Gość: Aga IP: *.dolsat.pl 26.08.04, 14:19 Ostatnio zrobiłam sobie badania prolaktyna 9,50 a progesteron 25,20 przy normie 21,00 był to 25 dzień cyklu. Czy te wyniki są ok. Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Prolaktyna a progesteron 26.08.04, 14:21 jesli nie bierzesz w drugiej fazie cyklu progesteronu to moze jestes w ciazy, jak jest on powyzej normy. prolaktyna piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prolaktyna a progesteron IP: *.dolsat.pl 26.08.04, 14:23 miesiaczke dostalam w terminie trwala 2,5 dnia, zrobilam test ciążowy ale negatywny Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Prolaktyna a progesteron 26.08.04, 14:24 Gość portalu: Aga napisał(a): > miesiaczke dostalam w terminie trwala 2,5 dnia, zrobilam test ciążowy ale > negatywnypisalas, ze 25 dc robilas progesteron, rozumiem, ze po tym byla @? idz do gina, zrob usg, masz za krotkie @. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prolaktyna a progesteron IP: *.dolsat.pl 26.08.04, 14:31 Ta miesiączka tez mnie zdziwila tym bardziej ze zawsze mam regularne i trwaja okolo 6 dni. U gin bylam ale stwierdzil brak ciązy. Nie mam miesianków, torbieli wszystko ok. Co o tym myslisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Prolaktyna a progesteron 26.08.04, 14:38 Gość portalu: Aga napisał(a): > Ta miesiączka tez mnie zdziwila tym bardziej ze zawsze mam regularne i trwaja > okolo 6 dni. U gin bylam ale stwierdzil brak ciązy. Nie mam miesianków, > torbieli wszystko ok. > Co o tym myslisz?? raz najakis czas kazda kobieta ma dziwny cykl. jesli to pojedynczy przypaek i mialas badania to nie a powodu do niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Prolaktyna a progesteron IP: *.dolsat.pl 26.08.04, 14:40 Dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś