Gość: jola IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 06.06.05, 21:28 Poleccie mi prosze jakiegos dobrego dietetyka dla mojej corki , nastolatki.Pilne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażyna Re: potrzebny dietetyk!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:21 Droga Jolu, widze ze masz duzy problem ze swoją córką skoro tam bardzo zależy ci na czyjejś pomocy. Jestem kobietą, która juz nie jednemu dała zdrowie, dobre samopoczucie, zadowolenie z zycia, a co najwazniejsze odchudziłam. Zajmuje sie HERBALIFE od kilku lat i musze ci powiedzieć, ze zadowolenie moich klientek jest ogromne. Serdecznie zapraszam cie do skontaktowania sie ze mną, abyśmy razem pomogły twojej córce. Oto mój numer: 502 687 244 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza a psik!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:15 Grażynko, to cudowne, ze juz "nie jednemu dałaś zdrowie". A teraz przestań żerować i spadaj, komiwojażerko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: potrzebny dietetyk!!!!!!!!!!!!!! 07.06.05, 11:25 Jola nie bądź głupia (to odnośnie akwizycji post wyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
megulek Re: potrzebny dietetyk!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 13:09 Witaj, jestem inż. technologiem żywności o specjalności żywienie człowieka. Bardzo chętnie odp na pytania i udzielę porad. Serdecznie pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: potrzebny dietetyk!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 13:17 anoreksja czy bulimia? jeśli tak, to nie dietetyk, tylko psycholog Odpowiedz Link Zgłoś