Gość: kalinosia IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:12 Zakupiłam i...rozczarowałam się. Jedyne co w nich dobre to to, że ładnie pachną. Po krótkim czasie wata w nich się skawala co jest nie do przyjęcia. Pozostaję nadal wierna Belli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga102 Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 30.08.04, 17:09 Podzielam opinię. Więcej ich nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 30.08.04, 17:55 spróbujcie Helen Harper ! 100 razy lepsze od Belli,bo mają duuuże skrzydełka ! i lepszy klej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: podpaski always- do bani IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.08.04, 18:20 wlasnie mialam zalozyc watek o podpaskach, te nowe always, straszne sa, nie kleja w ogole, co z tego ze maja nowy super, hiper-niebieski pasek, na belle zielona sie przezucilam, a co wy sadzicie o alwaysach? moim zdaniem 1-2 lata temu byly zdecydowanie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: podpaski always- do bani IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:55 dla mnie alwaysy tez są do bani .Od dłuższego czasu używam Bella perfecta blue, ale ostatnio kupiłam Bella 2003, takie z falbanką po bokach i tez są fajne (są w wersji drainette i sofitiplait) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libresse Re: podpaski always- do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:29 Najlepsze pod sloncem sa podpaski Libresse!!! Always'y byly dobre kilka lat temu i tylko dlatego, ze nic lepszego na rynku wlasciwie nie istnialo. Ten ich niebieski pasek to moim zdaniem tylko atrapa - wcale bardziej sie tam nic nie wchlania Teraz faktycznie Bella wiedzie prym, choc uwazam, ze cene za bardzo winduja do gory bo podpaski choc niezle nie sa tak dobre (chlonne, miekkie i dokladnie zabezpieczjace) jak chocby Libresse. Libreski sa miekkie, nie kleja sie do pupy, bardzo dobrze wchlaniaja na srodku, (dlatego nic bokami sie nie leje) sa bardzo chlonne i swietnie dopasowane do ksztaltu ciala. Ale podpaski to sprawa jak najbardziej gustu i indywidualnej potrzeby komfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adani Re: podpaski always- do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:29 To mowilam ja - Adani, nie Libresse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: podpaski always- do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:49 polecam Ria,niestety nie wszedzie mozna je kupic, a szkoda, bo w miare tanie i rewelacyjne chlonne Polecam serdecznie, a always- nie, nie... i jeszcze raz nie pozdrawiam, droka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ria Ria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:49 ja kiedys mialam Ria wkladki. Byly super, ale fakt - trudno dostepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha z falbanką? IP: *.arkonskie.v.pl 31.08.04, 19:46 tych nie znam... ale jestem wierna Belli od lat - Perfecta biją ceratowe Alwaysy na głowę!! Bella ma jeszcze rewelacyjne tampony z aplikatorem - tylko trudno bardzo je dostać - są znacznie wygodniejsze od tampaksów (przynajmniej dla mnie) bo rozciągają się wszerz, a nie wzdłuż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: z falbanką? IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:21 tak, z falbanka po bokach + skrzydełka oczywiście, są naprawdę fajne, nazywają się Bella 2003, pakowane po 7 szt, każda osobno . Wejdź sobie na stronkę Belli, tam sa opisane wszystkie produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_piekna Re: z falbanką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:37 Tak, bella 2003 zalety ma jednak i wady. Glowna jest to ze klej tak mocno trzyma sie bielizny ze przy odrywaniu czesci kleju z kawalkiem podpaski zostaje na bieliznie. Wole bella softiplay bo sa miękkie i przepuszczają powietrze, natomiast te ceratkowe (bella i always) w lato mi pupcie odparzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: z falbanką? IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:28 mi się jeszcze nie zdarzyło przy używaniu Belli 2003, żeby klej z kawałkiem podpaski został na majtkach Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 30.08.04, 19:53 Obiema rękami podpiszę się pod Ria/ą(?), na drugim miejscu Libresski. A always szczerze nie lubię, są miłe w dotyku jak cerata albo gumowa koronka w barze mlecznym. blee 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 30.08.04, 21:51 Nie cierpie Always, ze wzgledu na tą ceratę, co "nie oprzepuszcza wilgoci". To samo maja pampersy, też ich nie kupuję dla dzidka. Najbardziej lubię bellę, softplaint, chyba sie nazywa, lub podobnie. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: 80.51.254.* 30.08.04, 22:17 Podzielam opinię. Rewelacyjne w Naturelli są tylko : cena i zapach - reszta, czyli najwazniejsze - użytkowanie - nie zachwyciło mnie w ogóle, a wręcz przeciwnie. Dlatego pozostaję przy Belli, ewentualnie przy Always (mimo wszystko lubię je i często kupuję - chyba pozostał mi zachwyt sprzed kilku lat, gdy pojawiły się pierwsze always, podczas gdy na rynku były zwykłe podpaski lub wata...a fuj!) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalila Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:38 Ja też zdecydowanie - Bella (zwłaszcza perfecta blue softiplait), w ogóle robią dobre produkty i cena jest do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:42 U mnie numer 1 to Libresse - naturalna powłoka i bardzo dobry kształt. Na 2 Bella 2003 softiplait bo drainette to zwykła cerata, kótrej nie trawię. Nie cierpie więć Alwaysów z powyższego powodu. Z wkładek u mnie na pierrwszym miejscu są carefree, wielki wybór kolorów, typów, no i so super rozwiązanie że pasują do stringów i do zwykłych, no i że są też czarne, są też większe wkładki które dla mnie idealnie pasują na końcówki okresu. Lubię też micro wkładki Libresse - bardzo pomysłowe i czasem się przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznuruffka Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:51 a ja polecam podpaski Subtelle (takie w bialych opakowaniach),nie maja certay,nie zbija sie w nich wata,a te na noc sa naprawde duze i dobrze przykrywaja,i nie sa krepująco grube.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: *.crowley.pl 01.09.04, 21:08 Subtelle są najlepsze - delikatne, cieniutkie bardzo chłonne. Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: podpaski Naturella- co sądzicie? IP: *.icpnet.pl 04.09.04, 16:10 A ja uwielbiam Always , sa swietne, superchlonne, nigdy mnie nie zawiodly a Bella I owszem. W ogole uwazam ze cale to gadanie o ceracie jest ogolnie bez sensu, wiele moich kolezanek ich uzywa i wszystkie sa zachwycone, zadna sie nie skaezyla na podraznienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra14 Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 01.09.04, 16:48 a ja podpasek w ogole nie lubie, uzywam tylko w nocy, bella perfecta blue, a w dzien tylko tampony (tampax) no i wkladke, polecam carefree tanga, sa najlepsze do stringow, maja dobry klej i skrzydelka dzieki czemu nie czuje jak mi sie cos do pupy przykleja Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielaa Re: podpaski Naturella- co sądzicie? 26.06.26, 23:38 Zakupiłam podpaski marki Naturella i nie mam z nimi najlepszych wspomnień . Podpaski te są nasączone różnymi esencjami zapachowymi , przez co uczuliły mnie powodując swędzenie i zaczerwienienie . Ogólnie nie polecam ich dla osób ze skórą delikatną i podatną na podrażnienia w miejscach intymnych. Odpowiedz Link Zgłoś