Dodaj do ulubionych

Do odstawiających pigułki

02.02.05, 21:20
Mam tu na myśli dziewczyny, które pigułki odstawiają, ale w ciążę na razie
nie chcą zachodzić. Tak z ciekawości pytam. Ile macie lat i jak długo
brałyście pigułki?

Ela
Obserwuj wątek
    • ssysia Re: Do odstawiających pigułki 02.02.05, 21:44
      witam!! mam 22 lata, brałam pigułki przez 2,5 roku, zrobiłam przerwe ale
      ginekolog powiedziła że przy tych tabletkach co biore nie trzeba robić przerw -
      Microgynon 21
      • Gość: azja Re: Do odstawiających pigułki IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.05, 10:43
        mam 25 lat, na pigulkach bylam 6 miesiecy (przytylam, obnizone libido), potem
        1,5 roku przerwy ze wzgledu na brak partnera.
        potem znowu 2 lata pigulkowe. Odstawilam, bo skora swedziala, pekaly naczynka
        na nogach, zerowe libido, a moja mama ma zylaki i raka piersi sad zrobilam
        badania genetyczne, czekam wlasnie na wyniki. jesli wyjda dobrze, to
        niewykluczone, ze znowu zaczne brac.
        • Gość: anna Re: Do odstawiających pigułki IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.02.05, 11:12
          Ja mam prawie 23 lata i już 2,5 roku biorę ale przygotowuję się na
          odstawienie,bo moje libido jest zerowe!Poza tym poczytałam wczoraj trochę o
          skutkach,jakie dziewczyny opisują po kilkuletnim braniu pigułek i teraz wiem,
          że wiele moich "dolegliwości" bierze się właśnie od pigułek, z czego nie
          zdawłam sobie wczesniej sprawy!Pozdrawiam i polecam forum zdrowie kobiety!
          • Gość: Ewelina Re: Do odstawiających pigułki IP: *.238.82.144.adsl.inetia.pl 03.02.05, 11:21
            mam 22lata, brałam pigułki przez 8 miesięcy. Zdecydowałam się na ich
            odstawienie, ponieważ moje libido spadło do zera. Teraz od trzech tygodni już
            ich nie biorę i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam
    • Gość: Weri Re: Do odstawiających pigułki IP: 217.153.60.* 03.02.05, 12:37
      Mam 25 lat i ok. 3 lata bralam pigulki. Niestety problemy z żylami mam.
    • Gość: kathleen3 Re: Do odstawiających pigułki IP: 195.136.186.* 03.02.05, 13:22
      mam prawie 28 lat i bralam pigulki bez przerwy przez ponad 3 lata. teraz
      odstawilam w grudniu i nie widze zadnej roznicy.
      • kasia191273 Re: Do odstawiających pigułki 03.02.05, 14:18
        mam 31 lat, pigulki bralam 10 lat
        • Gość: izaiza11 Re: Do odstawiających pigułki IP: *.kutno.mediaclub.pl 04.02.05, 10:19
          mam 29lat pigolki bralam 7lat 1,5 temu odstawilam bo moje libido bylo zerowe
          terz jest lepiej, natomiast w 3 miesice po odstawieniu okazalo sie ze mam
          torbiele ja obu jajnikach............. zostaly zasuszone lekami i teraz jest
          ok....
    • ag_nes Re: Do odstawiających pigułki 04.02.05, 15:08
      mam lat 21, pigulki biore od 4 lat - ze wzgledu na zdrowie na poczatku a pozniej w celach antykoncepcyjnych, co 2 lata robie 3miesieczna przerwe - nie mam zadnych dolegliwosci ani podczas przerw ani podczas brania (moze tylko wydluzone cykle - 36dni max, wiec trzeba bardziej sie pilnowac)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka