Gość: alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:49 cześć wszystkim...mam pytanie -powiedżcie mi gdzie mam iść żeby zrobić test krwi na wykrycie ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: test -krew 04.11.04, 14:29 do najbliższej przychodni, laboratorium. tam gdzie robi się inne badania lekarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: test -krew 04.11.04, 18:04 tych badan nie robi sie wszedzie ...chodzi ci o oznaczenie beta hCG a wiec dzwon najlepiej do laboratoriow przy szpitalach polozniczych tam musza robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: test -krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:37 no włąśnie chodzi mi o to,że ja jeszcze nigdy w życiu nie robiłam badania krwi pod kątem wykrycia ciąży.Mam jedno dzieciatko juz ale przynim poprostu zrobiłam test,a teraz chciałabym zrobić badanie krwi...nie mam pojęcia co to beta...itd...czyli juednym słowem wybiore sie jutro do jakiegoś laboratotium gdzie robi się badania krwi i spytam czy moge tu zrobić badanie krwi na wykrycie ciąży.Czy tak mogę spytać?? Odpowiedz Link Zgłoś