Gość: dusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 21:59 Mam wirusa Gilberta, czy któraś z was to miała i w jaki sposób i pojakim czasie go udało się wyleczyć?? Mam przepisane leki i stosuję je już 2 tygodnie i nic sie nie zmienia. Problem nawet jeszcze większy niż przed Prosze poradzcie coś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dusia Re: łupież różowy gilberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:17 przepraszam ale źle się określiłam. Byłam u dermatologa i stwierdził że mam wirusa Gilberta. Powiem dokładniej: takie małe różowe plamki na skórze. Przepisał mi vratizolin, virlix i puder w płynie. Smaruję, łukam te leki i nic. Lekarz praktycznie nie udzielił mi żadnych informacji na ten temat, jedynie tyle że to często występuje o tej porze roku. Sama nie wiem co o tym myśleć. Choroba się nasila, krostek coraz więcej wyskakuje. Nie wiem czy to groźne jest, i czy wogóle sie tego pozbęde, mam to 3 tygodnie alecze juz 2 tygodnie i nic tylko wyskakuje jeszcze wiecej.Prosze pomózcie, moze któraś z was mogłaby podać linka jakiegoś do strony gdzie coś na ten temat piszą...dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś