Dodaj do ulubionych

NADZERKA-PROSZE O POMOC!

IP: 62.233.243.* 14.09.04, 18:50
Wiatm Drogie Panie! Czy ktoras z was mila nadzerke leczona
metoda "zamrazania" badz sniegowania(nie wiem czy jest to samo)??? lekarka
powiedziala mi ,ze to najlepsza metoda dla kobiet nierodek i kosztuje 200zl.
wiecie cos na ten temat???blagam o odp. dziekuje

Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.crowley.pl 14.09.04, 19:09
      Alu, w pierwszej ciąży okazało się, że mam nadżerkę. Musiałam przeczekać całą
      ciążę i dopiero później coś z tym zrobić. Moja lekarka powiedziała to, co
      Twoja. Zamrażanie jest najlepsze, najskuteczniejsze.
      Miałam zabieg, przyjemne nie jest, ale naprawdę nic strasznego. Zresztą tak
      naprawdę to już niewiele pamiętam. No, może jedynie to, że robił to świetny,
      bardzo przystojny lekarz. wink
      Teraz mam spokój, odpukać!
      Ceny nie pamiętam, wiem, że to było sporo.
      Nie masz się czego obawiać, naprawdę!
      Powodzenia! smile
    • Gość: Anka Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.jtb.pl 15.09.04, 00:25
      No wlasnie - jak to jest z ta nadzerka?Usuwac czy nieusuwac?Moja ginekolog
      powiedziala mi ze mam nadzerke ale jesli jakos szczegolnie mi to nie
      przeszkadza (tzn. nie mam np. uplawow) mozna na razie jej nie leczyc (nie
      rodzilam do tej pory).Stwierdziala, ze ostatnie badania pokazuja, ze nawet male
      dziewczynki maja nadzerki, dlatego wiec nie jest to patologia z ktora nalezy
      natychmiast wlaczyc. Co Wy na to? Jakie moga byc konsekwencje nie podjecia
      leczenia takiej nadzerki?
      • Gość: ania Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 00:33
        Hej
        Ja tez mam mala nadzerke i juz kilku lekarzy stwierdzilo,ze jesli nie rodzilam
        to nie ma sensu jej usuwac.Kazali tylko co pół roku robic cytologie i
        przychodzic sprawdzac,czy wszystko jest ok.
        Pozdrawwiam
      • pierozkowa usuwajcie nadzerke!!!!! 16.09.04, 14:25
        moj lekarz powiedzial ze lepiej wczesniej niz pozniej bo potem mozna miec
        problemy z plodnoscia!!!!!
    • kkiz Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! 15.09.04, 11:39
      Witam! Ja miałam nadżerkę jakieś 2 lata temu. Lekarz wypisał mi skierowanie do
      szpitala i tam miałam zabieg zamrażania i od razu po nim szłam do domu. Nic
      mnie to nie kosztowało. A jeśli chodzi o to czy sam zabieg był bolesny - to
      nie. Boli tylko trochę podbrzusze jak przy miesiączce. Nie ma sie czego bać.
      Pozdrawiam
    • Gość: Joanna Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:37
      Dwa lata temu mialam wymrazana nadzerke. Kosztowalo mnie to 100 - 150 zl,
      dokladenj ceny nie pamietaj. Metoda skuteczna, polecam.
    • pierozkowa Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! 16.09.04, 14:23
      ja miałam nadzerke i ja zamrazalam!! zamrazanie jest dla dziewczyn ktore
      je=szcze nie maja dzici i w przyszlosci chca miec dzieci . wypalanie jest dla
      kobiet ktore juz dzieci nie chca bo po wypalaniu mozna miec problemy z
      plodnoscia. ja wypalaalm u lekarza prywatnie i zaplacilam 150 zł(sam zabieg bez
      kosztu wizyty). mieszkam w dąbrowie górniczej. u ciebie w miescie moga byc inne
      ceny. aha i nie ma sie czego bac, choc lepiej usunac wczesniej niz pozniej!! i
      jeszcze jedno!! na zdrowiu nie ma co oszczedzac!! pozdrawiam
      • Gość: fiolka44 Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 14:30
        ja także miałam nadżerkę. lekarz usuwał mi ją solcogynem (taki płyn którym
        smarował nadżerkę) i juz jej nie mam! pomoglo. a też jeszcze nie rodzilam, mam
        19 lat. lekarz powiedzial że lepiej usunąć.
        • Gość: minka Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.icpnet.pl 16.09.04, 14:36
          mam pytanko.....ja tez milam wczoraj smarowanie solcogynem....i podbno po paru
          dniach "ma odpasc taki kawalek,strupek", czy tak mialas?????
          • Gość: aga Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:26
            ja tez mialam smarowanie solcogynem ale nie zauwazylam zadnego strupka wiec jak
            w koncu z tym jest powinien byc czy nie? bo juz sama nie
            wiem.
      • Gość: Ala Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: 62.233.243.* 16.09.04, 17:01
        wtam Cie
        Ja rowniez mieszkam w Dabrowie i mam te nadzerke...mozesz mi napisac gdzie
        kinkretnie ja usuwalas?w jakim gabinecie?
        dziekuje
      • trena Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! 16.09.04, 17:07
        pierozkowa napisała:

> ja miałam nadzerke i ja zamrazalam!! zamrazanie jest dla dziewczyn ktore
        > je=szcze nie maja dzici i w przyszlosci chca miec dzieci . wypalanie jest dla
        > kobiet ktore juz dzieci nie chca bo po wypalaniu mozna miec problemy z
        > plodnoscia. ja wypalaalm u lekarza prywatnie i zaplacilam 150 zł(sam zabieg
        bez
        >
        > kosztu wizyty). mieszkam w dąbrowie górniczej. u ciebie w miescie moga byc
        inne
        >
        > ceny. aha i nie ma sie czego bac, choc lepiej usunac wczesniej niz pozniej!!
        i
        > jeszcze jedno!! na zdrowiu nie ma co oszczedzac!! pozdrawiam

A ja mieszkam w Sosnowcu i też mam nadżerke a lekarz powiedział że nawet sporą
        i powinna być do wymrożenia. Jednak powiedział że minimum 250 zł!! Czy mogłabyś
        mi podać namiary do tego lekarza w Dąbrowie G.?? Bo może wykonałby ten zabieg
        tak jak Tobie za 150zl (no ale Ty mialas wypalanie a mnie chodzi o wymrażanie).
        dzieki z góry!!pozdrawiam
    • Gość: studentka Re: NADZERKA-PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:23
      Ja mialam nadzerke wymrazana 4 lata temu, nie dostalam zadnego skierowania,
      tylko gin kazal mi przyjsc do swojego prywatnego gabinetu. Zaplacilam 100 zl.
      Jakies 2 tygodnie temu bylam u ginekologa i okazalo sie ze znowu mam nadzerke w
      tym samym miejscu(chyba).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka