Gość: lls IP: *.chello.pl 20.06.05, 11:40 Od kilku tygodni nie do kupienia. Może znacie jakieś jeszcze nieodkryte źródło albo wiecie, kiedy znów bedzie w sprzedaży? Jaki jest jego najlepszy zamiennik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: be27 Re: Dostinex IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:04 Witam Niestety poki co importer na cala Polske ma jakies problemy Pierwsza dostawa mn byc wznowiona za miesiac Jesli tylko dziala radze nie zmieniac tylko kombinowac Czasem w aptekacj jeszcze maja jakies zapasy tydzien temu kupilam 8 tabletek w Krakowie Bez problemu da sie zrealizowac recepte pol w Niemczech Ja juz nawet sprowadzalam z Angli To jedyny lek po ktorym tak szybko zbilam tak skutecznie prl Mam pytanie czy Pani czuje sie po nim dobrze i od kiedy go Pani zazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia1980 Re: Dostinex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:23 ja również miałam problem z kupieniem tego leku. w niektórych aptekach nawet o nim nie słyszeli. kupiłam go dopiero w Niemczech (niecałe 70 euro). jest to lek włoski, wiec najlepiej tam go kupic, jezeli jest taka możliwość. a jezeli skutkuje, to radze go nie zmieniac na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be27 Re: Dostinex IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:51 Acha zapomnialam napisac ze w Angli za 24 tabletki zaplacilam 7 funtow a u nas za tyle samo 1000zł coz to nie wymaga komentarza W Polsce (o ile jest)trzeba go zamawiac specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Dostinex 20.06.05, 16:03 z ciekawości zapytam: co to za lek?? strasznie drogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be27 Re: Dostinex IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:06 to lek na obnizenie prolaktyny stosowany w leczeniu mikrogruczolaka przyssadki jest niesamowicie skuteczny i powoduje malo skutkow ubocznych w porownaniu z innymi lekami o tym samym dzialaniu Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Dostinex 20.06.05, 16:13 dziekuje za odp. Tak mi przyszło teraz do głowy: był tu wątek o tanich lekach w czeskich aptekach, ja sama taki program widziałam w TV. Może tam warto szukać, może bedzie i to tanszy. Nie jest tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś