Gość: ktoska IP: *.chello.pl 16.03.05, 14:31 WITAM CZY KTORAS Z WAS MA LUB MIALA 2 MACICIE?JESLI TAK TO CZY MACIE JE NADAL CZY TRZEBA JEDNA Z NICH SUNAC?CZY GROZI TO CZEMUS?Z GORY DZIEKUJE ZA INFO.POZDRAWIAM.PA.PA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: DWIE MACICE? 16.03.05, 15:30 a może chodzi o dwudrożną macicę? to podobno się koryguje chirurgicznie Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: DWIE MACICE? 16.03.05, 15:34 ja mialam, ale jedna poszla na spacer o czym ty, dziecko, piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: DWIE MACICE? 16.03.05, 15:44 aczkolwiek wycofuję się z powyższego już wiadomo, czym to grozi: www.naukawpolsce.pap.pl/cgi-bin/index.pl?id_depeszy=PAP20050208W02600 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: DWIE MACICE? 16.03.05, 15:49 dwurożność to co innego a dwie macice to co innego. Ja mam dwurozną i tez jestem tym zasmucona, ale lekarz na pocieszenie powiedział mi, że był świadkiem porodu dziewczyny z 2 macicami i...wszystko się skończyło normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoska Re: DWIE MACICE? IP: *.chello.pl 16.03.05, 19:05 mnie wydaje sie zeby jednak nie bylo komplikacji przy porodze to pewnie bede miala usunieta jedna macice, a wy jak mylicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: DWIE MACICE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:20 Postaraj się o pewną diagnoze ,potem się pomartwisz.Czasem robiąc cięcie cesarskie dowiadujemy się że kobieta ma wadę macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nargila Re: DWIE MACICE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:34 MOja ciocia ma 2 macice. Z tego co wiem...to żądnej nie uduneła ale nie jestem pewna. Ma 2 dzieci które są w pełni zdrowe. Urodziła przez cesarskie cięcie. Nic poza tym niw iem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: DWIE MACICE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:49 Nargila zostaw tą faje bo Ci się literki rozbiegły na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś