Dodaj do ulubionych

patentex oval

IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.04, 12:45
co sądzicie o tych gobulkach, warto je stosować? a może polecicie jakieś
inne, bo muszę wybrać coś dla siebie. w necie znalazlam kilka stron ale tam
są same suche informacje a wolałabym coś konkretnego. pozdrowionka smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Agi Re: patentex oval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:33
      w sumie wszystko byłoby ok, gdyby się aż tak strasznie nie pieniły......leci z
      ciebie jakaś piana i jest to duży dyskomfort, stosowałam przez okolo miewsiąc i
      dałam sobie z tym spokój...
    • groszek69 Re: patentex oval 02.08.04, 13:38
      ja stosowalam jakies 2 razy, dosc ze sie pieni to jak i moj partner czulismy
      straszne cieplo, czasami az parzylo... ogolnie nie polecam
    • Gość: miśka Re: patentex oval IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.04, 15:43
      no to co mi polecicie? pigułek brać nie mogę. słyszałam że był jakis dobry krem
      ale podobno juz jest niedostępny. a może są jeszcze jakieś inne dobre globulki?
      • Gość: Anka Re: patentex oval IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:42
        Wyprobuj globulki. To, ze niektore dziewczyny sa niezadowolone nie znaczy, ze
        ty tez bedziesz. Moze tobie akurat przypadna do gustu smile Moja kumpela uzywa
        wlasnie Patentex i razem z chlopakiem sa bardzo zadowoleni... Jakos nie
        przeszkadza im pienienie sie, oboje uwazaja, ze jest to bardzo podniecajace wink
        • Gość: ja72 Re: patentex oval IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.04, 11:12
          Twoja kumpela używa tylko globulek?Czy łączy np. z prezerwatywą?Jak dLugo?
    • asiulek_78 Re: patentex oval 11.08.04, 23:35
      Cześć,
      Kiedys, dawno temu :o) ..., jakieś 6 lat temu, kilka razy stosowałam krem
      Delfen. Nie pieni się i jest nieco tłusty. "Wstrzykuje" się go do pochwy takim
      dozownikiem, co jest wygodne- jak tampon z aplikatorem. Druga sprawa, ze
      podczas stosunku cały ten krem "osiada" na członku i razem z nim wykonuje ruchy-
      wydostając sie na zewnątrz i potem cała byłam tym oblepiona, aż po uda. Ile go
      zostaje w środku i na ile działa? Trudno mi powiedzieć- jak się potem okazało-
      pewnie jakbyśmy mieli tą wiedze na swój temat, co teraz- to byśmy sie wcale nie
      zabezpieczali- i tak nie moge zajść w ciążę sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka