Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:51 Dziewczyny co sądzicie o dr Polaku z Wrocławia prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawka Re: dr. Polak Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 20:44 Słyszałam o nim przede wszystkim, że to bardzo dobry specjalista, szczególni ejeśli masz problemy z zajśćiem w ciążę. Mojej koleżance pomógł, a leczyła się u innych lekarzy od kilku lat - bez powodzenia. Nie była jednak do końca zadowolona z tego, jak prowadził jej ciążę, miała wrażenie, że ją lekceważy, poza tym wolał przyjmować ją w godzinach, kiedy przyjmuje prywatnie, zamiast w tych na NFZ, a na tym bardzo jej zależało, więc w końcu zmieniła lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ninax Re: dr. Polak Wrocław 25.01.05, 22:34 Raczej nie polecam. Poszlam do niego ze stanem zapalnym (grzybica). Nie pomogla mi kuracja ktora zapisal (nawrot jeszcze w trakcie leczenia). Ale co mnie zdziwilo to metody jego leczenia - powiedzial ze nie trzeba leczyc partnera i mozna wspolzyc w trakcie kuracji, bo faceci sie nie zarazaja. Jak dotad zawsze lekarze mowili mi ze leczy sie obie osoby i nie wspolzyje sie w czasie leczenia, a facet moze byc zarazony i o tym nie wiedziec bo przechodzi chorobe bezobjawowo. Popytalam wsrod znajomych, poczytalam no i wychodzi na to że dr Papież nie ma racji. Jest mily, no ale to nie jest najwazniejsze. Druga zaleta to to, ze przyjmuje na NFZ. Tu na forum pisza o nim bardzo pozytywnie, poszukaj przez wyszukiwarke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dr. Polak Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:35 Ninax pytałam o dr Polaka a ty piszesz o dr Papieżu. Ponawiam pytanie chodzi mi o dr Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dr. Polak Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:46 Dziewczyny nic nie piszecie więc nie wiem czy dobry wybór. Napiszcie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
madziaku Re: dr. Polak Wrocław 28.01.05, 08:04 Na forum niepłodność jest bardzo dużo pozytywnych opinii o tym p. dr. Wrzuc do w wyszukiwarkę i poczytaj. Wklejam ci link do tego forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=191 Odpowiedz Link Zgłoś