Dodaj do ulubionych

wąska macica

13.03.05, 10:01
mam wąską macicę, ale podobno dość długą-tak powiedział mój ginekolog, ale
powiedzcie i proszę, czy któraś w Was miała tak jak ja i co to tak naprawdę
oznacza, czy będę miała problem z ciążą?
Obserwuj wątek
    • koala.mb Re: wąska macica 13.03.05, 10:15
      Tak naprawdę wcale ta wiadomość o kształcie macicy nie jest Ci do niczego
      potrzebna. Może Cię tylko zdenerwować, a i tak nikt Ci nie powie co z ciążą
      dopóki nie spróbujesz w nią zajść. Nie czytaj co to jest i nie sprawdzaj. Na
      czole nie masz napisane jak wygląda Twoja macica, a informacje tę przekaż
      ginekologowi, który będzie prowadził Twoja ciążę. Może jemu ta informacja do
      czegoś się przyda. Panuje pogląd, że kobiety z macicą tyłozgiętą maja kłopoty z
      zajściem w ciążę. Wierz mi, wcale tak być nie musi, a jak dziewczyna sie
      dowiaduje, ze ma macicę w takim położeniu, to siwieje w ciągu 15 sekund. I
      trzeba wydawać na farbe do włosow. Glowa do góry.
      • Gość: Połoznik Re: wąska macica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:53
        Podzielam tą opinie ,masz teraz dwie te same.Nie słyszałem o takiej macicy.
        • Gość: ewesti Re: wąska macica IP: *.80-240.sze.tkb.net.pl 13.03.05, 14:20
          tak po ostatniej wizycie oznajmił mi lekarz, powiedział że mam dość wąską ale
          za to długą macicę
    • Gość: Aga Re: wąska macica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:06
      Ja bym się tak nie przejmowała,albo ewentualnie poszła do innego gina.Mi mój gin powiedział,ze mam małą macice i moge miec problem z zajsciem w ciąże,a nawet kazał mi zrobic USG.Na co drugi lekarz powiedział,ze tamten niepotrzebnie mnie stresuje,bo nie rodzilam i mam prawo miec małą macice.
      • Gość: mała Re: wąska macica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 08:13
        no właśnie...co lekarz to inna opinia.ja tez dowiedziałam sie od swojego
        lekarza, że macice mam większą niż "standardowe" ale i jestem posiadaczką
        tyłozgięcia macicy..ale absolutnie nie kazał mi się tym stresować.Stwierdził,
        że taka poprostu moja uroda i tyle..i ze ewentualnie zaczniemy sie martwić gdy
        będe sie starac zajśc w ciąże a nie bedzie nic z tego wychodziło.Na razie
        jestem zupełnie spokojna.Jak przyjdzie czas na dzidziusia to i dzidzius sie
        pojawiwink
        Pozytywnych myśli życze.
        pozdrawiamwink
        • Gość: Położnik Re: wąska macica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:21
          Jaki mądry lekarz nie opuszczaj go! Kobiety sa różne na zewnątrz i
          wewnątrz ,mam na mysli wnętrze kobiety nie pokój."Cała uroda i siła ludzkości
          tkwi w zienności osobniczej"
    • joisana Re: wąska macica 15.03.05, 18:36
      A jakiego koloru masz włosy?, bo ja jestem szatynką wink, to zapewne taka
      różnica.
      Jakby natura chciała, abyśmy były jednakowe to zrobiłaby klony hihihihihi,
      przez kalkę wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka