Gość: Asiaa IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 21:28 hej,czy zna może któraś z was metodę na usunięcie piegów?!jeśli tak to bardzo proszę o rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: PIEGI:((( 22.05.05, 21:48 Eh, dlaczego tak to już jest, że jedni nie chcą tego, za co inni oddaliby roczny przydział czekolady...? Moim niespełnionym marzeniem jest tak nakrapiany nosek... Strasznie mi się podobaja piegi, co zrobię, takie są urokliwe 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta_k Re: PIEGI:((( IP: *.dolsat.pl 22.05.05, 22:08 hej, ja tez mam piegi i nigdy nie przyszło mi do głowy zeby je wybielac - po prostu jakos je polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: PIEGI:((( 22.05.05, 22:12 ja też mam piegi i bardzo je lubię mój mąż mówi, że jego najbradziej oczarował, oprócz innych zewnętrznych walorów, piegowaty nosek zwłaszcza latem jak wroga nie można pokonać, to nalezy go pokochać)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: PIEGI:((( 22.05.05, 22:39 ja rowniez lubie swoje piegi moj mezutek takze na prawde ich nie lubisz? pozdrowionka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: PIEGI:((( IP: *.aster.pl 23.05.05, 09:11 Piegi są śliczne! Ja też mam i bardzo je lubię. Moja jedna, naprawdę piękna koleżanka, która nie ma piegów - rysuje je sobie pracowicie na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PIEGI:((( 23.05.05, 14:26 niech sobie tatuaż zrobi, hehe, nie będzie musiała codziennie babrać się z kredką. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: PIEGI:((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:49 może uda Ci się kupić w aptece maść dermatologiczną "Monobenzone". Jest ona wycofywana z aptek,ale w niektórych można ją jeszcze kupić. Efekt jest rewelacyjny- wciągu 2miesięcy pozbyłam się piegów,z którymi walczyłam całe życie. Warunek- jej stosowanie najlepiej rozpocząć późną jesienią lub zimą. Jeśli chcesz wiedzieć więcej, napisz : asiek15@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaa85 Re: PIEGI:((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.05, 16:13 hej,a czy teraz moglabym ten preparat stosowac?czy teraz coś by mi pomógł?nie chce czekac do jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PIEGI:((( 24.05.05, 16:42 Nie można stosowac latem, bo to jest mocno fotouczulające, chyba że chcesz miec wypalone dziury na buzi, ja bym już chyba piegi wolała od tego. I ogólnie jest mocno syfne 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: PIEGI:((( IP: *.akk.net.pl 24.05.05, 17:08 Nie przesadzasz troche? Ja mam piegi na calej twarzy i nie zamierzam sie z nimi rozstawaca mój mąż nawet powiedział ostatnio,że jesli kupie sobie krem na piegi to on złoży reklamacje do teściów)) bo brał sobie piegusa za żonę...więc polub je po prostu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: PIEGI:((( 24.05.05, 17:57 E, ja się przyzwyczaiłam i przestałam na nie zwracać uwagę. Jak patrzę w lustro to ich po prostu nie widzę, ale za to chętnie bym się pozbyła garbka na nosie, bo do nigo się przyzwyczaic nie potrafię( Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: PIEGI:((( 24.05.05, 22:14 Wiesz ja mam już swoje piegi tak długo ze sie do nich przyzwyczaiłam.Poza tym piegi teraz są modne w perfumeriach możesz kupic nawet specjalne kredki do robienia piegow.Nie wybielaj ich piegi naprawde dodaja uroku i skora nie jest taka blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupnik Re: PIEGI:((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 00:33 papier ścierny i jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: PIEGI:((( 25.05.05, 00:45 a ty się może chcesz ogolić piłą tarczową? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś