Dodaj do ulubionych

PFESO dr Mendrak

16.05.05, 11:37
Czy może któraś z Was leczyła się kiedyś u dr Mendraka z PFESO? Jestem
zapisana do niego na konsultację dot. usunięcia zmian skórnych, ale nic o nim
nie słyszałam i nie wiem, czy dobrze trafiłam?
Pozdrawiam. B.
Obserwuj wątek
    • joisana Re: PFESO dr Mendrak 16.05.05, 14:46
      Forum Biała lista dobry ginekolog, namiary w pomocnych linkach.
      • basia.z Re: PFESO dr Mendrak 16.05.05, 14:57
        Dr Mendrak nie jest ginekologiem, tylko chirurgiem onkologiem. Poza tym
        skorzystałam WCZEŚNIEJ z wyszukiwarki i nic nie znalazłam.
        • Gość: kaniini Re: PFESO dr Mendrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:17
          Pewno jużjest dawno po sprawie...ale napiszę, bo może przyda się komuś jeszcze.
          Dr Mentrak usuwał mi guzek z piersi (ok 1,7 cm średnicy - po chistopatologii
          okazało sie że to włókniak) - było OK. Podczas zabiegu ( znieczulenie
          miejscowe) mówił co będzie robił i dlaczego. Podczas konsultacji też rzeczowy i
          konkretny, ale jednocześnie barzdo miły. NIe ma się czego bać smile
    • adamp2016 Re: PFESO dr Mendrak 22.12.16, 11:49
      Ten lekarz to naciągacz i pacjentów ma głęboko w d...e. Byłem u tego doktorka z bożej łaski na taki sam zabieg (usunięcie zmian skórnych). W czasie konsultacji ustaliłem, które zmiany skórne chcę usunąć. W czasie zabiegu, usunął mi dwie z pięciu, o które prosiłem, z czym zabrał d...ę w garść i się zwiną. Zapytałem pielękniarkę, co z resztę, a te, że ona już wszystko przygotowała do następnego pacjenta i żeby rozmawiać z lekarzem. Przy rozmowie z lekarzem mówię mu, a co z resztą, a on do mnie, że on już teraz nie może i żeby się umówić na następną wizytę i jeszcze raz zapłacić. Każda taka wizyta to 410zł. Sami wyciągnijcie wnioski co to za lekarz i instytucja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka