vika24 08.06.05, 21:40 czesc!! znalazlam twoj watek odnosnie sitosteroli i ich dzialania antyandrogennego, pisalas tam ze leczysz sie nimi... chialabym zapytac jak teraz oceniasz ta kuracje , na ile Ci pomogla? pozdrawiam, Vika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 07:54 Nie szukałaś dokładnie, we wszystkich wątkach na ten temat już napisałam, że kuracja rewelacja . Znaczna poprawa stanu cery, włosów, paznokci, poziomu cholesterolu, poziomu hormonów, stanu wątroby, i funkcjonowania całego organizmu. Zamierzam powtarzać tę kurację w formie przypominającej kilka razy w roku, niestety schorzenia które posiadam są uwarunkowane genetycznie i nawet sitosterole tego nie zmienią, ale wystarczają na kilka miesięcy, więc nie jest źle. Sądzę jednak,że w przypadku klasycznego trądziku pomogą na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
vika24 Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 09:51 wielkie dzieki, a jaka przerwe bedziesz robic? ja sie chyba zdecyduje na Prosterol, bo tanszy... a ile tej przerwy nalezy robic, jak myslisz? jesli seria trwa 9 tyg, to do nastepnego pojawienia sie objawow? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 10:17 Pierwsza seria to taka dawka uderzeniowa, następne myślę robić w odstępach miesięcznych. Czyli miesiąc na prosterolu miesiąc przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika24 Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 10:25 hmm, ale jak brac przez ten miesiac ? 2x1 dla podtrzymania efektu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: sitosterole- do joisany i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:33 czy zeby zaczac brac te sisterole nalezy zrobic jakies badania? mam hirsutyzm na na całych nogach i posladkach i znacznie podwyzszony androstendion.odpisz joisano Odpowiedz Link Zgłoś
joisana do bei 09.06.05, 10:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11944&w=13412968&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: sitosterole- do joisany i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:38 a jakie czy podwyzony androstendion wystarczy do ich stosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 10:41 To tak było do viki . Dla Ciebie jest link piętro wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
vika24 Re: sitosterole- do joisany i nie tylko 09.06.05, 15:50 dzieki O Joisano! fachowcu od sitosteroli )) (zagorzala w swym ekshibicjonizmie dam oczywiscie znac jak poszlo) Odpowiedz Link Zgłoś