tomeczqu Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 17.06.05, 01:02 Facet z Gdańska? Z widelcem? To pewnie Neptun z trójzębem ) Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 17.06.05, 11:15 jestem za postem roku -)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana230 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: 217.96.23.* 21.10.05, 19:22 Buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_poslizgiem Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:12 No tak, sama nie mogla, bo byla za sucha, a jak jej facet zaczął wkładać (palce), to sie od razu mokra zrobila i wyszedł. Jak pierwszy raz wyjmowałem mojej dziewczynie (za sznureczek), to byla zdziwiona, że tak gładko wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:15 Pewnie nie goliłaś się wcześniej... Spróbuj metody omówionej szeroko tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=24898212&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 08.10.05, 20:46 My górale mamy ciupagi,dlatego nam nic nie utknie To ten post był wymieniony w najzabawniejszych,obok ręcznika, ciemnego odbytu,mydelniczki i zabaw nocnych z ołówkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
alkop5 Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 09.10.05, 18:14 Gość portalu: eliza napisał(a): Co mam robic. Jestem z Gdanska. Dzieki. Witam A może należałoby potraktowac ten post jako apel do gdańszczan "Panowie z Gdańska, w wyciągnięciu tamponu z pochwy, łączcie się! ". D Pozdrawiam ochotników( nie tylko z Gdańska) Odpowiedz Link Zgłoś
fanszettka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 21.10.05, 15:42 bosh, dlaczego znalazłam ten post dopiero teraz?? oplułam kawą komputer ze śmiechu <lol> my lublinianki nie mamy "pana z widelcem", mamy za to koziołki, które można wykorzystać w przypadku wydarzeń nagłych hehehe, i to grupowo - po jednym utkniętym tamponie na róg!!! Lublin górą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z warszawy Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.gdls.com / 192.136.15.* 27.10.05, 17:34 Miecz to powinien byc w pochwie schowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technical_help Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.bulldogdsl.com 28.10.05, 22:28 W przyszlości radziłbym aby tampn wyjmować z wiekszym wyczuciem,to tylko cienki sznureczek łatwo zerwać.A może to po prostu pretekst do tego żeby twój chłopak wsadził tam palce.Proponuje inne rozwiązania jak np.seksowna bilizna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkapa Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:05 saasfsfas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 06:43 Jestem ze śląska Nie mamy tutaj Pana z widelcem...Czyżby kilofem...? brrr ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgf Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:55 a w herbie mojej wsi tylko jakieś budynki Gdyby trzeba było coś wyciągać, to trzeba by się udać do sąsiedniej chyba - oni mają w herbie grabie... Odpowiedz Link Zgłoś
yazoo6 o jeja!!!!!!!!!! juz nie moge ze smiechu!!!!!!!!! 19.09.06, 17:48 o rany!!!!!!!!!! nie dosc, ze poplakalam sie ze smiechu to musialam isc do toalety, jak wrocilam to cale moje biuro juz sie smialo... nie moge luz ze smiechu... oplulam monitor kawa!!!!!!!!!!! a jak ja jestem z lodzi to co?? my mamy lodke z WIOSLEM!!!!!!!!!!!!!!! BUHAHA!!sorry, ale znow sie zaczelam smiac i musze konczyc pozdro dla lodzi i gdanska pan z widelcem wspomniany na forum sprawil, ze mialam sie jak idiotka i dlatego wszyscy z biura zaczeli to czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
0liandra Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( 15.11.05, 23:03 boskie!!!! widelec grabie i kilof!!!! i po co lekarzom tyle sprzetu jak domowy wystarczy dla tych co lubią sie posmiac polecam historie "z kąd się biorą taborety... czyli Ciąża z ręcznika" ))! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: POMOZCIE! TAMPON UTKNAL MI W POCHWIE:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:40 ale się uśmiałam, ale też tak miałam tzn było przytulanko i jakoś tak mój luby się tam dostał i przepchnął mi tampon głębiej no i nie mogłam go wyciągnąć, w lekkim stresie byłam bo nie wiedziałam co robić ale znalazłam ulotkę i tam pisze co robić w razie "awarii" ale też myślałam że potrzebna będzie pomoc ginekologa, dobrze że nie wiedziałam wtedy o istnieniu tego forum bo pewnie bym napisał to samo i jeszcze podpowiedziała skąd jestem i kto to może usunąć w moim mieście ale dziewczyny wtedy naprawdę nie jest do śmiechu jak się ma takim problem i nie wie co zrobić, ale opisane super ) Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re:Hahahahaha 09.03.06, 10:42 O rany! Ryczałam ze śmiechu, a śpiący obok mnie kot przebudził się i patrzył jak na postukaną... Wuahahahaha! Ihihihihihihi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k wątek elizy skończył rok ciekawe jak sobie dziś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:43 radzi z takimi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdynia re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:17 tylko chuck norris wie jak wyciagac tampony by sznureczek nie odpad w gdansku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere fere Re: re IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 10.03.06, 14:49 macie niepokoleji trzymajcie to dla siebie z tym tamponem na 2 tygodnie zygałabym dalej niz widze!@! to nie smieszne ale tragiczne jest jeden powod z jakiego moge sie smiac wasza GŁUPOTA buahahhahaahhahahaahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnok Ha, ha, ha - aż tylu chętnych do wyciagnięcia... IP: 157.25.9.* 10.03.06, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxana POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:28 ma problem pomocy utknoł mi w pochwie szyszka co mam zrobic prosze odpiszcie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahahhahahha Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.pipex.com 21.03.06, 19:53 "Chlopak chcial koniecznie wyjac tego tampona i mu sie udalo." prawdziwy meżczyzna czynu!! takich co tak sie rwą do roboty to ze świecą szukać! hahhaha...)) albo z widelcem..)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta.N Uśmiałam się jak nic... Mojej mamie utknął kiedyś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:50 Uśmiałam się jak nic... Mojej mamie utknął kiedyś aplikator od tampaxa! Jest z Warszawy! Co poradzić na to gdy mi się przydarzy? Może to rodzinne?! Odpowiedz Link Zgłoś
elizab2 Re: Ha, ha, ha - aż tylu chętnych do wyciagnięcia 22.03.06, 08:29 O matko poplakalam sie Tak jak w radiu mowili o gosciu ktory przyszedl do lekarza,bo komorka utknela mu w pupie,problem byl bo caly czas mu dzwonila a mial wibracje, lekarze pytali jak to sie stalo to gosc powiedzial ze,ma psa ktory zawsze wszystko bierze tym razem wzial kom do lazeinki pod prysznic on poszedl sie myc i nie zwrocil uwagi poslizgnal sie ,upadl i wpadla mu kom w pupcie.hahah o matko ludzie maja nawalone. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Ha, ha, ha - aż tylu chętnych do wyciagnięcia 30.03.06, 12:29 Mój kumpel jest lekarzem. Z tego co wiem, to w Warszawie, nie w Gdańsku. Opowiadał kiedyś, że przywieziono im pacjenta, który miał w pupie wibrator. Zabawiał się z żoną i po zabawie okazało się, że sami nie są w stanie go wyjąć. Chirurdzy odmówili interwencji. Udało się go usunąć bez operacji. Podobno faceta zapytali się, dlaczego przyszedł tak późno. Odpowiedział, że włożyli do wibratora Energizery (takie lepsze baterie). Dopóki działay to było fajnie. Dopiero jak się wyczerpały...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpela [...] IP: *.net.pl / *.net.pl 29.03.06, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holden qwert IP: *.crowley.pl 31.03.06, 08:26 ciekawe. Może uda się którąś koleżankę namówić na urwanie sznureczka. Tego jeszcze nie próbowałem. A mikserem też da się wyciągnąć?? (we Wrocławiu jest szermierz, do tego nagi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia_1988 tampony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:56 moja kolezanka jak przeczytala o tamponie bez sznureczka (dziewczyna nie mogla wydostac) w bravie to mi powiedziala ze nie bedzie ich uzywac bo boi sie ze spotak ja to samo. ja uzywam tamponow od trzech lat-poczawszy od z lider price, donne ob i teraz bella, tak w zyciu nie utknal mi tampon.jedynie dwa razy przez ten czas wyciagnelam malo zakrwawiony tampon(na noc wlozylam, popoludniu przez zapomnienie dopiero wyciagnelam) to z tampona sie zrobila zwykla wata. Odpowiedz Link Zgłoś
marxx Pomoc z Chicago 03.04.06, 22:40 Gość portalu: eliza napisał(a): > Urwal mi sie sznureczek od tamponu i nie moge go wydostac... Parłam, ale bez > skutku. Co mam robic. Jestem z Gdanska. Dzieki. Czesc ja jestem z Chicago! Jak mam Ci pomoc bo bardzo bym chcial! Daj jakies namiary , zdjecia, opis... cokolwiek...Pomoge w miare wlasnych mozliwosci! m Odpowiedz Link Zgłoś
czarnula33 Re: Pomozcie! tampon utkwił mi w pochwie:((( 01.05.06, 20:21 A ja kiedyś tak sie zamysliłam że przez przypadek zamiast wymienić tampon na nowy włożyłam nastęny. jakie było moje zdziwienie za kilka godzin jak poczułam tam dwa sznurki))aż sie przestraszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczarowanafurmank Re: Eliza, tampon to pryszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 07:28 a co ma zrobić facet gdy mu spirala utknie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.kowalska Re: ;;)) tampon w pochwie ...w gdansku ;) 12.06.06, 09:49 ....jestes z gdanska...a z gdanska to ciezko tampon wyciągnac...stan do góry nogami, poruszaj uszami...moze sam wyleci...) Odpowiedz Link Zgłoś
vega123 Re: ;;)) tampon w........ gdansku ;) 12.06.06, 16:06 aż kierownik zwrócił mi uwagę że sie za głośno śmieję -------------------------------- Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatjana Re: ;;)) tampon w........ gdansku ;) IP: *.e-wro.net.pl 12.06.06, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
proces6 Re: ;;)) tampon w pochwie ...w gdansku ;) 03.06.07, 16:33 marzena.kowalska napisała: > ....jestes z gdanska...a z gdanska to ciezko tampon wyciągnac...stan do > > góry nogami, poruszaj uszami...moze sam wyleci...) a nie lepiej po prostu wepchnąć go do środka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: ((( IP: *.spray.net.pl 21.08.06, 20:49 boskie! Wątek wciąż żyje! :_)) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka271 Re: ((( 22.08.06, 13:32 O jeny, boskie... też jestem z Gdańska... i gdzieś juz na forum spotkałam się z tekstem "a to pewnie jest z Gdańska", ale nie kumałam o co chodzi... i mam odpowiedź, tylko mi głupio bo zaplułam monitor w pracy i się teraz pytają o co chodzi, a nie będę przecież straszczać sprawy szefowi :- ) a swoją drogą żywotny wąteczek Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: ((( 18.09.06, 00:50 piękne!!! a ja jestem z Łodzi i mi się nigdy nic nie urwało, czy to powód do niepokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ((( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.09.06, 23:59 To może przejedź się do Gdańska. Chociaż na weekend. )) Odpowiedz Link Zgłoś
yazoo6 o boze juz nie moge ze smiechu!!!! 19.09.06, 17:50 a my w lodzi mamy lodke z..... WIOSLEM juz nie moge ze smiechu, poplakalam sie, musialam az isc do toalety!!! buuuuahahahhaha!! pozdro 600 dla gdanska i lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: o boze juz nie moge ze smiechu!!!! 12.10.06, 11:19 yazoo6 napisała: > a my w lodzi mamy lodke z..... WIOSLEM > juz nie moge ze smiechu, poplakalam sie, musialam az isc do toalety!!! > buuuuahahahhaha!! pozdro 600 dla gdanska i lodzi Po co poszłaś do toalety? Sprawdzałaś coś? )) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 . 02.03.07, 22:37 Wątek jest boski Czytam go już drugi raz i po raz kolejny płakałam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: . 12.05.07, 00:43 a w tym roku nikomu sie nic nie urwalo ejszczE? i nikogo z gdanska nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: . IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 01:38 Tampon reaktywacja. Ja jestem z Gdańska. Aktualnie bez tamponu. Odpowiedz Link Zgłoś