Gość: Missy3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:17 Ostatnio bardzo często bolą mnie plecy, tam gdzie nerki oraz wyżej, ból przechodzi na przód (promieniuje)- dusi, co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaggaa Re: BÓL PLECÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:22 choraba nerek, kręgosłupa, nerwoból, półpasiec ( mało prawdopodobny) a inne objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy3 Re: BÓL PLECÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:31 No jeszcze boli mnie caly przod do miejsca gdzie jest wyrostek, kiedys mialam chore nerki moze on tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
megan117 Re: BÓL PLECÓW... 28.03.05, 00:56 Nie chcę cię stresować,ale u mnie ból pleców był właśnie jednym z pierwszych objawów ciąży)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy3 Re: BÓL PLECÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 02:17 No, ale to raczej nie mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy3 Re: BÓL PLECÓW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 03:04 I znowu plecy i przód mnie boli, spać nie moge:::: Odpowiedz Link Zgłoś
apopen Re: BÓL PLECÓW... 29.03.05, 11:30 Gość portalu: Missy3 napisał(a): > I znowu plecy i przód mnie boli, spać nie moge:::: pROPONUJE DO GINEKOLOGA. bOLE PLECÓW MOGĄ SYGNALIZOWAĆ PROBLEMY Z JAJNIKAMI ETC. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: BÓL PLECÓW... 29.03.05, 11:47 to wstań od komputera i idz do lekarza rany, ludzie........... Odpowiedz Link Zgłoś
mari_paz Re: dziewczyno lepiej idź do lekarza 29.03.05, 11:41 nie trac czasu an Internet tylko idź do lekarza, przebadaj się. Ból pleców moze mieć różnorakie pochodzenie: od nerek, jajników a nawet od polipów na jelicie cienkim ....zdziwiłabyś się, dlatego po prostu idź przebadaj się, zrób morfologię, badanie moczu, OB, leukocyty etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Re: bol pleców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:46 A od jajników to co moze sygnalizowac? A co od nerek? Odpowiedz Link Zgłoś
kagora Re: bol pleców 31.03.05, 17:06 Miałam podobne dolegliwości. Tak mnie bolało, ze nie mogłam spać w nocy, a z dnia na dzień coraz bardziej bolała mnie noga.Załatwiłam ginekologa. Zapytałam kolezankę po dolegliwościach nerkowych, a ta mi powiedziała, ze najlepiej gdybym poszła do fizykoterapeuty. Był to strzał w dziesiątkę. Okazało się,że wypadł mi dysk. Po nastawieniu-jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotanawrodska Re: BÓL PLECÓW... 01.04.20, 12:56 Dziewczyny a próbowałyście tych mat z kolcami? Macie jakieś doświadczenie? One faktycznie działają? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynapiatek1 Re: BÓL PLECÓW... 21.04.20, 13:05 Nie ma co maskować bólu owszem lekarz wskazany zwłaszcza jakieś USG czy badanie krwi ale jak coś możesz podziałać naturalnie ziołowo ja stosuje Gastrobonisol w kroplach albo pomocniczo Depribon tylko uwaga na słońce-pojawiają się plamy ale gdy jest żle stosuje Nerwobonisol do kieliszka Odpowiedz Link Zgłoś