Dodaj do ulubionych

DIETA MONTIGNAC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:29
czy ktoś zna tą dietę na czym ona polega? bardzo przytyłam - nie umiem się
głodzić - rzuciłam palenie 15 sierpnia a przytyłam już 7 kg ratunku a może
inna dieta????????????????????
Obserwuj wątek
    • annb Re: DIETA MONTIGNAC 28.12.04, 20:04
      wejdz tutaj smile

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143
    • Gość: pistacja Re: DIETA MONTIGNAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:47
      Polecam, choc nie jest to dieta, ale metoda i sposob odzywiania sie. Ja
      schudlam w 4 miesiace 16 kg i teraz stosuje II faze. Najlepiej przeczytac
      ksiazke M.Montignaca. Jest rowniez wiele stron w necie i przepisow. Wystarczy
      wklepac "Montignac", ale trzeba zaczac od ksiazki, a nie kilku skrotowych
      opisow i rad. I co wazne, przy tej metodzie czlowiek sie nie glodzi.
      • gosia152 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 16:56
        nie będziesz się głodzić przy diecie South Beach, tylko na popczątku jesz dużo
        jajek;ułożona przez kardiologa, dobra dla organizmu
        • aquarius1980 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 17:49
          >ułożona przez kardiologa, dobra dla organizmu

Kwaśniewski twórca diety optymalnej też jest lekarzem z wykształcenia,
          i co o jego diecie też powiesz że jest dobra?
          to żaden wyznacznik;P
          • Gość: jolka Re: DIETA MONTIGNAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:04
            stosowałam dietę dr Kwaśniewskiego jest bardzo dobra.Ale ja jestem otwarta na
            nowości więc chciałam poznać coś innego.Zanim zastosuję jakąkolwiek dietę
            najpierw gruntownie się przygotowywuję czytam conajmniej jedną książkę na ten
            temat. robię badania morfologiczne a potem stoduję diętę i to bardzo
            skrupulatnie. Ale najpierw chciałam się dowiedzieć coś na temat innych diet być
            może warto spróbować czegoś innego.Dieta dr kwaśniewskiego pomogła bezpowrotnie
            pozbyć się uciążliwego uczulenia na rękach , poprawiła mi się cera i włosy
            schudłam 7 kg. przerwałam tę diertę z przyczyn? lenistwo , wczasy inny tryb
            życia. teraz przestałam palić i przybieranm na wadze. może mi ktoś przedstawi
            zasady tej diety. pozdrawiam.
        • aquarius1980 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 17:53
          dieta Montignaca opiera się na bardzo sensownych zasadach, tylko trzeba je
          gruntownie poznać czytając książkę a nie tylko bzdurne prasowe kawałki.

PS przepraszam Gosiu, nie bierz powyższego do siebie, osobiście do diety South
          Beach nic nie mam - ma podobne podstawy co ta wymyslona przez Montignaca czyli
          indeks glikemiczny

pozdrawiam Aga -dietetyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka