Dodaj do ulubionych

globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was?

IP: *.g / *.g-net.pl 13.09.04, 08:15
Lekarz zalecil mi zastosowanie tych globulek. Na razie zalozylam dwie i
zauwazylam, ze w mojej pochwie jest strasznie sucho. Nawet palec z trudnoscia
wkladam. Wieczorem to sie zmienia i mam troche wilgoci (na tyle, zeby wlozyc
globulke) ale ogolnie jest bardzo sucho.
Czy Wy tez tak mialyscie? Troche mnie to niepokoi. Pomijajac juz fakt, ze w
nocy te globulki po prostu sie ze mnie wylewaja i musze spac z podpaska.
Obserwuj wątek
    • Gość: kalinosia Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:49
      to, że one brudzą i że trzeba użwywac podpasek na noc to normalne. Co do wpływu
      na suchość czy wilgotność pochwy to nic mi o tym nie wiadomo.
      • Gość: propoliska Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: *.g / *.g-net.pl 13.09.04, 13:34
        wiem, ze to normalne, ze brudza, bo chyba wszystkie globulki brudza.
        ale na prawde mam strasznie sucho sad
    • Gość: mari Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: 195.205.163.* 13.09.04, 13:51
      może ta suchość wynika z b. dużej infekcji grzybiczej albo z przeterminowania
      globulek. Mi zazyczaj one nie pomagaja w zaawansowanej już grzybicy, lepiej by
      lekarz przepisał cos mocniejszego. Ja stotuję propoli albo laktowaginal
      zapobiegawczo a nie leczniczo.
    • hippophae kilka pytań jeśli można 13.09.04, 14:05
      Na co tak naprawdę pomagają te globulki? Na grzybki? a na bakterie też? Czy
      przy okazji nie zabijają pożytecznych bakterii?
      Można je stosować profilaktycznie? np. jedną globulkę w razie strachu przed
      infekcją (np. po okresie, po kąpieli w podejrzanym bajorku itp?) czy raczej
      trzeba zrobić dłuższą kurację?
      H.
      • Gość: mari Re: kilka pytań jeśli można IP: 195.205.163.* 13.09.04, 14:43
        ja jez używam profilaktycznie, np. przed okresem odczuwam lekkie swędzenie
        czasami albo po okresie. Wtedy wystarczy jedna globulka i po strachu. Nie wiem
        co zabijają, pewnie pisze na ulotce jakie bakterie kiluje.
        Tak samo działa Laktowaginal.
      • Gość: propoliska Re: kilka pytań jeśli można IP: *.g / *.g-net.pl 13.09.04, 15:15
        ale ja nie mam grzybicy (poza tym, one nie sa na grzybice), tylko nie wiadomo
        dlaczego mnie piecze uncertain
        posiew pokazal, ze jestem zdrowiutka.
        galki propolisowe sa na: zakazenie bakteryjne pochwy, zapalenie pochwy i uplawy
        ropne w przebiegu zakazenia pochwy, swiad sromu z uplawami ropnymi, zapalenia
        sromu, wyprysk sromu, jako lek wspomagajacy w leczeni procesow zapalnych drog
        rodnych.
    • Gość: Magda_lenka Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: *.euronet.net.pl 13.09.04, 14:52
      mnie niestety one wcale nie pomagają sad(((
    • Gość: propoliska Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: *.g / *.g-net.pl 13.09.04, 15:26
      tu mam link www.apipol.com.pl/pages/farma_products_05.htm do tej firmy,
      ale niewiele sie mozna z tego dowiedziec...
    • Gość: doris Re: globulki z propolisem - uzywala ktoras z Was? IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 13.09.04, 17:49
      Zapytaj w laboratorium czy posiew który robiłaś był tylko na bakterie tlenowe
      bo jeśli masz ureplasmę lub mykoplazmę ( a są to bakterie beztlenowe) i robi
      się dodatkowo posiew na "te" bakterie!! Może one są Twoją bolączką !!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka