dulaka Re: Bielsko Biała - szukam!!! 14.11.03, 09:03 Proszę o opinię ,szukam dobrego ginekologa z Bielska Białej, proszę napisac dlaczego go polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
mamao2 Re: Bielsko Biała - szukam!!! 05.02.04, 10:36 Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale polecam dr n.med.R.Krakowiaka - doskonały fachowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
myris Płock - kobieta ginekolog 18.11.03, 15:00 poszukuje dobrej pani ginekolog w Płocku. tak, wiem ze wiekszosc bedzie przekonywala do mezczyzn, ale to sa moje osobiste odczucia i raczej ich nie zmienie. a mieszkam tu od niedawna, do tej pory odwiedzilam pania J. Lewandowska, ale warunki w jakich przyjmuje i samo podejscie do pacjentki sa straszne, wiec szukam dalej bede wdzieczna za kazda pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
amel8 Warszawa, przychodnia studencka 18.11.03, 20:11 Koga mozecie polecic? obojetne czy to przychodnia na Mochnackiego czy na Waryńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaska_balbinka Re: Warszawa, przychodnia studencka IP: *.chello.pl 03.02.05, 15:53 Doktor Bartoszewski Przyjmuje na Mochnackiego. Sympatyczny, dowcipny, nastawiony na rozwiązanie problemu. Stara się pomóc pacjentce. Tylko, że wszystkie dziewczyny chcą sie u niego leczyć i ma coraz mniej czasu Odpowiedz Link Zgłoś
mery8811 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.11.03, 11:37 A Poznan!? Kogo proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
asia971 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 20.11.03, 08:45 Ja też szukam w Poznaniu, a czy możecie także podawać cenę wizyty. Ja mam problemy i muszę chodzić co pół roku, a ostatnio za podstawowe badanie zapłaciłam 120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsii Re: Kraków - odradzam 20.11.03, 12:41 Coś mi wczesniej nie wyszło ale już się poprawię... Odradzam p. dr Irenę Kamim z TŚM w Krakowie ul. Starowiślna, a także p. dr Mamak-Bałaga. Obie niezbyt miłe, oschłe i unikające odpowiedzi na proste pytania. Wymienione panie patrzą tylko na to jak wyciągnąć od pacjentki jak najwięcej kasy. A szczególnie p. Kaim. Najpierw chodziłam do niej tylko doraźnie ale jak zaszłam w ciąże to same rozumiecie... częste wizyty były konieczne. Za każdą wizytę płaciłam 60zł + 50zł USG = 110. Dodatkowo płaciłam jeszcze za badania morf, OB, Mocz itp. a także cytologia 30 i wymaz 20. Ciąża przebiegała bez komplikacji a pani dr w 20 tyg. zaproponowała wizyty co max 2 tygodnie (110zł każda). Gdy mówiłam jej, że mam dojście do badania USG w klinice Kopernika, gdzie ona też pracuje i mogę wykonać sobie to badanie bezpłatnie(siostra męża pracuje tam na położnictwie)to zaproponowała zakup kasety Video i nagranie badania za 50zł. Same widzicie kasa, kasa,kasa,kasa,kasa..... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuszka20 Re: Kraków - odradzam dr Kaim IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 31.10.04, 14:44 dokladnie wszystko sie zgadza!!! tylko kasa!! plac i spier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Kraków - odradzam IP: *.orange.pl 23.03.06, 20:53 Moja siostra do niej chodziłą, jak Gabryś się urodził to zmieniła ginekologa, bo policzyła sobie że przez rok włącznie z rodzeniem zapłaciła jej z 20 tys. zł Odpowiedz Link Zgłoś
amaruuu WROCLAW !!! 13.12.03, 21:50 Ja też mam problem ze znalezineiem dobrego ginekologa....od 6 miesięcy chodzę do Dr. wilczyńskiego....byłam zadowolona do pewnego momentu...dobry fachowiec....ale już różne opinie o nim słyszałam...negatywne też.Ponoć naciąga na zabiegi. Teraz się wybieram do dr. Łętkowskiego...jak ktoś dysponuje informacjami i spostrzeżeniami o tych panach, proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
sofia67 Re: WROCLAW !!! 16.01.04, 20:29 Witam! Pytasz chyba o dr Łączkowskiego z ESKULAPA (Bulwar Ikara). Moje koleżanki chodzą do Niego i są zadowolone. Tam przyjmuje też sympatyczna dr Miś. Oboje pracują na klinikach. Ale to akurat nie musi oznaczać nic dobrego. Kiedyś trafiłam na "doktora" z klinik właśnie. Dr POPIELA Andrzej nie rozpoznał ciąży obumarłej od 3 tygodni. Nie dość, że nie rozpoznał to uparcie zapewniał, że wszystko jest O.K., chociaż miałam wynik USG od innego lekarza, gdzie stwierdził brak akcji serca płodu. To był chyba cud, że z tego wyszłam! Ale "pan doktor" z tego co wiem dalej jest aktywny zawodowo i pracuje na klinikach na Chałubińskiego. OSTRZEGAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelly77 Re: WROCLAW !!! 14.02.04, 18:56 Dziewczyny, usuiłuje uzyskać jakąś opinię nt. dr Tytusa NOWAKA z Wrocławia. Chodzi mi o info nt. fachowości, prowadzenia ciąży itp. Czy coś wiecie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: WROCLAW !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 21:53 chodzilam do niego w czasie ciazy (przebiega bez komplikacji. Pracuje na klinikach na Chalubinskiego. Slyszam rozne opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: WROCLAW -dr Łątkowski 25.02.04, 20:35 NZOZ "Eskulap". Czlowiek jest OK. Spokojny, rzeczowy,kultura, poziom poczucia humoru akceptowalny, delikatny przy badaniu, i-wydaje mi sie,ze kompetentny. Ma jednak pewna wade. Nie polecam go paniom oczekujacym tzw. indywidualnego podejscia (np. bycia rozpoznawaną od progu czy kojarzoną przez telefon) .Pan doktor ma w tym Eskulapie "masowy przerob'i nie jest w stanie zapamietac wszystkich. Potrafi pytac kilka razy o ta sama rzecz podczas kolejnych wizyt (np. w czasie ciazy)i mozna dojsc do wniosku,ze nie tylko nie zapamietuje ale nawet nie zapisuje sobie w karcie potrzebnych szczegolow. Owszem, pracuje na klinikach ale gdzies w okolicach Izby Przyjec i na Poloznictwie nie pokazuje sie regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: WROCLAW -dr Łątkowski IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 07.03.05, 10:38 Mam podobne doświadczenia i zdanie o dr Łątkowskim. Prowadził moją pierwszą ciążę, ale nie czułam ani zainteresowania ani indywidualnego podejścia z jego strony. Każdej kobiecie będę natomiast odradzać poród na wrocławskich klinikach - jeśli się nie ma umówionego lekarza to lepiej omijac je z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaxyz Re: Pruszcz Gdański 13.12.03, 21:53 Pani doktor Iwona Flis!!!! Polecam jest świetna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Pruszcz Gdański IP: *.168. / *.ppsnet.pl 30.07.04, 15:24 Nie polecam pani Flisowej, miałam zapalenie grzybice pochwy, a leczyła mnie na nadrzerke. Dopiero gin z gdanska powiedział dokładnie co mi jest i przepisał maść. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_o Re: Pruszcz Gdański (zebrane) 10.05.08, 14:00 To mówią fora: Gronda - mało znana, jedyne jakie opinie znalazłem to 2-e pozytywne, więc prawie żaden taki wywiad. Baj - opinie różne, przyjmuje na OS.Wsch. w przychodni, posiada też własny gabinet, który nie posiada USG! Porządny ale oschły i grubiański, wrażenie specjalisty ale niedokładny. Krystosiak - Os.Wsch.- opnine różne generalnie inaczej prywatnie inaczej na NFZ. Raczej szorstka. Flis - Grunwaldzka, również mieszane opinie. Kilka błedów. USG na szybkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_o Re: Pruszcz Gdański (zebrane) 10.05.08, 14:01 To mówią fora: Gronda - mało znana, jedyne jakie opinie znalazłem to 2-e pozytywne, więc prawie żaden taki wywiad. Baj - opinie różne, przyjmuje na OS.Wsch. w przychodni, posiada też własny gabinet, który nie posiada USG! Porządny ale oschły i grubiański, wrażenie specjalisty ale niedokładny. Krystosiak - Os.Wsch.- opnine różne generalnie inaczej prywatnie inaczej na NFZ. Raczej szorstka. Flis - Grunwaldzka, również mieszane opinie. Kilka błedów. USG na szybkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fikusia G L I W I C E !!!!!!! 14.12.03, 09:18 świetny pomysł !!!!! Ja szukam dobrego ginekologa w Gliwicach, jak dotąd nieskutecznie, moze któras z Was miala wiecej szczęścia (co powiecie na temat dr Sosnowskiego i dr Giersz???? aha i informacje gdzie przyjmują ! Odpowiedz Link Zgłoś
dulaka Re: G L I W I C E !!!!!!! 23.12.03, 11:34 dr Strzałkowski, przyjmuje na ul. Niedbalskiego 20 ( kołoTesco) . Jest swietnym fachowcem i doradcą, polecam go bo nadziałam sie w Gliwicach na niejednego "partacza ginekologa" , chodzę do niego prawie dwa lata. podam może tel. 2381988 Odpowiedz Link Zgłoś
lil_i Re:kielce 18.12.03, 01:15 Kogo możecie polecić w kielcach? Chodzi mi o lekarza, który poprowadzi ciążę, może dr M.Orłowska, albo dr.Misiek. Co sądzicie?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zu_a KRAKOW -> endo-gin 13.01.04, 12:49 mozecie polecic jakiegos dobrego endokrynologa-gin??? byloby juz super jakby znalazl sie ktos w ramach nfz ) Odpowiedz Link Zgłoś
awerna Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 13.01.04, 11:45 Polecam dr Krzysztofa Miśkiewicza z Gdyni, jest ginekologiem-położnikiem, pracuje w Szpitalu Miejskim w Gdyni, ma też prywatny gabinet. Uważam, że jest świetny. Wiele moich znajomych chodzi do niego i też jest zadowolona, prawdę mówiąc nie słyszałam o nim nic złego. Badanie USG jest standardem podczas każdej wizyty kontrolnej. O cytologię nie trzeba prosić. Jest czujmy, pamięta pacjentki i ich problemy, czym wciąż mnie zaskakuje. Chodzę do niego od prawie 10 lat, było moim pierwszym ginekologiem i nie widzę potrzeby zmiany. Jest bardzo na bieżąco z nowościami medycznymi, zwłaszcza jeśli chodzi o pigułki, miałam problem z dobraniem takowych - ale dzięki jego dociekliwości biorę w tej chwili pigułki, które najlepiej mi służą. Wizyta w gabinecie nie jest tania - kosztuje 80 zł, ale uważam, że warto. Jest dyspozycyjny (w granicach rozsądku oczywiście), można do niego zadzwonić jeśli ma się problem, a nawet podjechać do szpitala na jego dyżur. Niedługo planujemy z mężem bobasa i wiem, że mogę ufać dr Miśkiewiczowi. Jest bardzo delikatny,dokładnie wyjaśnia na czym polega badanie, świetnie potfrafi rozładować napięcie, które zwykle towarzyszy wizycie. Polecam z całego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justymon Re: Warszawa Proponuję otworzyć listę dobrych 13.01.04, 12:51 Moze ktos poleci ginekologa dla 30latki na pigulkach, ktora chce lagodnie dla zdrowia powoli tabletki odstawic i powolutkiu przygotowac sie na ciaze, ktos kto nie powie taka stara i jescze sie zastanawia nad odstawieniem pigulek... Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Dobry GIN - Warszawa Tarchomin 14.01.04, 16:55 Bardzo polecam swojego ginekologa dr Marka Weselaka. Przyjmuje miedzy innymi w Centrum Medycznym Białołęka przy ul. Książkowej. Centrum ma umowe z funduszem wiec standardowe wizyty są bezpłatne. To najlepszy gin jakiego miałam. Po przeprowadzce szukałam pilnie lekarza i trafiłam na niego przypadkiem. Jest dość młody, ale jest swietnym fachowcem. Jest rzeczowy, delikatny, otwarty i ma zaciecie psychologiczne, nigdy nie zbywa pacjentek. Trzeba się zapisywać z wyprzedzeniem, ale jak coś wypadnie można sie konsultować bez zapisów. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.sz Re: Dobry GIN - Warszawa Tarchomin 27.02.04, 20:57 Również gorąco polecam! Jednak, z tego co mi wiadomo, doktor Weselak nie przyjmuje już na Tarchominie. Można jednak pójść z wizytą prywatną do Anmedu na Powstańców Śląskich 104, koszt 60 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdolska Re: Dobry GIN - Warszawa Tarchomin 01.03.04, 13:29 gosia.sz napisała: > Również gorąco polecam! > Jednak, z tego co mi wiadomo, doktor Weselak nie przyjmuje już na Tarchominie. > Można jednak pójść z wizytą prywatną do Anmedu na Powstańców Śląskich 104, > koszt 60 zeta. Czy możesz podać nr telefonu do rejestracji, poniewaz dzwoniłam pod 913 i powiedziano mi, że pod tem numerem nie ma Anmedu (proponowali w Wesołej). Dzięki za info!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.sz Re: Dobry GIN - Warszawa Tarchomin 11.03.04, 19:28 Przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale rzadko zagladam na to forum. Numer do Anmedu (chyba, ze przekrecilam nazwe tej przychodni, bo bylam tam tylko raz, wczesniej chodzilam na Tarchominie) to 436 16 68. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bzdolska Re: Dobry GIN - Warszawa Tarchomin 17.03.04, 16:35 DZIEKI!! RÓWNIEZ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
lechasia Re: Rzeszów Pani doktor J. Kądziołka 15.01.04, 15:46 Polecam , przyjmuje w Medicorze w Europie i pracuje w szpitalu na Szopena. Jest genialnie kontaktowa. Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Gdańsk - prof. Mielnik 15.01.04, 16:27 Czy ktoras z Was zetknela sie z tym lekarzem? Dzisiaj bylam na pierwszej wizycie, jestem bardzo zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna76 Re: Gdańsk - prof. Mielnik 16.01.04, 11:19 Byłam u prof. Mielnika na dwóch wizytach. Tez raczej wywarł na mnie dobre wrażenie. Martwi mnie tylko cena wizyt, brak usg dopochwowego (podobno jest bardziej dokładne - a przy moich problemach z torbielami, myślę, że by się przydało). Poza tym prof. nie pracuje już w żadnym szpitalu, jest związany z Kliniczną. Planuję w najbliższym czasie dziecko i nie chciałabym tam rodzić. I teraz mam dylemat czy zostać przy prof. Mielniku, który jest świetnym specjalista o wieloletnim doświadczeniu, czy wybrac kogoś młodszego, który praktykuje na jakimś oddziale położniczym (np. na Zaspie). Równiez czekam na opinie pozdrowienia Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: Gdańsk - prof. Mielnik 16.01.04, 12:22 Moze mam juz nieaktualne wiadomosci, ale slyszalam, ze prof. odszedl z klinicznej (to prawda, ze byl przez wiele lat zwiazany z tym szpitalem), a teraz pracuje w wojewodzkim. Przynajmniej tak twierdzi moja sasiadka, ktora sie u niego od paru lat leczy. Jesli moge polecic lekarza pracujacego na Zaspie - to jest to dr Lenckowska, zasadniczo do niej chodze. Przyjmuje w przychodni rejonowej na Mickiewicza w Gdańsku - Wrzeszczu - niestety trudno sie do niej dostac (przyjmuje tylko w pon. i wt., na wizyte czeka sie okolo 3 tygodni, najlepiej rejestrowac sie z wyprzedzeniem). Ponadto ma prywatny gabinet z usg (nie wiem, czy rowniez dopochwowe) w lotni na Zaspie- wizyta cos kolo 40 zł. Przyjmuje tam co drugi wtorek - moge podac telefon do tego gabinetu - 602 47 67 78. Sympatyczna, ciepla kobieta, dobry fachowiec. Z tym ze slyszalam, ze obecnie, jesli chodzi o porod, to najlepszy jest szpital wojewodzki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna76 Re: Gdańsk - prof. Mielnik 16.01.04, 13:20 Ja tez słyszałam wiele dobrego o wojewódzkim, z tym że moja znajoma bardzo chwali sobie dr Fiutowskiego. Prowadził jej ciążę, asystował przy porodzie; podobno bardzo kontaktowy lekarz. pozdrowienia Lucyna Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1111 TYCHY !!!!!! 23.01.04, 20:01 Dziewczyny - poszukuję dobrego ginekologa Tychach. Co myślicie o Kolnym albo o Gwarze? Może polecacie jakiegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
maoya Re: Wroclaw 24.01.04, 13:36 Ja chodze do dr Agnieszki Zuchowskiej. Jesli chodzi o samo badanie oraz tzw. kulture osobista pani doktor - super! Bardzo mila, delikatna i wzbudzajaca zaufanie. Jesli chodzi o kompetencje - trudno mi powiedziec. Nie podoba mi sie to, ze nie zbadala mi nigdy piersi oraz ze biore pigulki a ani razu nie mowila nic o badaniach tj usg czy krew. Za jakis czas chce porobic wszystkie badania i nawet nie wiem za bardzo jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agtatka Re: TYCHY !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:01 Kolby nie znam ale polecam Gwarę Odpowiedz Link Zgłoś
ciezarna Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.01.04, 11:26 Warszawa. > >Szpital na ul.Kasprzaka ? Słyszałam kilka jak najgorszych opinii na temat szpitala na Kasprzaka. Moja dobra koleżanka pojechała tam z obfitym krwawieniem w drugim miesiącu ciąży. Lekarz powiedział jej, że musi czekać i czekała pięć godzin, po czym kazał jej wracać do domu i przyjechać, jeśli krwawienie nie ustanie - odmówił badania twierdząc, że nie jest ono konieczne. Zdesperowana kobieta wymusiła na nim badanie i okazało się, że na ratowanie ciąży jest zbyt późno. Została w szpitalu w celu wykonania rutynowego w takich sytuacjach zabiegu. Kiedy weszła na oddział zorientowała się, że drzwi od sali operacyjnej, czy tez zabiegowej są otwarte i wyraźnie widać "rozłożoną" pacjentkę w trakcie zabiegu oczywiście pod narkozą? Moja inna znajoma wróciła po porodzie do domu, zarzekając się, że nigdy nie chce mieć nic wspólnego z tym szpitalem, przez cały poród nikt się nią nie zajmował. Była przerażona. Twierdzi, że dziecko odebrała położna, która chyba tylko przypadkiem pojawiła się na czas, po czym z dzieckiem wyszła. Zszył ją lekarz i po 2 dniach wróciła do domu, gdzie pod prysznicem wypadło z niej łożysko. Długo leczyła się z komplikacji powstałych w wyniku zakażenia po pozostawieniu Łożyska. Ponieważ jestem w ciąży, nieobcy jest mi los kobiet w tak szczególnym stanie, dlatego piszę o tych strasznych rzeczach i odradzam szpital, którego mam nadzieję, nie poznam osobiście. Nie wykluczam, że istnieją tez dobre opinie o tej placówce. Niemniej żadna super opinia nie sprawi, że zdecyduję się zmienić zdanie. Mimo wszystko całuję mocno, polecam ciążę - wspaniałe przeżycie - chociaż u mnie dopiero początek. Ciężarówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania61@gazeta.pl Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.ce-market.com 11.08.04, 14:57 Ciekawa jestem Waszych opinii na temat szpitali na Inflanckiej i Żelaznej. Sama zastanawiam się nad jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
sp249003 a Toruń? 05.02.04, 19:44 Znacie moze jakiegos dobergo gina w Toruniu? pozdrawiam kasia sp249003@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sp249003 Toruń????????? 05.02.04, 19:48 Znacie dobrego gina z Torunia moze?? kasia Odpowiedz Link Zgłoś
karinkulka Re: A może Dolnyśląsk - ŚWIDNICA??? 08.02.04, 15:10 Czy ktos moglby polecic kogos ze Świdnicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re:Bielsko-Biała - polecam!! 09.02.04, 13:21 Polecam dr. Irene Ozimine, przyjmuje przy ul. Stojałwoskiego. Bierze 60zł za wizyte. Jak sie przychodzi po recepte czy tylko z pytaniem to 20zł. Jest bardzo miła, komptenetna i świetna w soim fachu. Godny polecenia jest również dr. Marek Walków ordynator Oddziału Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Wojewódzkim. Przyjmuje w "Kilinice pod Bukami" przy ul. Szarej. Wizyta to aż 100 zł ale naprawde warto. Świetny fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: A może Dolnyśląsk - ŚWIDNICA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 23:20 tez jestem ciekawa kto jest godny polecenia w Świdnicy. Na forum dobra opinie ma dr Wrobel, ale osobistego kontaktu z tym lekarzem nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
noa75 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 09.02.04, 15:00 czy któraś z dziewczyn mogłaby podzielić się ze mną opinią o dr Sujkowskim z Warszawy? jakoś nie spotkałam jego nazwiska na tym forum... a jestem ciekawa. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rts77 Re: Dziewczyny!! Warszawa 09.02.04, 20:10 Polecam lekarzy w Luxmedzie (ul Racławicka, tel 6469999), zwłaszcza dr Grześ (mężczyzna), dr Łysiak (kobieta) i jeszcze jeden, którego nazwiska w tej chwili nie pamiętam. Wizyta niestety 90 zł, ale w naprawdę dobrej atmosferze, komfortowo i mam poczucie, że jestem "w dobrych rękach". Pozdrawiam warszawianki! Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 ŁÓDŹ 16.02.04, 17:34 W ŁODZI PLECAM GABINET PRZY ULICY NOWEJ - ULICA ODCHODZI OD KOPCIŃKIEGO - GABINET PO LEWEJ STRONIE. LEKARKA DELIKATNA, DBA O PRZEPROWADZANIE BADAŃ, WIZYTA PO RECEPTĘ NIC NIE KOSZTUJE, MOŻNA SIĘ Z NIĄ SKONTAKTOWAĆ NA TELEFON KOMÓRKOWY, WYTWARZA BARDZO MIŁĄ ATMOSFERĘ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portia ŁÓDŹ IP: *.vline.pl / 213.25.96.* 15.06.04, 23:27 dr kowalczyk z dremedu naprawde spoko szkoda tylko ze recepty ktore mi wystawil sa na 400 zl... no ale to nie jego wina.. Odpowiedz Link Zgłoś
monialisia Re: ŁÓDŹ 27.07.04, 13:49 Proszę o więcej szczegółów, może nazwisko lekarki, czy odbiera porody i w jakim szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: ŁÓDŹ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 01:06 Również tam chodzę i nie narzekam... Atmosfera miła, kobieta ma czas... zawsze o wszystko można zapytać...doradzi i w ogóle. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 A co ze Szczecinem?Ruszcie się babiny! 17.02.04, 18:58 Oprócz tego Kuligowskiego ze strony szczecinianek cisza.Mam do wyleczenia nadżerkę i szukam sprawdzonego ginekologa.Sama chodzę do dr Katarzyny Strojny,co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha281 Re: A co ze Szczecinem?Ruszcie się babiny! 05.04.04, 19:53 z czystym sumieniem polecam doc.Celewicza.pracyuje na Unii a gabinet lekarski ma przy Bochaterow Warszawy.Swietny specjalista,leczyl mi nadzerke i odbieral porod....jestem bardzo zadowolona,gdyby nie on,nie urodzilabym chyba za chiny)) a doktor Strojny????nie znam,ale slyszalam pozytywne opinie) Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.02.04, 14:11 Przeczytałam chyba wszystkie wypowiedzi, ale nie ma tam wzmianki o moim mieście. Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego ginekologa w Zielonej Górze??? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
rutkam Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 19.02.04, 22:37 A kto w Płocku proszę o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracea Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:11 proponuje dr.Lejman lub Mieczkowska z przychodni w budynku Dany przy Odzieżowej Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete8 WARSZAWA DR WIERZBOWSKA 20.02.04, 01:24 przyjmuje na Obserwatorów4 czy któraś z WAS u niej była? Cholernie drogo za wizytę 150zeta,pytanie czy warto??????????Napiszcie proszę to moja pierwsza wizyta nie chcę się zrazić.Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś