Dodaj do ulubionych

Kurzajki i Verrumal

IP: 80.72.46.* 27.02.05, 17:43
Hej dziewczyny! Mam pytanko... pojawiły mi sie nie wiedziec od czego kurzajki
na rękach i lekarz przepisal mi Verrumal tylko nie wiem dokąd go stosować?
Kiedy mozna uznać kurzajke za wyleczoną? Stosował ktoś ten lek?

Obserwuj wątek
    • Gość: maya Re: Kurzajki i Verrumal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:51
      kazdego dnia wieczorem, po myciu,a przed smarowaniem Verrumalem, ścieraj
      kurzajkę pumeksem (kawaleczkiem, potem odcinaj i wyrzucaj zuzyta część). Stosuj
      to jak ci się złuszczy całe zmienione miejsce, jak bedzie zdrowa skora i nie
      bedzie bolalo.
      Na pewno zauwazysz kiedy to nastapismile
      powrotu do zdrowia- kurzjki to paskudna rzecz!
      • kawaiherbata Re: Kurzajki i Verrumal 28.02.05, 11:43
        no tak, barwo dla niedoświadczonych.Po pirewsze nigdy ale to nigdy nie trzyj
        kurzawki pumeksem,bo kurzawki roznosza sie poprzez wirus ktory tez jestw
        krwi.Wiec jak rozdrapiesz kurzawke to ci sie moze przeniesc na inne
        miejsca.Najlepiej daj se spokoj z verumalem,tylko odrazu idz na wypalanie
        kurzawki do dermatologa,czym wczesniej tym lepiej.Wiem to z doswiadczenia
        leczylam to psakudztwo 5 lat.
    • honeybeam Re: Kurzajki i Verrumal 28.02.05, 15:39
      A ja polecam zdecydowanie jaskółcze ziele. Problem w tym, że musisz poczekać do
      wiosny. Mi pomogło bez żadnego regularnego stosowania. Poprostu smarowałam jak
      było pod ręką i kiedy pamiętałam - kurzajka znikła nawet nie wiem kiedy.
      Jednego jestem pewna - wymrażanie boli. I broń Boże nie ścieraj tego niczym
      (jak Ci ktoś doradził wcześniej), bo sobie to rozniesiesz. Testowałam różne
      apteczne specyfiki i nic nie pomagało (zawsze odrastała) dopiero jaskółcze
      ziele pomogło smile. Pozdrowionka. Jeśli nie wiesz jak wygląda to ziele, wpisz
      hasło w google i zaznacz ilustracje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka