Dodaj do ulubionych

dr Gmyrek Chorzów

IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.04.05, 09:26
Myslalam ze to bardzo dobry lekarz, takie opinie kraza wsrod moich kolezanek,
sama poszlma do Niego na wizyte (problemy z jajnikami)przepisal mi leki,
zastrzyki dwa razy w cyklu,luteina od 15 dnia cyklu a do tego stwierdzil ze
mimo tych lekow moge brac tabletki antykoncepcyjne, czy nie zaduzo
tego??,poki co biore tylko pigulki anty i zastanawiam sie nad przyjeciem tych
pozostalych lekow,szczegolnie po tym jakie opinie o Nim tutaj spotkalam.Czemu
uwazacie ze to zły lekarz??moze to tylko plotki?
Obserwuj wątek
    • Gość: joisana Re: dr Gmyrek Chorzów IP: 81.219.113.* 02.04.05, 12:12
      To oszust i patałach wali hormony na wszelkie dolegliwości, wmawia
      nieistniejace choroby i leczy farmakologicznie rzeczy nadfające się wyłącznie
      do usunięcia ryzykując nawet życie swoich pacjentek, poczytaj sobie w tym wątku-
      nastąpiła zbieżność nazwisk, jest widać 2 Gmyrków ginekologów, ale pisałam o
      tym artyście z Chorzowa, fakt, że ma tyle pacjentek nalezy przypisac jego
      niefrasobliwym obietnicom unikniecia operacji bo nie fachowej wiedzy,
      ostatecznie mając groźbę zabiegu chirurgicznego wiele kobiet woli słuchac
      kłamstw niestety i wierzyć w czcze obietnice:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21646760&v=2&s=0
      • Gość: karola Re: dr Gmyrek Chorzów IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.04.05, 19:03
        no to pieknie..w zasadzie moja historia zaczyna sie tak ze poszlam do niego z
        powodu notorycznego braku okresu, inni lekarze zawsze przepisywali mi pigulki
        anty- ze to powinno uregulowac. i dobrze bylo podczas ich zazywania w przerwie-
        zanik okresu, w zasadzie to przychodzil kiedy chcial raz byl raz go nie bylo,
        pojechalam do tego lekarza za rada znajomych kobiet ,ze to dobry specjalista i
        w sumie wyszlo mi ze mam problemy z jajnikami,brak owulacji itp, i oczywiscie
        dostalam 3 rodzaje lekow hormonalnych (jedne anty na wlasne zyczenie ktore
        zazywam) a pozostale mam brac w konkretnych dniach cyklu, mam brac ale teraz
        grubo sie nad tym zastanawiam czy to koniecznie, ale w koncu to lekarz...aha,
        jak pytalam sie o anty to wyraznie podkreslalam czy tyle rodzajow lekow
        hormonalnych nie ingeruja w siebie i we mnie, on stwierdzil ze nie ma problemu..
        • Gość: joisana Re: dr Gmyrek Chorzów IP: 81.219.113.* 02.04.05, 19:28
          Zawsze tak mówi, co zabawne prawie wszystkim bez wzgledu na wiek i schorzenie
          przepisuje te same leki, ja dostawałam na PCO, moja Mama na mięśniaki, a
          kuzynka na niedorozwój macicy ten sam zestaw Danazol, Primolut i Bromergon,
          oczywiście brane w konkretych dniach cyklu wink siedzące w poczekalni kobiety
          mówiły , że biora to samo.
          • Gość: Położnik Re: dr Gmyrek Chorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:15
            Joisanka droga spokojnie teraz walisz na konkretnego lekarza znanego Ci z
            nazwiska ,wyluzuj,mam do Ciebie osobiste pytanie dlaczego mamy się spotkac?jak
            posługiwać się gg?jak zrobiłem coś nie tak wykasuj!!
            • Gość: karola Re: dr Gmyrek Chorzów IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.04.05, 11:57
              hmm mam inny zestaw lekow. w 13 i 14 dniu cyklu zastrzyk o nazwie biogodynadyl
              czy jakos tak natomiast od 15 dnia przez 10 dwa razy dziennie luteine, i w
              sumie bralabym to nawet sie nie zastanawiajac gdyby nie to ze łykam sobie
              pigulki anty, zastanawia mnie to bo dwa wczesniejsze leki sa na owulacjie itp
              np pigulki antykoncepcyjne przeciez dzialaja calkiem odwrotnie, musze szybko
              sie zdecydowac czy wziasc to wg,przykazania lekarza czy nie brac tego zostalo
              mi 2 dni.Dobrze by było siegnac porady innego lekarza nad zestawem tych lekow:
              (((
              • joisana Re: dr Gmyrek Chorzów 03.04.05, 12:40
                A może tak badanka na poziom hormonów? może lepiej endokrynolog by to
                skonsultował?
            • joisana Re: dr Gmyrek Chorzów 03.04.05, 12:47
              Luz to ostatnia rzecz która by mnie charakteryzowała wink, piszę tylko to czego
              doświadczyłam i moi bliscy, należy skończyć z myciem rąk nawzajem w tym jakby
              nie było hermetycznym środowisku.

Ale masz rację, jestem w bojowym nastroju sad jak mi źle nie potrafię zwinąć
              się w kłębek i chlipać, mam ochotę komuś przywalić.
              Co do gg masz już zainstalowane? Jeśli tak to wystarczy kliknąć na ikonkę
              ludzików , nast. kliknąć w kontakty wpisać numer gg danej osoby i już wybrać ją
              z tej listy i gadugadać wink, mój nr. gg w regulaminie.
              A może faktycznie wykasuję tę prywatna korespondencje wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka