Dodaj do ulubionych

ŚLĄSK lista dobrych ginow

18.01.05, 09:18
Nie moge polapac sie w tej ogromnie dlugiej liscie ginekologow w calej
Polsce. Moze utowrzymy taka tylko na Śląsku. Ja np moge polecic dr Stojko,
ktory przyjmuje w Katowicach i pracuje na Ligocie. Jest niedrogi a wydaje sie
byc bardzo fachowy.
Obserwuj wątek
    • kasiagd Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 09:20
      dodam, ze nie bardzo polecam dr Roszkowskiego z Sosnowca, ktory przez 5
      miesiecy mojej ciazy ograniczal sie do proponowania L4 badajac mnie tylko jeden
      raz ginekologicznie.
    • Gość: zuuza Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:55
      Ewa Jezierska-Jaskula. Leczy połowe kobiet w rodzinie. Idealna. Przyjmuje w
      Sosnowcu na Gospodarczej.
    • ola198007 Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 10:54
      A ja polecam dr katarzynę Zawadzką. Przyjmuje w Sosnowcu w Poradni Sante na
      Zagórzu. Bardzo rzetelna, kulturalna i przesymaptyczna osoba. Wyjasni każda
      wątpliwość bardzo dokładnie. SUPER!!
      • agulka04 Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 12:54
        pani dr Chmiel w Tarnowskich Górach - polecam
        • driadea Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 13:05
          Ja także polecam z czystym sumieniem dr R. Stojko, jest świetnym fachowcem i
          miłym człowiekiem.
    • vit27 Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 13:30
      Ja proponuje Dr hab.n.med. Anita Olejek prof.nadzw.ŚAM. Przyjmuje prywatnie w
      Będzinie, jest droga ale skuteczna.
      • joisana Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.01.05, 15:25
        A ja pani A.Olejek nie polecam byłam jej studentką i ofiarą, ja i córka cudem
        przeżyłyśy, a ja z powikłaniami po cc walczę do dziś, czeka mnie usunięcie
        macicy, dzięki błędowi pani "rofesor".
        • Gość: Justyna Katowice i Będzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:20
          Na temat pani Olejek też dużo złego słyszałam mieszkając jeszcze w Będzinie. W Katowicach polecam dr Kapuśniak przyjmuje w Feminie na Różanej. A w Będzinie mogę polecić poradnię chorób sutka W Pro Feminie na zajezdni tramwajowej na Zamkowym osiedlu.Pani doktor która tam pracuje jest rewelacyjnym lekarzem, przyjmuje też męczyzna,ale ja wolę chodzić do kobiet.
          • Gość: salomea Re: Katowice i Będzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:22
            a ja nie polecam dr kapusniak, nie zauwazyla u mnie dosc duzej nadzerki.
            Podczas badania byla niemila i niedelikatna. Nie polecam
    • kasiagd Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 19.01.05, 12:46
      ciekawa jestem waszych opinii na temat dr Świtaly, ktory jest ordynatorem na
      Raciborskiej w K-ach. Sprawia wrazenie b sympatycznego czlowieka ale czy
      rzeczywiscie jego slawa jest zasluzona? do najtanszych tez nie nalezy
    • Gość: Alinencja Mikołów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:16
      Wiesław Banaś, Robert Kiełbasiński, Piotr Wieczorek, Jerzy Kubacki, Hanna
      Czekańska-Karel
      • Gość: bob Re: Mikołów IP: *.pke.pl 18.02.05, 10:26
        Mikołów - Piotr Wieczorek - ja go zdecydowanie nie polecam!!!
    • Gość: Alinencja Ligota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:16
      Ewa Wawrzyniak
    • Gość: Alinencja Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:17
      Adam DYRDA
      • Gość: a Re: Tychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 07:46
        nigdy w życiu. Koleżanka do niego chodziła, zbagatelizował jej niepokój że coś
        jest nie tak, dziecko się nie rusza itd. Sama poszła do szpitala i jak się
        okazało w ostatnim momencie, szybko robili jej cesarskie cięcie bo dziecko było
        już bardzo niedotlenione. Dziś ma porażenie mózgowe, ślepotę i ciągłe
        zagrożenie życia. A Pan Dyrda w szpitalu niepoznaje ludzi.
    • kasiagd Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 20.01.05, 14:07
      slyszalam rowniez ze pani dr Kosmider jest przemila kobiteta i dobrym fachowcem
    • aniachem Re: ŚLĄSK chorzów 20.01.05, 19:38
      jeżeli chodzi o dobrego ginekologa to polecam przemiłą panią doktor Bacie ale
      tylko dla osób bez problemów ja niestety mam problem i diagnozy jako takiej nie
      uzyskałam a zaczely sie pielgrzymki po prywatnych gabinetach "kolegow" po fachu
      pani doktor. ale ja chyba mialam pecha bo pare moich kolezanek u niej sie leczy
      i sa zachwycone
      • 5filipinka85 Re: ŚLĄSK chorzów 18.10.13, 21:45
        Tychy-dr.Kampa-dzieki jego sZybkiej interwencji zyje ja i dziecko
    • aniachem Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 20.01.05, 19:40
      szukam dobrego ginekologa zajmujacego sie nieplodnoscia, jezeli ktos takowego
      zna prosze o namiary
      • Gość: joisana Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.elwico.pl 20.01.05, 21:42
        Dr, Gretka-fenomen, choć mało mówny, ale rzeczowy , znajdziesz na jego temat
        same pochlebne wpisy, przyjmuje w Katowicach i w Bytomiu, namiary znajdziesz w
        każdej książce telefonicznej, tu na forum też gdzieś były, ale nie mam czasu
        szukać, przepraszam. Problem jest w tym, że on pracuje na etacie w klinice nr.2
        w Bytomiu, a tej niestety już polecić nie mogę, więc jeśli leczenie u niego
        miałoby się wiązać z jakimś zabiegiem, bądź porodem to jest to problem . Ta
        klinika przez większość kobiet tam operowanych i ludzi z med. branży nazywana
        jest "rzeźnią nr.2" wink, kieruje nią wspomniana wyżej pani Olejek i radzę się
        trzymać od nich z daleka.
    • aniachem Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 21.01.05, 10:31
      bardzo wam dziękuje dziewczyny troche się biłam z myślami czy zapisac sie do
      Provity ale teraz napewno to zrobie
      • Gość: a.g9910 BYTOM IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:37
        W Bytomiu polecam Panią Dr. EWĘ PRZYBOŁOWSKĄ.
        Przyjmuje w Medikorze na ul,Janasa(787-52-00)we wtorki i czwartki.
        Miła,fachowa,delikatna,udzieli rady i porady.
        • Gość: KALINKA Re: BYTOM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 12:38
          a czy ktoś może polecic lekarza gin-a plus sukces w leczeniu mięśniaków
          macicy.Bardzo potrzebuję takiego namiaru...
    • kasiagd Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 24.01.05, 17:23
      a slyszalyscie cos na temat lekarzy ginekologow zatrudnionych w Medicoverze w
      Katowicach? czy po zaplaceniu 200zl abonamentu mozna wreszcie liczyc na to, ze
      czlowiek zostanie potraktowany normalnie?
      • joisana Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 24.01.05, 18:13
        200zł. miesięcznie?-co w zamian oferują?
        • kasiagd Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 24.01.05, 18:34
          podobno pelen komplet swiadczen (wizyty, badania). Nie do konca jestem
          zorientowana poniewaz to moja znajoma sie wlasnie zapisuje.
    • Gość: . Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 22:51
      Może to trochę nie na temat, ale od kiedy Sosnowiec albo Będzin to ŚLĄSK??!!
      Załóżcie sobie wątek o ginach w Zagłębiu, a nie wprowadzajcie zamieszania.
      • Gość: Położnik Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:21
        No jak to po wielkim wybuchu to Częstochowa też Śląsk
      • Gość: ślązaczka Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.05, 12:30
        Przepraszam a Będzin i Sosnowiec to warmińsko- mazurskie. sprawdź na mapie.
    • Gość: lavazza27 Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.mikolow.net 18.02.05, 09:30
      popieram przedmówczynię, coś Wam się pomyliło.
      • solbi dr Pawelec - znacie?? 18.02.05, 09:51
        przyjmuje na Staromiejskiej i na Opolskiej w Katowicacha... czy ktoras z Was ma
        moze do niej nr tel.?
        • loginka1 Re: dr Pawelec - znacie?? 18.02.05, 14:44
          Bardzo kompetenta pani doktor, poświęca dużo czasu każdej pacjentce, ma dobrą
          intuicję - nr tel. na Opolską 2537507. Chodziłam do niej kilka lat "na kasę
          chorych" i byłam bardzo zadowolona, teraz niestety przyjmuje wyłącznie
          prywatnie. Zrezygnowałam z niej, bo szukam jakiegoś lekarza, który by pracował
          również w szpitalu, a pani Pawelec niestety nie.
      • Gość: Kdewu Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 18.02.05, 20:03
        Nic się nikomu nie pomyliło. Będzin i Sosnowiec to Zagłebie, historycznie
        Małopolska smile. Przed wojną były w woj. kieleckim, teraz w wynku reformy - w
        śląskim, przed reformą - w katowickim. Widzisz różnicę między nazwą
        administracyjną a geograficzną i zwyczajową? Podczas rozbiorów Zagłębie
        należało do Kongresówki, Śląsk był pruski. Poza tym animozje między
        Zagłebiakami i Ślązakami są już legendarne.

Kasia
    • nie_mozna_wyswietlic_strony Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.02.05, 13:03
      Witam,

Czy ktoś leczy się w Centrum "FEMINA"? Trafiłam tam niedawno do Pani Doktor
      Krystyny Bielskiej i ciekawa jestem opinii.

Pozdrowienia.
      • Gość: salomea Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:53
        Powiem tak nie znam tej lekarki, ale do Feminy sie zrezialm i to bardzo. Po
        pierwsze jak juz wyzej pisalam z powodu pani Kapusniak. Druga sprawa jest taka,
        ze leczylam sie tam u endokrynologa, po pewnym czasie femina nie dostala zgody
        na prowadzenie poradni endokrynologicznej no i oczywiscie nie raczyla
        poinformowac o tym pacjentow. Przez kilka miesiecy zamiast do endokrynologa
        bylam zapisywana do internisty. Wiec ja im nie wierze. Takie jest moje zdanie.
        Pozdrawiam
        • libra72 Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow 18.02.05, 19:09
          Czy znacie Dr n.med Marka Kudłe z Ligoty(kliniki)
          przyjmuje na ul.Kosciuszki Katowice
          Prosze o opinie
          • krztyna Dr Kudła 18.02.05, 19:55
            Dr Kudła słynie z USG. Jest specjalistą i np. znam mnóstwo "przypadków"
            dziewczyn, które nie leczyły się u niego, ale udawały się na konsultację
            badania USG (np. w ciąży). Podobno ma świetny sprzęt, ale wizyta u niego z
            ostatnich moich informacji wynika kosztowała ok. 80zł.
            Ja go spotkałam w smutnych okolicznościach, ale jako miłego lekarza wspominam
            go dobrze. Pracuje w klinice ligockiej, nie wiem jednak gdzie przyjmuje
            prywatnie.

--------
            A Dzieciątko przyszło jesienią...q
          • Gość: Ela Re: ŚLĄSK lista dobrych ginow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:13
            Na wstepie bardzo serdecznie was pozdrawiam.Polecam super Docenta Jerzego
            Sikore z Kliniki w Ligocie.Jest naprawde świetnym specjalistą,zarówno w
            prowadzeniu ciąży jak i leczeniu chorób kobiecych oraz bezpłodnosci.Przyznam iż
            nie należy do tanich ginekologów.Wizyta w gabinecie z usg i badaniem wynosi 200
            zł.Dla zainteresowanych podaje adres. Katowice Ul.Lisieckiego 4 tel. 032 2-512-
            612 DR.przyjmuje w poniedziałki,wtorki i czwartki.Rejestracja telefoniczna od
            godż.14
    • Gość: mynia PROVITA IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 22.02.05, 21:01
      Ja jestem zadowolona z dr Tomanka ktory przyjmuje teraz na Zelaznej w
      Katowicach, bardzo mily, spokojny lekarz, a o wyposazeniu przychodni to moge
      powiedziec ze idealne, bidety w gabinetach, czysciutko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka