diastema 04.03.05, 20:27 czy ktoras z was stosowala moze jeanine? byly jakies sktuki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: jeanine 05.03.05, 14:07 troche poszukalam w necie i chyba nie powinno byc najgorzej a moze jednak ktoras z was brala i mi cos powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: jeanine IP: *.autocom.pl 05.03.05, 17:24 ja biorę w tej chwili i cóż - jestem zadowolona. Jeśli chodzi o skutki uboczne to w okresie 7 - dniowej przerwy miewam bóle migrenowe głowy (tak ze 2 razy w ciągu przerwy) , poza tym jestem taka trochę bardziej ożywiona ,ale nie wiem czy to ma związek z jeanine. Hmmm zwiększyla mi się też ochota na sex co akurat bardzo mnie cieszy i trochę jakby zwiększyl mi się biust - ale to akurat mnie nie cieszy. Poza tym nie zauważylam jakiegoś dobroczynnego wpływu na skórę, który mi obiecano To chyba tyle! Mam nadzieję,że u Ciebie też będzie w porządku! Jak co to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: jeanine 05.03.05, 17:46 oki dzieki mi tez powiedziano ze na skore pomoze ciekawe czy u mnie zadziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: jeanine IP: *.autocom.pl 05.03.05, 23:40 Daj znać co i jak jak już przetestujesz Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: jeanine 06.03.05, 11:23 oki zaczynam za jakies 3tygodnie i napewno powiem co i jak. najbardziej sie boje ze zaczne tyc, ale moj lekarz wyglada na tyle rozsadnego ze widzi ze do chudych nie naleze wiec zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś