Gość: AAAga IP: 217.153.104.* 04.02.05, 12:47 Czy ktos zna dobrego i taniego dermatologa w Krakowie? Chodzilam do fajnej i dobrej babki, ale teraz sobie zazyczyła 70 PLN za wizyte. to za duzo jak na moje mozliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: Dermatolog w Krakowie 04.02.05, 13:16 To musi być obowiązkowo prywatny? Na NFZ nie może? Bo w CMP na Komorowskiego jest fajna dermatolożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAga Re: Dermatolog w Krakowie IP: 217.153.104.* 04.02.05, 13:43 moze byc jak najbardziej. Tylko jak sie nazywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dermatolog w Krakowie 04.02.05, 14:51 Nazywa się Renata Drybka. Ostrzegam, ze baba w rejestracji jest niemiła, ale doktorka bardzo fajna. Tylko terminy są ok 3 tyg., ale jak sie pogada z lekarzem, to przyjmie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvik Re: Dermatolog w Krakowie IP: 195.136.80.* 25.02.05, 15:11 Niestety ja miałam do czynienia z tą panią i wcale nie twierdzę, że jest dobra. Wręcz przeciwnie - sama nie do końca wiedziała co mi poradzić i jedyną jej metodą leczenia moich problemów z cerą było stwierdzenie, abym ograniczyła stres i unikała światła słonecznego. Wg tego co mi powiedziała to powinnam zamknąć się w pomieszczeniu bez okien, jeść tylko zdrowe warzywa i owoce itp, itd. Jak dla mnie porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SeRene Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:59 Użyj wyszukiwarki - było wiele takich te,atów. Najczęściej chyba pojawia się nazwisko Dr Trątnowiecka na Galla Odpowiedz Link Zgłoś