wstrzykuje" się go do pochwy takim dozownikiem, co jest wygodne- jak tampon z aplikatorem. Druga sprawa, ze podczas stosunku cały ten krem "osiada" na członku i razem z nim wykonuje ruchy- wydostając sie na zewnątrz i potem cała byłam tym oblepiona, aż po uda. Ile go zostaje w środku i na ile działa? Trudno mi powiedzieć- jak się potem okazało- pewnie jakbyśmy mieli tą wiedze na swój temat, co teraz- to byśmy sie wcale nie zabezpieczali- i tak nie moge zajść w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś