Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• moole Proponuję otworzyć listę -WARSZAWA / ENEL-MED 16.06.04, 22:56
      Witam wszystkie zainteresowane tematem Warszawianki !
      Osobiście byłabym zainteresowana opiniami nt.lekarzy z Enel-Medu.
      Ja sama byłam 2x u dr Dziąga i mam o nim pozytywne zdanie. Młody, kulturalny i
      delikatny lekarz. Wyjaśnia wszystkie swoje poczynania i wszystko tłumaczy.
      Skierowania na wszelkie badania i USG bez problemu ( uczciwie dodam, że mam tam
      abonament i w związku z tym prawie żadnych ograniczeń ). Sam wykonywał USG oraz
      pobierał cytologię. Robi dokładny wywiad i najpierw zleca badania, zanim
      zmierzy się z problemem. Nie badał mi piersi.
      Ciekawa jednak jestem innych lekarzy, którzy tam przyjmują. Szczególnie jeśli
      chodzi o problemy z zajściem w ciążę. Czy możecie kogoś polecić ?
      Ponieważ pojawił się na liście również dr Kamiński, który przyjmuje w Lim-
      Centrum (przynajmniej jakiś czas temu) mogę dodać, że prowadzi on prywatny
      gabinet w Pruszkowie oraz pracuje w Klinice na Starynkiewicza. Bardzo
      kulturalny i rzeczowy człowiek. Pilnuje cytologii i bada piersi. Skutecznie
      leczy wszelkie dolegliwości. W ciągu kilku minut "załatwił" łóżko i przyjęcie
      na Starynkiewicza, kiedy była taka potrzeba. Udostępnia pacjentkom swój
      prywatny numer. Nie straszy i nie histeryzuje.

Pozdrawiam serdecznie !

• Gość: Malaga Re: Proponuję otworzyć listę -WARSZAWA / ENEL-MED IP: 193.24.24.* 16.07.04, 13:11
        tez jestem zainteresowana lista dobrych ginekologow w klinice Enel-Med w W-wie
        tez mam tam abonament i tak sie składa ze jestem pajcentka tez dr Dziaga
        mam o nim rownie dobre zdanie, ale chetnie posłycham innych opinii
        rowniez jestem zainteresowana dobrym lekarzem znajacym sie na problemach z
        zajsciem w ciaze
        Dr Dziag wydaje sie byc calkiem kompetentny w tym temacie - ale tez sam mowi ze
        nie jest od tego specjalista i ze jak skoncza sie jego mozliwosci w tym temacie
        to odesle mnie do kliniki specjalistycznej
    • Gość: lula 83 wroclaw IP: 80.83.63.* 17.06.04, 10:45
      doktor Kapelusz jest swietnym ginekologiem

p.s. przed umowieniem sie na wizyte do ginekologa radze zobaczyc go osobiscie i
      sprawdzic czy nie jest za stary(a). jesli nosi grube okulary i ma skleroze
      razde zrezygnowac. znam takie pacjetki co byly leczone dlugo i bezskutcznie bo
      lekarz mial duuuuza wade wzroku i nie zobaczyl problemu.
      • Gość: ... Re: wroclaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.04, 21:14
        NIGDY Kapelusz !!!!!!
      • samiamidi123 Re: wroclaw 27.06.15, 19:19
        Ginekolog Bogusław Marinković, przyjmuje w Holi- Med w Brzesku. W Brzesku ma swój prywatny gabinet kcp.pl/placowka-medyczna/indywidualna-specjalistyczna-praktyka-lekarska-boguslaw-marinkovic-ul-szczepanowska-31-32-800-brzesko/brzesko/ . Dodatkowo pracuje w Akademickim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza - Radeckiego we Wrocławiu. Cena wizyty ginekologicznej jest od 80 zł w górę, lekarz robi także usg, cytologię oraz inne konieczne badania
    • martinibianco1 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.06.04, 12:18
      polecam w 100% dr PIOTRA BŁAŻUKIEWICZA- pracuje w szpitalu przy Al.Krasnickiej,
      ale przyjmyje tez w gabinecie przy Jutrzenki 10/16a, nr 0606 720 484
    • Gość: Magda Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: 213.241.115.* 17.06.04, 15:39
      Witam, temat dobry bo o fachowa pomoc lekarską trzeba sie nachodzic i to co nie
      co kosztuje.
      Jestem z Jaworzna, ale nie polecam z tego miasta zadnego z ginekologow, acz
      kolwiek podobno niektorzy sa dobrzy.
      Osobiscie po porodzie (9 m-c, cesarskie ciecie) w Zabrzu w gdzie sie okazało ze
      moja corka moglaby zyc gdyby lekarz z Jaworzna ktory mnie prowadzil i do
      ktorego chodzilam co 2 tygodnie zareagowal wczesniej.
      PO smierci mojej corki .....zyla 15min musialam ze wzgledow bezpieczenstwa
      zapomniec o nastepnej ciazy na okres 2 lat.
      Po tym czasie polecono mi lekarza z Katowic pana Dr.Stojko...przyjmuje na
      Mariackiej w Katowicach i wizyta kosztuje tylko 50,00.
      Facet jest zyciowy, oczytany, z jajem, lubi zartowac ale tez i pomaga.
      Jestem w 7 m-cu ciazy i juz sie nie martwie o moje nienarodzone jeszcze
      dziecko. Mialam wszystkie badania, pomogl mi je nawet zalatwic i miejsce w
      klinice na Ligocie jak bedde rodzic.
      Ten lekarz jest prawa reka profesora na oddziale ginekologii w Klinice na
      Ligocie.
      Szczerze polecam.

zadowolona przyszla mama
      • matura5 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 17.07.04, 15:46
        Dr Weselak , Warszawa, obecnie przyjmuje w Anmedzie na Powstańców Śląskich 104 gorąco polecam, facet z jajem
      • driadea Stojko, też polecam :) KAtowice 26.07.04, 20:54
        dr Stojko prowadził moją ciążę, "zrobił" cesarkę, nadal do Niego chodzę,
        założył mi wkładkę (dużo taniej niż inni!!!), wszystko ma na miesjcu (przede
        wszystkim usg), jest wspaniały, mądry i kompetetntny. POLEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • berecik7 Osóbka-Morawski WARSZAWA 12.07.04, 22:59
      Czy któraś z was prowadziła może ciążę w Diagmedzie na Narbutta u Osóbki-
      Morawskiego? Wiele osób go poleca.
      • aka_78 Re: Osóbka-Morawski WARSZAWA 11.08.04, 13:36
        ja nie prowadzilam u niego ciazy, ale robilam "kluczowe" usg w 22 tyg. i bylo OK
        Chociaz moja kolezanka tez robila to usg i okazalo sie, ze dr nie wykryl
        rozszczepu podniebienia
    • Gość: ISIA10 Re: DĘBICA IP: 80.244.134.* 27.07.04, 11:25
      DR BOGUSŁAW GAWLIK Z DĘBICY
    • ddevilka WROCLAW-kobieta 27.07.04, 17:31
      ja polecam doktor Jeleniewską z przychodni przy ul.Krynickij.jest bardzo mila i
      delikatna.dobry sprzet.polecam
      • Gość: malena Rzeszów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 12:46
        polecam w Rzeszowie dr Dymkowską. przyjmuje prywatnie na ul Słowackiego w
        przychodni Palomed. od 50 zł za zwykłe badanie. Świetna kobieta. pozdrawiam
      • Gość: oga Re: WROCLAW-kobieta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 16:49
        tylko ja "dzieki niej urodziłam chore dziecko".co z tego,że młoda i delikatna,a
        gdzie wiedza???????????????????????
      • Gość: gosc Re: wroclaw-kobieta IP: *.as.kn.pl 30.10.07, 11:20
        dr Jeleniewska? nie i jeszcze raz nie ... zlewka total.. slyszalam
        dobre opinie na jej temat, ale w moim przypadku? toalna zlewka... 4
        miesiace nie moglam zrobic cytologii u niej.. za kazdym razem
        zapalenie i zapalenie.. raz mnie zranila..polala sie krew to i
        cytolo. nie pobrala.. przepisywala jakies globulki, ktore nic nie
        dawaly.... poszlam do dr Latkowskiego , to wszystkie jej globulki
        wysmial i przepisal lek na leczenie nadzerki, a nie na zapalenie i
        od razu bylo lepiej ze mna... no a dzis ide na laser do niego...
    • lidek0 Po co powielać wątki??? 30.07.04, 15:33
      czytelna lista dobrych ginekologów
    • lela6 GLIWICE ??? - KOMPETENTNA KOBIETA ??? 08.08.04, 22:11
      Jestem z Gliwic (mieszkam tu od 8 lat), poszukuję kompetentnej pani ginekolog,
      która w fachowy i wszechstronny sposób (badanie poziomu hormonów, USG,
      mamografia itp)zajęłaby się pacjentką, a przy tym była miła, delikatna i w
      fachowy i wyczerpujacy sposób potrafiła odpowiedzieć na każde pytanie; a także
      była na bieżąco z postępami medycyny. Być moze zbyt wiele wymagam, ale jeśli
      płacę to mam chyba prawo?????
      Byłam już u pani dr Danikiewicz na Wieczorka, pani Babińskiej na Kościelnej i
      pana Kluszczyńskiego - wszyscy do bani - szczególnie ostatnia dwójka.
      Interesuje mnie tylko kobieta !!!!!!!POMOCY !!!!!!!!!
    • Gość: gad Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:23
      dr Ochmańska, przyjmuje w klinice na Polnej lub w prywatnym gabinecie na sw
      Marcinie w Poznaniu
      • Gość: mysza Szukam ginekologa w Olsztynie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 08:28
        Hej. Mam pewien problem... Szukam jakiejś PANI ginekolog w Olsztynie... co
        prawda nie mieszkam w Olsztynie ale w jego okolicach... Moja kolezanka
        potrzebuje tej wizyty ale strasznie boi sie isc do ginekologa mężczyzny,
        ponieważ nie wobraża sobie żeby przed obcym facetem... no wiadomo o co
        chodzi... prosze pomóżcie mi...
    • Gość: Patrysia Marek Kaliński ,Wrocław - THE BEST!!!!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 12:32
    • Gość: xantia Dr Heimrath we Wroclawiu??? IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 07:47
      Czesc dziewczyny, czy ktoras moze cos powiedziec o tym lekarzu???
      Pozdrawiam
      • kicia_simba Warszawa, dr Sikora 20.08.04, 11:32
        Czesc dziewczyny. Goraco polecam Wam doktora Slawomira Sikore. Bylam u niego
        wczoraj pierwszy raz i to jest chyba towink PAre dni wczesniej bylam w IMiD u dr
        Luszczewskiego, ale to juz opisze w watku czarna lista zlych ginekologow...

Dr Sikora byl vice-ordynatorem na Zelaznej, teraz jest ordynatorem na
        Inflanckiej. Przyjmuje w Prywatnym Instytucie Zdrowia i Urody (ul. Sobieskiego
        18, tel: 651-66-86) oraz prywatnie (Polnej Rozy 2/4, tel: 601-692-130). Nie
        jest co prawda tanio (90 zl w Instytucie, 100 prywatnie), ale warto! Wspanialy,
        doswiadczony lekarz, przesypmatyczny czlowiek, po raz pierwszy mialam poczucie,
        ze ktos wszystkie moje pytania (a zazwyczaj mam ich sporowink traktuje powaznie i
        na wszystkie wyczerpujaco odpowiada. Wizyta trwala ok. pol godziny. Jeszcze
        jedno - wypisujac recepte, jasno powiedzial, ze jeden z tych lekow jest bardzo
        drogi i ze moge w aptece poprosic o polski odpowiednik o takiej i takiej
        nazwie. Poza tym w razie jakichkolwiek problemow kaze do siebie dzwonic na
        komorke. Naprawde, bardzo, bardzo polecam!
        Kamilla
    • Gość: jaa Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:28
      Ja polecam dr Gonciarczyk, jest bardzo miła. Przyjmuje w przychodni kolejowej i
      jeszcze gdzies prywatnie ale nie pamiętam...
    • Gość: lili18 dr. Matuszewicz - wawa IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 20.08.04, 16:58
      wiecie coś o dr. G. Matuszewiczu? Dzięki za pomoc.
    • Gość: trena Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Katowice i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 22:07
      Za niedługo muszę się wybrać do ginekologa i niestety nie wiem który jest
      godny polecenia. Muszę wyleczyć nadżerkę... Proszę o adres i nr tel oraz
      opinie na jego temat.
      • Gość: Katowice, centrum Re: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Katowice i okoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 12:52
        W Katowicach polecam dr.Osieckiego, Przychodnonia NFZ ul. Dworcowa 3 codz.8.30-
        15.30, a na nadżerkę weźmie Cię do Prywatnej Opieki Lek.i Stom. POLIS
        k/Akademii Ekonomicznej ul. 1 Maja (tam przyjmuje popołudniami i robi zabiegi
        typu wymrazania nadżerek etc.) - dobry sprzęt i też na NFZ (tak miałam w
        zeszłym roku, byłam zaszokowana "jakością obsługi" i brakiem opłat...).
        Jestem fanką (o ile można to tak nazwać)...i gorąco każdej polecam, bo z
        obserwacji widzę, że niedługo ten typ ludzi wyginie i ten rodzaj przychodni.
        • trena Re: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Katowice i okoli 23.08.04, 17:13
          Mówisz że brak opłat w prywatnym gabinecie?? tego to się nie spodziewałam...
          czy dobrze zrozumiałam?? dziękuję bardzo za informacje na ten tematsmile
    • Gość: Fifka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 13:49
      Dobry ginekolog w Tomaszowie Lubelskimsmile to Michalak i bierze calkiem
      przyzwoicie za wizyte 40 zl w tym USG, Samolot itd. Jest konkretny i calkiem
      przystojny
    • pletwa OPOLE !!! 21.08.04, 14:24
      Dr Mróz - rewelacja! Ludzkie podejście do pacjentki, spokojny, nie śpieszący
      się, uśmiechnięty, no i najważniejsze - świetny fachowiec!!! POlecam z całego
      serca dla osób z problemami z zajściem w ciążę i dla mam już "przy nadzieji".
    • juliette79 a Kraków??????? 21.08.04, 15:23
      smile))
      • Gość: dzz Re: Kraków IP: *.strikte.net 02.03.05, 20:29
        Czy znacie może dr Klimczyk lub dr Waligórę?
        Klimczyk radzi zamrozic nadżerkę, a Waligóra leczy ją globulkami juz prawie rok.
        Czekam na obiektywne opinie.
        • Gość: UK Re: Kraków IP: *.raster.krakow.pl 07.03.05, 10:39
          Szukam dobrego ginekologa położnika w Krakowie!! Możecie mi kogoś polecić?
        • Gość: betsy Re: Kraków IP: 213.77.26.* 16.04.06, 08:44
          najlepiej usunąć za pomocą lasera, bo to najskuteczniejsza metoda.Zabieg trwa
          zaledwie kilka sekund i jest prawie bezbolesny.Po nadżerce, po kilku miesiącach
          nawet nie ma śladu.
    • afficzka TARNOWSKIE GÓRY 21.08.04, 23:38
      BOGUSŁAW ZAJDA
      UL.BYTOMSKA
      POLECAM
    • Gość: wlodkowa Dobry gin z Luxmedu w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 02:16
      Jest ktos godny polecenia z Luxmedu (Warszawa)?
      Ponieważ nikogo jeszcze takiego nie trafiłam czekam na doświadczenia innych.
    • Gość: magggie Warszawa IP: *.sasiedzi.pl 23.08.04, 06:56
      W Warszawie polecam dr Czępińskiego z Medicover a jak ktoś woli kobietę to dr
      Barcz z Centrum Medycznego.
    • Gość: Bozena Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 23.08.04, 08:43
      W katowicach tel.604132924 polecam !
      • Gość: kasia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.heh.Uni-Osnabrueck.DE 23.08.04, 11:29
        a w Nowym Saczu?
    • bama7 Warszawa - MULTIMED na Okopowej 23.08.04, 12:35
      Czy slyszalyscie cos o dr Pietrzak z MULTIMEDU na Okopowej?
    • Gość: kasiaaaaa Re: Mikołów, Łaziska, Tychy Dr SZULIK IP: 195.164.28.* 24.08.04, 08:29
      Polecam Dr Szulika , przyjmuje w Proelmedzie w Łaziskach Górnych na Wyzwolenia
      30. Wspaniały lekarz i człowiek. Poważnie traktuje swoje pacjentki.
    • asia.miniaczek Kraków!!!Dr Kowalczyk 24.08.04, 14:08
      Tylko Dr Kowalczyk, jest w pełnym słowa znaczeniu PROFESJONALISTĄ!!!
      Przyjmuje na ul Krowoderskiej 7
      • Gość: dr Kowalczyk Re: Kraków!!!Dr Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:04
        Bardzo Cie prosze napisz cos wiecej, planuje zmienic ginekologa, mieszkam tuz
        przy krowoderskij mialabym blisko. Czy to kobiata czy mezczyzna?
      • Gość: aniasek Dr Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 22:06
        A jak z wyposazeniem gabinetu? Moja obecna pani ginekolog choc w centrum
        Krakowa, to w gabinecie stare lozko, kozetka i biurko.Napisz cos wiecej bardzo
        prosze.
      • Gość: gania Re: Kraków!!!Dr Kowalczyk IP: 149.156.25.* 07.12.04, 10:07
        Zgadzam sie! Prowadzil mnie, gdy bylam w ciazy a pozniej ratowal z powaznych
        opresji, gdy na jakis czas zmienilam ginekologa na p. dr Waligore z przychodni
        studenckiej na Armii Krajowej. Chodze do niego od 8 lat i mam do niego duze
        zaufanie. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka