Gość: Malinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:38 Czy nadżerka może "boleć" w trakcie stosunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 20:46 może 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:20 Niestety może. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:21 mnie nie boli (mam malutka) Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:58 Ja tez niby mam malutką (tylko na szyjce), a mimo to - boli jak wściekła. Ja odczuwam to jako piekące kłucie, ale mam nadzieję, że smarowanie Solcogynem mi pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 23:01 ja się smaruje w tym tygodniu-tez licze, ze wytepie cholere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:42 Nadżerka nie boli dziewczynki boli zapalenie szyjki idzcie do ginekologa ,może posiew lub kolposkopia lub antybiotyk taka Doxycyclina wspaniała na chlamydie np. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas do Położnika 22.02.05, 14:29 > Nadżerka nie boli dziewczynki boli zapalenie szyjki idzcie do ginekologa ,może > posiew lub kolposkopia lub antybiotyk taka Doxycyclina wspaniała na chlamydie > np. Posiewy i czystości pochwy miałam już robione, wychodziło bez zarzutu. Mam natomiast nastepujące pytanie - jakie badania wykrywają chlamydię? Wprawdzie w czwartek będe u mojego lekarza i mogę go o to zapytać, ale jesli to nie problem - proszę o odpowiedź. pozdr. p.s. apostrofa "dziewczynki" mnie rozczuliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: do Położnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:49 Test ,na chlamydie jest test.Dziewczynki to żle ? jeśli ma być kobiety przepraszam Panie.Droga Pani czesto lekarze zamiast diagnozować proponuja leczenie jest mniej obciązające dla Pań i mniej kosztowne .Należy pobrać posiew z kanału szyjki,wymaz z pochwy często daję złudne wrażenie czystości lub wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: do Położnika 22.02.05, 19:04 Dziewczynki było absolutnie śliczne i poczułam się rozczulona w najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu A teraz ad rem - dziekuję za odpowiedź i sugestię - na pewno o to zapytam mojego lekarza. Ale nadżerke chyba i tak lepiej usunąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomba Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:32 kobialki skad przepis na nadzerke - smarowanie Solcogynem??? Ja o tym nic nie wiem??? jak i ile?? piszcie prosze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majowa-panna Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:39 Zobacz wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=20386274 Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiek00 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 18:55 witam dzis byłam u ginekologa wykrył mi leciutka nadżerke posmarował jakism płynem i kazał wstrzymać od stosunku do wystąpienia okresu i znów przyjść prosze wytłumaczcie mi wstrzęmiężliwość bo nie wiem dlaczego mamy się wstrzymać lekarz nie wpsomniał w jakim to celu Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:05 a wiesz, czym Ci posmarował tę nadżerkę? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiek00 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:30 hmm jakimś przeźroczystym płynem ... nie znam nazwy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:45 To chyba Ci nie bardzo pomożemy, a przynajmniej na. Bo gdyby to był Solcogyn, to wczoraj czytałam ulotkę i nie ma tam zalecenia abstynencji po zabiegu. Może lepiej zapytaj lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 21:33 po solcogynie można współżyć od razu, mi jutro Pani dr posmaruje, a mam 9dc i to stymulowanego więc obie wiemy, że MUSZĘ współżyć! podoba mi się ten przymus Odpowiedz Link Zgłoś