dorcia-dd 07.12.04, 10:47 cześć wszystkim...mam pytanie...powiedzcie mi,czy w ciągu dnia mogę zrobić test ciążowy...dodam ,że jestem 2-dni po terminie...plis....poradzcie czy mam zrobić dziś czy poczekać do jutra rana?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ec Re: test...popołunie?? IP: 81.210.50.* 07.12.04, 11:06 a na pudełku od testu nic na ten temat nie jest napisane !? ja osobiście nigdy nie robiłam choć dziś od jutra zacznę sie do tego przymierzać !! zadzwoń może do apteki jakiejś i może się dowiesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DI Re: test...popołunie?? IP: 81.210.50.* 07.12.04, 11:10 wiesz podejrzewam że to nie ma znaczenia o jakiej porze ?! bo co to za różnica na wynik nie ma wpływu to co zjesz lub wypijesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1232 Re: test...popołunie?? 07.12.04, 11:13 Czesc ja zawsze test robiłam rano bo w moczu z całej nocy jest największe steżenie hormonu który siadczy o ciąży. Nie robiłam nigdy popołudniu a tak wogole to ja robila tes przynajmniej 10 dni po spodziewanym okresie bo bym zbankrutowała na testach z powodu mojej nieregularnej miesiączki. Alr jeśli masz regularnie to mozesz zrobic, najlepiej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
agamarko Re: test...popołunie?? 07.12.04, 11:30 Ja zrobiłam test ok 21 wieczór i był pozytywny. Rano trzeba robić jeśli jesteś przed terminem miesiączki. Zyczę takiego wyniku na jaki masz nadzieję. Napisz co wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: test...popołunie?? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.12.04, 12:17 po terminie spodziewanej miesiaczki większość testów daje wiarygodny wynik niezależnie od pory dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: test...popołunie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:56 Robiłam ostatnio teścik wieczorem i na nim było napisane że pora dnia nie ma znaczenia. Rano poziom hormonów jest wyższy, ale i popołudniu na tyle wysoki, że test powinien wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: test...popołunie?? 07.12.04, 15:13 ja zrobilam popoludnu ok 16 wracajac z pracy zrobilam test, bo nie moglam sie doczekac. kreska byla jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia-dd Re: test...popołunie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:12 No teraz juz wiem...zrobiłam test tak jak pisałam w południe i wyszedł...wyszedł pozytywny...czyli po terminie spodziewanej miesiączki nie ma znaczenia o której godzinie si test robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ira Re: test...popołunie?? IP: 81.210.50.* 07.12.04, 16:16 i CO cieszysz sie z wyniku ?! Odpowiedz Link Zgłoś