Gość: ciekawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:17 co moze być przyczyną krwawienia, jakie są najczeęstsze powody wystopienia plamień , krwawień ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: krwawienia 14.06.05, 08:20 Kiedy wystąpiło plamienie/ ktwawienie? Jakie masz cykle? Tu potrzeba wiecej informacji by cokolwiek Ci powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: krwawienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:47 Tak wiem przedewszystkim do lekarza,ale w małych miastach nie jest to takie łatwe cykle są nieregularne 26 - 34 dni a krwawienie (właściwszym słowem jest plamienie) pojawiło sie ok. tygodnia po miesiączce , mam 24 lata Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: krwawienia 14.06.05, 08:48 Mogło to być plamienie okołoowulacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: krwawienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:05 hm..ale ono trwa i zdaje sobie sprawe z knieczności wizyty, niemniej ..jestem ciekwa czym to może być spowodowane, nie towarzyszy temu ból, temperatura jest w normie, mozna sie spodziewać ze bedze to miało podloże hormonalne ? dziękuje za wcześniejszą dop Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: krwawienia 14.06.05, 09:51 wszystkiego mozesz sie spodziewac niestety. Lepiej idz do lekarza - jesli sie obawiasz bo to małe miasto to wybierz sie gdzie indziej do sasiedniego jakiegos wiekszego Odpowiedz Link Zgłoś