Dodaj do ulubionych

depilacja intymna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:41
mam takie zapytanie zwiazane z usuwaniem owlosienia łonowego. do tej pory
uzywalam zelu do golenia i maszynki. wszystko byloby ok gdyby nie to ze
wloski szybko odrastaja i po zabiegu zostaja brzydko wygladajace czerwone
kropki, ktore nierzadko pieka i swedzauncertain co wg was jest najbardziej
skuteczne? czekam na odpowiedzi, z gory dziekuje wink
pzdr
Obserwuj wątek
    • joisana Re: depilacja intymna 26.04.05, 09:50
      Maść z cynkiem, np. Sudocrem, albo z jodyną np. Betadine. A w ogóle, to lepiej
      wyrywać pęsetką, pracochłonne, ale na dłużej i bez krostek.
      • Gość: kika Re: depilacja intymna IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 10:14
        ja polecam krem do depilacji też zero krostek wystarcza tak na 2-3 dni,ale włosy
        są słabsze lub depilacja w gabinecie ponoc są już takie,ale na raziesie nie
        odważyłam
        • ala67 Re: depilacja intymna 26.04.05, 11:42
          jeśli w gabinecie, to pewnie wosk, na samą myśl mam dreszcze, brrr
          przymierzam siędo epilacji laserowej, może będzie coraz tańsza
      • Gość: evill Re: depilacja intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:42
        Z ta pesetka to roznie bywa..Ja np.mam mocne wloski i mocna skore i tak jak na
        nogach po depilacji wloski sie wrastaja i robia sie czerwone krostki.Okropne..A
        rozne kremy do depilacji to wogole nie dzialaja..
        • Gość: mała Re: depilacja intymna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:55
          dokładnie tak!pensetka, depilator mechaniczny..fajnie sie usuwa, ale jak
          odrastają włoski, wrastają pod skórę, i tworzą się czerwone krostki. wrrr to
          moja zmora.najlepszy byłby laser ale na razie nie stać mnie na to i chyba długo
          nie bedzie stać...tongue_out.
          • Gość: poczatkujaca Re: depilacja intymna IP: 81.15.254.* 26.04.05, 12:32
            mam pytanko. Czy przed wizyta u ginekologa wypadaloby wydepilowac sie calkowicie??
            • Gość: ... Re: depilacja intymna IP: 62.121.129.* 26.04.05, 14:04
              Ojejku, skąd ten pomysł?
              • Gość: poczatkujaca Re: depilacja intymna IP: 81.15.254.* 26.04.05, 14:21
                z jednej strony chce umozliwic ginekologowi "normalne" badanie ale z drugiej
                strony nie chcę wyglądać jak klown... smile
    • very_martini Re: depilacja intymna 26.04.05, 13:29
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24024
      smile

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • Gość: aga Re: depilacja intymna IP: *.server.pl / *.gd.pl 26.04.05, 14:20
      ja uzywam tylko i wylacznie wosku albo w plastrach, albo tego na cieplo!
      dlugotrwaly efekt i wloski nie wrastaja! polecam!
      aga
      • dorro1 Re: depilacja intymna 27.04.05, 14:08
        A ja mam pytanie do Was kobitki, czy depilowałyście całe bikini, prawie na "0"?
        Kiedyś spróbowaliśmy z męzem (krem i golarka) i na początku było nawet fajnie,
        ale jak zaczęły odrastać, zwłaszcza te od środka, to już nie było miło. czy
        macie jakąś delikatną i skuteczną metodę?
        • Gość: kasia Re: depilacja intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:03
          bikini gole woskiem w plastrach i mam spokoj na 3 tygodnie, natomiast wargi
          sromowe kremem do depilacji. nic nie wrasta,nie kluje. efekt jest taki,ze
          wloski odrastaja slabsze, ale juz po 2-3 dniach. ale mysle,ze to wrastanie
          zalezy od rodzaju skory.
      • Gość: evilll Re: wosk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:14
        uu...ale to chyba boli straaasznie,co?
        • dorro1 Re: wosk 27.04.05, 15:33
          Wiesz, te odrastajace włoski moze nie bolą, ale chodząc ociera się tam
          wszystko, i niemiło jest, jak przez kilka dni kłują Cię te maleńkie włoski od
          srodka. A przecież te wszystkie panie a pisemek typu Playboy mają często
          wygolone bikini i właśnie chcę się dowiedzieć, jak golić. Chciałabym spróbować
          jeszcze raz dla mojego męża ale boję sie tego kłucia potem.
          • pszczolaasia Re: wosk 27.04.05, 16:02
            kłócie , jak kłócie to tak swędzi trochu jak te włoski się przebijają.. wrrrr.
            ale ja też na "0" poświęcam sięsmile) ale tylko metodą tradycyjną, czili maszynka
            i kremik...
    • Gość: alantan Re: depilacja intymna IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:14
      Cześć. Na zaczerwienienia i krostki doby jest Alantan Plus (krem) do kupienia w
      aptece. Pomaga tez troche na przebarwienia ale trzeba długo stosowac. Ma dobre
      skladniki ...
    • Gość: eh Re: depilacja intymna IP: *.autocom.pl 27.04.05, 23:52
      kobitki z playboya tez mają krostki, jeno wyfotoszopowane big_grin

no i jest taki trick striptizerek: dezodorant antyperspiracyjny, typu "secret".
      po goleniu wysmarować się tym kilka razy; ładnie dezynfekuje, jest delikatny..do
      momentu kiedy się nie dostanie w bardziej wrażliwe okolice, więc należy uważać.
    • lidek0 Re: depilacja intymna 28.04.05, 07:37
      Okolice bikini, owszem można depilowac woskiem /sama to robie/ ale głębiej już
      nie. Skóra jest tam bardzo delikatna, wrażliwa. Rozmawiałam o tym z moją
      komsmetyczką, zwolenniczką wosku i odradziła mi.
      • Gość: magda010 Re: depilacja intymna IP: *.mpiv-hd.mpg.de 28.04.05, 12:26
        A ja cokolwiek uzywalam zawsze mialam podrazniona skore, krostki i wygladalo to
        jeszcze gorzej, kremem z kolei wloski urywaly sie w polowie i tyle. Mi pomogla
        maszynka elektryczna, naprawde jest niezle, nic nie podraznia, tylko oczywiscie
        nie starcza to na jakos dlugo. jeszcze pytanko - golicie sie calkowicie? bo ja
        najczesciej troche futerka na srodku wzgorka zostawiam, nie wiem jak to jest tak
        calkowicie?? jakie uczucie, nie swedzi za bardzo jak wloski odrastaja?
        • Gość: acha Re: depilacja intymna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:21
          przeczytaj troche wyzej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka