Dodaj do ulubionych

problem z pęcherzem pomocy!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 17:20
Juz od jakis 6 miesiecy borykam sie z problemem dot mojego pecherza. Juz nie
wiem co mam robic. Caly czas chce mi sie siusiu. Teraz nasililo sie to juz
tak bardzo ze trudno mi sie przemiescic do pracy bez wysiadania w
miedzyczasie na stacji bezynowej do toalety. Bylam juz z tym problemem u
urologa alejako ze nic mnie nie boli przy oddawaniu moczu i badania nic nie
wykazaly odeslal mnie do ginekologa. Ginekolog powiedzial ze jestem zdrowa i
odeslal mnie spowrotem do urologa - A JA NADAL SIE MECZE!! Juz nie wiem co
mam robic! Czy ktos ma pomysl co mi moze byc i do kogo sie zglosic??? moze
ktos mial podobny problem?? crying(
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:27
      Skoro badania niczego nie wykazuja to moze przyczyna są nerwy.Ja miałam podobna sytuacje i dzis juz wiem,ze było to spowodowane stresem.Ale radzę wykonać specjalistyczne badania nerek i pęcherza.
      • Gość: kaja Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 07:43
        może problem leży w uszkodzeniu cewki moczowej-mikrouszkodzenie.spotkałam
        taki przypadek,wielu lekarzy ginekologów i urologów nie mogło znależć
        przyczyny.Potrzebne jest bardzo dokładne optyczne badanie cewki
        moczowej.Wykonano plastykę cewki ,które goiło się na cieniutkim
        cewniku.Minęło zupełnie uczucie nieustannego parcia na mocz a objawy były
        identyczne z Twoimi.Jwdyna niedogodość to konieczne co kilka miesiecy
        jednorazowe cewnikowanie-ambulatoryjnie z czasem coraz rzadziej.Moze
        spróbuj zasugerowac urologowi taką przyczynę.Serdecznie Cię pozdrawiam i życzę
        abys trafiła na mądrego lekarza .Jesli jesteś z Warszawy lub okolic to mogę
        podać namiary tam gdzie był robiony zabieg.Nie ma objawów bez przyczyny.
    • carimera Re: problem z pęcherzem pomocy!! 08.05.05, 20:39
      Napisz ile masz lat?Czasami inne sprawy moga dawac takie dolegliwosci
    • Gość: ruda Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: *.aster.pl 08.05.05, 20:47
      tez tak mam...tylko ze u mnie nasila sie po stosunku...boli mnie w dole brzucha
      i odczuwam potem caly dzien napór na pecherz. Badania urologiczne i
      ginekologiczne niczego nie wykazaly, moj chlopak tez jest zdrowy...
      • Gość: em Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: 82.160.22.* 08.05.05, 21:11
        też tak mam.
        u mnie to jest na tle nerwowym- wystarczy jkakiś stres i już co chiwle latam siusiu. od kiedy zaczęłam uprawiać petting to siusiam jeszcze częściej. moja mama też tak ma i miała całe życie i nikt nie potrafi jej poradzić co jest. czasem pomagają tradycjne grube skarpety i ciepłe majtasylwink
        • Gość: ME Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 23:53
          dziekuje wszystkim za wpisy!! mam 23 lata. Jestem juz bardzo zrezygnowana crying
          utrudnia mi to funkcjonowanie. Znajomi dziwnie na mnie patrza wink zebym tylko po
          prostu czesto chodzila siusiu...teraz doszlo do tego ze chce mi sie caly
          czas..ale jak juz czuje ze musze to koniec! cisnienie jest nie do opanowania i
          musze natychmiast!! Mam juz chyba obcykane wszystkie stacje benzynowe,
          McDonaldy, Pizze Hut i biurowce gdzie jest toaleta. Wydaje sie smieszne ale mi
          juz nie jest do smiechu bo powoli trace sile i cierpliwosc..co robic???
          • Gość: em Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: 82.160.22.* 09.05.05, 07:09
            mi tyez sie caly czas chce i jest taki moment, kiedy juz nie wytrzymuje i musze juz, teraz w tym momencie. mam obcykane wszytskie totalety publiczne w miescie, w reasturacjach, w galeriach, a nawet drzerwka. na szczescie moja kumpela jest identycznasmile
            • Gość: ME Re: problem z pęcherzem pomocy!! IP: *.de.ibm.com 09.05.05, 14:20
              facet to ma o wiele łatwiej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka