Dodaj do ulubionych

Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:38
Czy nadżerka może "boleć" w trakcie stosunku?
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 20:46

może

16%VOL
      22%VAT

• andaba Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 21:28
        Ale nie musi
    • voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:20
      Niestety może.
      • invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:21
        mnie nie boli (mam malutka)
        • voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 22:58
          Ja tez niby mam malutką (tylko na szyjce), a mimo to - boli jak wściekła. Ja
          odczuwam to jako piekące kłucie, ale mam nadzieję, że smarowanie Solcogynem mi
          pomoże wink
          • invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 21.02.05, 23:01
            ja się smaruje w tym tygodniu-tez licze, ze wytepie cholere
            • Gość: Położnik Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 23:42
              Nadżerka nie boli dziewczynki boli zapalenie szyjki idzcie do ginekologa ,może
              posiew lub kolposkopia lub antybiotyk taka Doxycyclina wspaniała na chlamydie
              np.
              • voluptas do Położnika 22.02.05, 14:29

> Nadżerka nie boli dziewczynki boli zapalenie szyjki idzcie do ginekologa ,może
                > posiew lub kolposkopia lub antybiotyk taka Doxycyclina wspaniała na chlamydie
                > np.

Posiewy i czystości pochwy miałam już robione, wychodziło bez zarzutu. Mam
                natomiast nastepujące pytanie - jakie badania wykrywają chlamydię? Wprawdzie w
                czwartek będe u mojego lekarza i mogę go o to zapytać, ale jesli to nie problem
                - proszę o odpowiedź.
                pozdr.

p.s. apostrofa "dziewczynki" mnie rozczuliła wink
                • Gość: Położnik Re: do Położnika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:49
                  Test ,na chlamydie jest test.Dziewczynki to żle ? jeśli ma być kobiety
                  przepraszam Panie.Droga Pani czesto lekarze zamiast diagnozować proponuja
                  leczenie jest mniej obciązające dla Pań i mniej kosztowne .Należy pobrać posiew
                  z kanału szyjki,wymaz z pochwy często daję złudne wrażenie czystości lub wręcz
                  odwrotnie.
                  • voluptas Re: do Położnika 22.02.05, 19:04
                    Dziewczynki było absolutnie śliczne i poczułam się rozczulona w najbardziej
                    pozytywnym tego słowa znaczeniu wink

A teraz ad rem - dziekuję za odpowiedź i sugestię - na pewno o to zapytam mojego
                    lekarza. Ale nadżerke chyba i tak lepiej usunąć?
          • Gość: tomba Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:32
            kobialki skad przepis na nadzerke - smarowanie Solcogynem??? Ja o tym nic nie
            wiem??? jak i ile?? piszcie prosze !
            • Gość: majowa-panna Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:39
              Zobacz wątek
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=20386274
    • magdusiek00 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 18:55
      witam dzis byłam u ginekologa wykrył mi leciutka nadżerke posmarował jakism
      płynem i kazał wstrzymać od stosunku do wystąpienia okresu i znów przyjść
      prosze wytłumaczcie mi wstrzęmiężliwość bo nie wiem dlaczego mamy się wstrzymać
      lekarz nie wpsomniał w jakim to celu
      • voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:05
        a wiesz, czym Ci posmarował tę nadżerkę?
        • magdusiek00 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:30
          hmm jakimś przeźroczystym płynem ... nie znam nazwy niestety
          • voluptas Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 19:45
            To chyba Ci nie bardzo pomożemy, a przynajmniej na. Bo gdyby to był Solcogyn, to
            wczoraj czytałam ulotkę i nie ma tam zalecenia abstynencji po zabiegu. Może
            lepiej zapytaj lekarza?
            • invicta1 Re: Czy nadżerka "boli" w trakcie stosunku? 22.02.05, 21:33
              po solcogynie można współżyć od razu, mi jutro Pani dr posmaruje, a mam 9dc i to
              stymulowanego więc obie wiemy, że MUSZĘ współżyć! podoba mi się ten przymussmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka