Dodaj do ulubionych

GRZYBICA POCHWY!!!

22.08.04, 12:02
hej dzis niedziela i potrzebuje pierwszej pomocytongue_out
otorz po 4 miesiacach mam nawrot grzybicysad znow swedzenie i upławy od 3 dni.
ostatnio dostalam od mojej pani ginekolog LACTOVAGINAL. (bez recepty) i
oczywiscie pomoglo.nie wiem czy jutro sie wybiore do lekarza wiec mam
pytanko: jakie jeszcze kapsulki mozna znalezc w aptekach o podobnym działaniu
a sa ciut tansze nisz lactovaginal (22-25 zloty) wiem ze to nie tak duzo ale
ja mam 19 lat i sama jeszce nie zarabiamtongue_out hmm ma ktos jakies doswiadczenie w
tej dziedzinie?smile z gory dziekuje za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: kalinosia Re: GRZYBICA POCHWY!!! IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 17:55
      hej, np.globulki propolisowe (ok. 10 zł, tylko uważaj, bo wiele kobiet ma na
      nie uczulenie) a do podmywania płyn ginekologiczny Lactacyd Femina z kwasem
      mlekowym i pH 3,5 (rewelacyjnie łagodzi świąd i pieczenie, kosztuje ok. 18 zł)
    • Gość: dziewcze Re: GRZYBICA POCHWY!!! IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 18:41
      globulki dopochwowe CALLENDULIN (ok 8 złotych)
      Krem Clotrimazolum (ok 3 złote)
      Emulsja Lactacyd Femina (ok 9 złotych)
      • Gość: kalinosia Lactacyd-emulsja a płyn IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:48
        Lactcyd Femina emulsja, ta za ok. 9 zł to zwykły płyn do higieny intymnej do
        codzienngo uzywania (zresztą baaardzo dobry!), natomiast w stanach chorobowych
        stosuje się Lactacyd Femina płyn ginekologiczny, do kupienia tylko w aptece za
        ok. 18 zł! Ech, wiele dziewczyn ciągle nei rozróżnia płynu ginekologicznego od
        emulsji uncertain
    • Gość: Plameczka666 Re: GRZYBICA POCHWY!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 19:52
      Laktovaginal jest tanszy na recepte!Dopomnij sie u sojego gina o recepte jesli
      jestes ubezpieczona gdziekolwiek!Warto walczyc o swoje!!!!!!!!!
      • morfa1 Re: GRZYBICA POCHWY!!! 22.08.04, 19:54
        oooo to mnie zdziwilassmile ostatnio nie wypisała mi doktorka recepty...hmm
        dziekuje bardzo za podpowiedz. upomne siesmile
      • Gość: kasia Re: GRZYBICA POCHWY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:48
        pytałam ostatnio w aptece i usłyszałam odpowiedź, że cena jest taka sama na
        receptę i bez, niestety
        • Gość: Plameczka666 Re: GRZYBICA POCHWY!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 08:44
          Ja dostalam laktovaginal na recepte i kozstowal 11 zl a nie 22 czy wiecej.Wiem
          co mowie
      • agga1976 Re: GRZYBICA POCHWY!!! 23.08.04, 09:29

> Laktovaginal jest tanszy na recepte!Dopomnij sie u sojego gina o recepte
        jesli
        > jestes ubezpieczona gdziekolwiek!

na pewno nie ma roznicy w cenie! zdarzaja sie apteki, gdzie sa jakies extra
        promocyjne ceny, ale recepta nie ma tutaj znaczenia, niestety ...

pozdrawiam
        A.
    • maretina Re: GRZYBICA POCHWY!!! 22.08.04, 20:10
      lecznicza emulska lactacyd.
      jest tez podobny plyn do higieny intymniej. po wy;eczniu stosuj, jest ekstra i
      grzybica nie powinna przy nim wrocic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka