Gość: ola IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 20:44 Czy któras z Was chodzi do dr Jacaszka? Czy macie jakieś informacje na temat jego podejścia, opieki i samego porodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: czmp - Łódź - dr Jacaszek 19.06.05, 19:39 Forum Ciąża i Poród, Szpitale, a najlepiej Biała lista dobry ginekolog, namiary w pomocnych linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czmp - Łódź - dr Jacaszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:47 Prowadził moją ciążę. Wszystko było ok., ale też ja nie miałam żadnych problemów , ciąża przebiegała bardzo gładko. Gdy poszłam rodzic spotkałam pana dr na porodówce, był tam tylko na chwile i wogóle się mną nie zaintersował, nawet nie zapytał jak się czuję, choć wiem że doskonale mnie skojarzył że jestem jego pacjętką. niby nie mogę miec do niego pretensji. Nie zamawiałam go specjalnie ( czyt. nie dałam w łapę za obecność). Chodzi mi tylko o to że prowadził moją ciąże 9 mies. i mógł choc podejść i zwyczjnie zapytać jak się czuję - tylko tyle, zwykła ludzka przyzwoitość, nie mówiąc o przyzwoitości lekarskiej. Ale... może przesadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czmp - Łódź - dr Jacaszek IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 15:42 A chodzialaś do niego prywatnie? W woli wyjaśnienia - czy są jakieś "stawki" za obecność lekarza prowadzącego przy porodzie...? Odpowiedz Link Zgłoś