Dodaj do ulubionych

dr. Polak Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:51
Dziewczyny co sądzicie o dr Polaku z Wrocławia prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Kawka Re: dr. Polak Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 20:44
      Słyszałam o nim przede wszystkim, że to bardzo dobry specjalista, szczególni
      ejeśli masz problemy z zajśćiem w ciążę. Mojej koleżance pomógł, a leczyła się
      u innych lekarzy od kilku lat - bez powodzenia. Nie była jednak do końca
      zadowolona z tego, jak prowadził jej ciążę, miała wrażenie, że ją lekceważy,
      poza tym wolał przyjmować ją w godzinach, kiedy przyjmuje prywatnie, zamiast w
      tych na NFZ, a na tym bardzo jej zależało, więc w końcu zmieniła lekarza.
    • ninax Re: dr. Polak Wrocław 25.01.05, 22:34
      Raczej nie polecam. Poszlam do niego ze stanem zapalnym (grzybica). Nie pomogla
      mi kuracja ktora zapisal (nawrot jeszcze w trakcie leczenia). Ale co mnie
      zdziwilo to metody jego leczenia - powiedzial ze nie trzeba leczyc partnera i
      mozna wspolzyc w trakcie kuracji, bo faceci sie nie zarazaja. Jak dotad zawsze
      lekarze mowili mi ze leczy sie obie osoby i nie wspolzyje sie w czasie
      leczenia, a facet moze byc zarazony i o tym nie wiedziec bo przechodzi chorobe
      bezobjawowo.

Popytalam wsrod znajomych, poczytalam no i wychodzi na to że dr Papież nie ma
      racji.
      Jest mily, no ale to nie jest najwazniejsze. Druga zaleta to to, ze przyjmuje
      na NFZ.
      Tu na forum pisza o nim bardzo pozytywnie, poszukaj przez wyszukiwarke.
      • Gość: ala Re: dr. Polak Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:35
        Ninax pytałam o dr Polaka a ty piszesz o dr Papieżu.
        Ponawiam pytanie chodzi mi o dr Polaka
        • Gość: ala Re: dr. Polak Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:46
          Dziewczyny nic nie piszecie więc nie wiem czy dobry wybór.
          Napiszcie proszę
          • madziaku Re: dr. Polak Wrocław 28.01.05, 08:04
            Na forum niepłodność jest bardzo dużo pozytywnych opinii o tym p. dr. Wrzuc do w
            wyszukiwarkę i poczytaj. Wklejam ci link do tego forum:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka