iwka25 07.05.05, 14:18 Mam pytanie: co sądzicie o ginekologu doktorze Janie Kasiaku ? Pracuje on w Klinice na Chałubińskiego i przyjmuje także w prywatnym gabinecie przy ulicy Wysokiej (boczna Grabiszyńskiej). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexandra22 Re: Dr Jan Kasiak - Wrocław 07.05.05, 14:38 Witaj. Ja chodziłam przez jakieś 4 miesiące jak byłam w ciąży, ale nie mam najlepszych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: Dr Jan Kasiak - Wrocław 07.05.05, 15:43 Sprawdź na forum Biała lista dobry ginekolog, lub w wątku o Złych ginekologach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Dr Jan Kasiak - Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.15, 14:04 Każda wizyta u tego lekarza była tragiczna, ten pan mija się z powołaniem ... mi kobiecie w ciąży kazał robić głodowki w ogóle mnie nie badał , zapłaciłam za dokumenty z fałszowane nic prawdy jedynie przy dwóch wizytach reszta kłamstwa. Jego każde pytanie na dzień dobry po co Pani przyszła. .. problem z wypisaNiem l4 na adres zamieszkania , nie w moich kompetencjach jest obowiązek znania prawa w tym zakresie nie ja wypisuje l4 w 36 tyg ciąży spędziłam półtora godziny w placówce z obrzękami w stresie i nerwach. Ten lekarz jest beznadziejny. Nie chcial mnie zbadać w 36 tyg ciąży co wymusiłam na nim tragediaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś