20.09.14, 14:31
Byłam u dwóch ginekologów w związku z upływami, które wg mnie mam. Cytologia i usg są w porządku, a lekarze mówią, że taka moja uroda. Mnie tymczasem to przeszkadza, mam ciągle wilgotno, wkładka wieczorem jest wilgotna całkiem. Upławy nie mają ani koloru ani nieprzyjemnego zapachu. Czy możliwe, że rzeczywiście to normalne i tak już mam?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: upławy 20.09.14, 20:29
      Ale masz tak non stop, czy tylko czasami? Bo jeżeli nie ciągle, to może być po prostu śluz płodny. Sprawdź korelację z cyklem.
    • enith Re: upławy 20.09.14, 21:13
      > e mają ani koloru ani nieprzyjemnego zapachu. Czy możliwe, że rzeczywiście to n
      > ormalne i tak już mam?

Tak, to możliwe. Gdy byłam młodsza i zanim rozpoczęłam stosowanie antykoncepcji hormonalnej, zasadniczo nie wychodziłam z domu bez wkładki plus kilka zapasowych w torebce. Był to stan normalny, bo żadne z badań nie wykazało nic niepokojącego i też usłyszałam, że taka moja uroda. Na pigułkach i po ich odstawieniu nie potrzebowałam już wkładek, tzn. w cyklu mam może parę dni, gdy wkładka się przydaje, ale nie ma porównania z tym, co było kiedyś.
    • lidek0 Re: upławy 21.09.14, 15:48
      Skąd wiesz, że to upławy? Skoro lekarze stwierdzą, że wszystko jest ok to nie upławy.
      • nigolla Re: upławy 23.09.14, 17:57
        No nie wiem, tak to nazwałam sobie. Martwi mnie to, bo ilości wskazują na to, że coś jest nie tak....
    • sandriks Re: upławy 22.09.14, 17:53
      wkładka wieczorem? to nie wymieniasz jej przez cały dzień?!?!?! surprised
      • nigolla Re: upławy 23.09.14, 17:57
        Nie, nie widzę takiej potrzeby. A Ty co ile wymieniasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka