Gość: Gardenia IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.11.04, 09:45 Czy ktoś stosował Citrosept przy leczeniu grzybicy? Proszę o jakieś informacje o tym leku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gooska Re: Citrosept IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:38 kilka dziewczyn na tym forum stosowalo i wyleczylo grzybice. ja go pije od ok. miesiaca i zmian chyba nie widze (okarze sie przy badaniu) citrosept bardzo zle wplywa na moj pecherz ciagle siedze w toalecie a jak zrobie przerwe kilka dni to wszystko jest w pozadku ale uparlam sie ze go skoncze i dalej sie mecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardenia Re: Citrosept IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.11.04, 11:07 A to jest to mniejsze opakowanie czy to wieksze za okolo 34 zł? Nie wiem czy stosowac do wyczerpania czy do konca kuracji a potem raz na jakis czas. Nie za bardzo sie orientuje w tym czy on wspomaga leczenie czy nalezy go uzywac profilaktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Citrosept 05.11.04, 11:57 ja stosuję na początku przeziębienia, lub na ranę. Jak chceszna konkretną dolegliwość to mam książkę o citrosepcie mogę zajrzeć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gardenia Re: Citrosept IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.11.04, 13:15 Chodzi o grzybicę. Mam globulki, masc i tabletki doustne ale slyszalam ze Citrosept tez pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_5 Re: Citrosept 05.11.04, 13:42 www.citrosept.pl/ jest tam dawkowanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś