Gość: nissia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:21 Zastanawiam się nad tymi dwoma tabletkami.Mam przepisaną Jeanine ale naczytałam sięo niej wile złego w necie i zastanawiam się nad Logestem.MA kyoś doświadczenie z tymi tabletkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: Jeanine czy Logest? 19.01.05, 09:34 zastanawiac sie to ty mozesz nad apapem i panadolem i to tez ostroznie przeszukaj wyszukiwarke to znajdziesz i wiele zlego na temat Logestu zadna pigulka nie jest idealna ale po doborze u lekarza (po badaniach i wywiadzie) mozesz byc mniej wiecej pewna ze bedzie pasowala ale na wlasna reke ... nie polecam a jakim jestes typem estrogennym czy gestagennym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Jeanine czy Logest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:27 A jak sprawdzić jakim się jest typem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Jeanine czy Logest? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 19.01.05, 16:54 www.amwaw.edu.pl/antykoncepcja/pages/tabletka_wybor.htm Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Jeanine czy Logest? 20.01.05, 10:45 a dlaczego zmieniasz nick za kazdym wpisem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nissia Re: Jeanine czy Logest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:59 Jestem typem gestagennym. Nie zmieniałam nicku,pytanie zostalo postawione przez inną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Jeanine czy Logest? 21.01.05, 09:11 to teoretycznie pasuje ci tabletka estrogenna czyli Jeanine Odpowiedz Link Zgłoś