Dodaj do ulubionych

SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH???

24.02.05, 15:09
Jestem przy 7 tabletce Novynette i nigdy wczesniej nie brałam zadnych pigułek
i musze przyzac ze jak wiekszosc dziewczyn pisze ze spada im poziom libido i
wpadaja w depresje po tabletkach tak w moim przypadku poziom libido wzrosł a i
"humoralnie" czuje sie lepiej niz wtedy gdy nie zazywałam tabletek,mam dobry
nastoj i wogole swietnie sie czuje,no moze za wyjatkiem troszke uczucia
napuchnietych nóg ale coraz rzadziej doskwiera mi to uczucie.Czy to mozliwe ze
tak pozytywnie dzialaja{jak narazie} na mnie tabletki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? IP: *.netcity.pl 24.02.05, 15:18
      Fajnie ze sie dobrze czujesz.Ale to sie też moze zmienic, przy pierwszych
      opakowaniach organizm sie musi przyzwyczaic, i kazdy organizm inaczej reaguje.
    • lilith76 Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? 24.02.05, 16:26
      mnóstwo dziewczyn dobrze toleruje pigułki. tyle że wtedy nie pojawia sie na
      forum.
      ciesz się szczęściaro smile
    • Gość: asia Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? IP: *.klc.vectranet.pl 24.02.05, 17:46
      Mnie na początku przy tabletkach tez wzrosło libido, ale to chyba dlatego, że
      nie bałam sie "wpadki",czułam komfort psychiczny. Po 4 latach miałam juz inne
      odczucia.
      • Gość: (...) Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:48
        U mnie problemy pojawiły się dopiero przy czwartym opakowaniu(mdłości,bóle głowy itp.).Ale tu nie ma reguły.
    • Gość: magunka Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? IP: 80.48.249.* 24.02.05, 19:57
      przy 7 tabletce to raczej jeszcze nic z negatywnych skutkow nie zauwazyszsmile
      cokolwiek o tym jak wplywaja na ciebie mozna powiedziec po 1 opakowaniu czyli
      po 21 tabletkach - mam jednak nadzieje ze negatywne doswiadczenia zwiazane z
      tabletakmi Ciebie omina - pozdrawiamsmile
    • heather_morris Re: SAME"+" CZY TO PO TABLETKACH??? 25.02.05, 11:08
      Wiele kobiet dobrze toleruje pigulki i bierze je latami. Rowniez mam kilka
      takich kolezanek smile 2 biora juz okolo 4-5 lat, jedna bierze juz 9 lat, jedna
      brala jakies 5 lat (teraz nie bierze, bo karmi sliczna coreczke - w ciaze
      zaszla za 1 podejsciem, bodajze 3 m-ce po odstawieniu). Tu na forum wiele sie
      czyta o skutkach ubocznych, bo te kobiety, ktore pigulki dobrze toleruja po
      prostu tu nie zagladaja (bo po co?).

Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka