sliwka3 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 27.02.05, 11:45 sosnowiec-polecam panią dr.Elżbietę Szatan- cierpliwa,wysłucha wszystkiego co was trapii.skutecznie leczy,troskliwie opiekuje się np.mamą przy porodzie-po porodzie-naprawdę lekarka 21 wieku-nie traktuje rutynowo pacjentek-przyjmuje na Zagórzu, Na wawelu oraz w D,Górniczej-ona wykonała cc-uratowała mi synka-i mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: A Sz-in?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:49 a znacie kogos ze szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Dobry ginekolog-BYDGOSZCZ-poszukiwany!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.02.05, 08:07 Witam Was dziewczyny, jeżeli jest wśród Was któraś z Bydgoszczy, to proszę o wydanie opinii na mój Temat!!Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 *******************FORUM, lista ginekologów******* 02.03.05, 22:41 alfabetycznie, miejscowosciami •Szukasz ginekologa lub znasz fajnego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie 04.03.05, 00:39 czy moge poprosic o opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:57 Uciekaj od niej jak najdalej!!! ona jest zapatrzona na forse, i po za grubością portwela niewiele jest w stanie zauważyc. zostałam do niej skierowana z nadzrrka, na konsultacje, oszukała mnie, ze w IMiD nie ma sprzetu do takiego badania, JEST, i zaprasza do swojego gabinetu wieczorem, przestraszaona stanew wg niej tragicznym, poszłam, okaleczyła mnie!!! po wizycie u niej leczyłam sie przez ponad rok, łącznie z ogromną awantura, i oficjalnymi skargami zarówno u ordynatora dr Niemca i u szefa całego instytutu! trzech niezależnych lekarzy ginekologów cytologów orzekło błą w sztuce i okalecznie! na szczęscie finał był taki, ze IMiD pokrył koszt leczenia... ale stres i powikłania które się do trj pory ciągna (zbliznowaciała w tym stopniu szyjka, nie jest rozciągliwa i bedzie znacznie utrudniała poród) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks-pacjentka Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: 212.160.138.* 24.10.05, 15:07 Zgadzam sie z poprzedniczka. po 3 wizytach u tej pani doktor tez od niej ucieklam. nawet nie zalozyla mi karty, musialam za kazdym jej przypominac na co sie lecze. a juz po 2 wizycie chciala mnie naciagnac na zabieg kosztujacy ok. 300-500 zl bez zrobienia badan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.aster.pl 08.09.06, 01:24 Wybaczcie, ale zuełnie się nie zgodze z opinią poprzedniczek. zostałam skierowana do dr. Ceran będąc w ciązy z wadą rozwojową płodu (przepuklina mózgowa. Skierowała mnie na wszystkie badania (kiedy inni lekarze nie byli zbyt skorzy do tego) i sama przeprowadziła badania. baardzo mi pomogła i nie wzięła ode mnie ani złotówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Gościnnie@ Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.aster.pl 28.06.11, 10:42 dr A. Ceran z Grenadierów 21 Warszawa Bardzo NIE POLECAM!!!! Kobieta nie wie co robi....Trafiłam do niej ze stwierdzeniem martwego zarodka w 6 tygodniu ciąży. Po serii usg za jedyne 250zł za każde i wizyt po 100 - 150zł zaproponowała mi zaaplikowanie dopochwowo cytotecu (1-ga dawka 2 tabletki, 2-ga dawka 1 tabletka i 3-cia dawka 3 tabletki)... lek kostzował jedyne 770zł i oczywiście nie dostałam żadnego potwierdzenia że mi go podano, bo Pani "dr" nie prowadziła nawet karty pacjenta, a konsultacje często odbywały się telefonicznie... Po ostatniej dawce leku zaczęły się takie bóle, że porodowe to chyba pikuś, do tego wymioty biegunka i stany omdleń...zdecydowałam z mężem że dzwonimy po karetkę! pani "dr" telefonicznie spanikowała jak się dowiedziała i kazała jechać do IMiD (gdzie pracuje na etacie) i nigdzie indziej nie kazała jechać. Okazało się że karetka może zawieść mnie do szpitala praskiego i tam pojechałam. Jak lekarze usłyszeli moją historię to im oczy z orbit wyszły. Po pierwsze nie podaje się tyle dawek tego leku, po drugie są inne lepsze leki do tego celu, po trzecie powinnam być w szpitalu jak dostawałam te leki, po czwarte po pierwszej dawce i pierwszych bólach od razu powinien być zabieg łyżeczkowania, po piąte był to błąd lekarski "dr" Ceran, po szóste to że kazała jechać do IMiD to po to żeby jej tam tyłek kryli i wiele innych rzeczy.... Ponadto Pani "dr" po pierwszej dawce cytotecu bez robienia usg stwierdziła że wszystko się oczyściło, a potem się okazało, że wydaliłam wszystko oprócz pęcherzyka z zarodkiem Natomiast w Szpitalu Praskim zajęli się mną w 15-20 min (tak mi się przynajmniej zdaje, bo byłam w letargu bólu), zrobiono mi pod narkozą łyżeczkowanie i po wybudzeniu nie czułam bólu. Podano mi kroplówki i zajęto się mną mile i profesjonalnie i wszystko na kasę chorych. Podsumowując Pani "dr" Ceran nastawiona jest na zarobienie jak największej ilości pieniędzy (ode mnie w dwa tyg wyciągnęła ok. 1500zł) po czym pacjent i tak zawsze trafia do szpitala, więc kochane nie męczcie się u prywaciarzy, booni wszyscy kasę tylko biorą za niczemu nie służące wizyty i badania a na koniec i tak sie kończy na państwowej służebie zdrowia!!! NIE POLECAM jej do prowadzenia ciąży!!!!!!! I będzie ta informacja na kilku forach, bo nie mam na nią innego sposobu (dowodu), że takie coś mi zrobiła, a chciałabym oszczędzić innnym kobietom czasu, nerwów, płaczu, stresu i pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.aster.pl 13.03.09, 22:41 UWAGA!!! CAŁA WIZYTA TRWAŁA OK. 3 MINUT W CIĄGU, KTÓRYCH PANI ALICJA BEZ DOKŁADNEGO BADANIA, BEZ POBRANIA CYTOLOGII, BEZ UZYCIA WZIERNIKA STWIERDZIŁA U MNIE ZAAWANSOWANĄ NADŻERKĘ. PRZEPISAŁA KOSZTOWNE LEKI I ZALECIŁA PONOWNĄ WIZYTĘ ZA DWA TYGODNIE. NA SZCZĘŚCIE POSZŁAM PO ROZUM DO GŁOWY I ZASIĘGNĘŁAM OPINII INNEGO LEKARZA. KU MOJEJ RADOŚCI NIE MAM I NIE MAIŁAM NAWET ŚLADÓW NADŻERKI. TRAFIŁAM DO OSOBY KOMPETENTNEJ,MIŁEJ,DBAJĄCEJ O ZDROWIE SWOICH PACJENTOWÓW. PANI CERAN NIE ROBI PODSTAWOWEJ RZECZY JAKĄ JEST ZAŁOŻENIE KARTY PACJENTA. NIE ZAPYTAŁA SIĘ MNIE O NIC (WIEK,STAN ZDROWIA,OSTATNIE BADANIA ITD)... JEST OSOBĄ, DO KTÓREJ NIE WYSŁAŁABYM NAWET WROGA. JEST NASTAWIONA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PIENIĄDZE, KTÓRE W DUŻYCH SUMACH "WYSYSA" ZE SWOICH PACJENTEK. SZKODA TYLKO, ŻE WSZYSTKO ODBYWA SIĘ KOSZTEM NASZEGO ZDROWIA!!! NIE PRZEKRACZAJCIE PROGU JEJ GABINETU BO TYLKO SOBIE ZASZKODZICIE I STARCICIE PIENIĄDZE, CZAS I NERWY. LEKARZ NASTAWIONY TYLKO NA ZYSK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.02.07, 17:40 Niestety, Pani Dr liczy pieniadze, bez mrugniecia okiem wziela 100zł, bez badania, jedynie za wypisanie recepty, mimo, że zapewniona byłam, że będzie to w ramach poprzedniej wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:18 Dziewczyno uciekaj!!! ja miałam ten sam, problem, poszlam do niej do instytutu na badanie kolposkopowe.Powiedziała ze mam straszna nadzerkę i jestem zarazona wirusem hpv.Zaryło mnie bo nigdy nie miałam innego partnera niz moj chłopak, on tez zarzekał sie o wierności.Pani dr wytłumaczyła mi skrupulatnie ze moglam tym sie w przedszkolu juz zarazic...Miałam za miesiąc do niej przyjsc do instytutu na kolejna wizytę.Oczywiście została przełożona bo dr sie ponoć rozchorowała.Nadmienie ze dr choruje prawie co tydzien jesli chodzi o prace w instytucie...Cos mnie tchnelo by zadzwonic i umowic sie tego samego dnia na wizyte do niej do gabinetu prywatnego.Ku mojemu zdziwieniu tu byla calkiem zdrowa i przyjmowala do ostatniego pacjenta..stwierdzila ze nadzzerka jest do wypalenia laserem i kosztowac mnie to bedzie 500zl ze moj partner musi przyjsc na wizyte do urologa za..ścianą jej gabinetu, bo tez jest zarazony pewnie hpv..Zapytala jakie mam miesiaczki , powiedzialam ze trwaja 6,7 dni.Po czym dr kazała mi natychmiast wykonac usg ..u lekarza za druga scianą...Gdy powiedizałam ze nie jestem przygotowana finansowo..powiedziała ze oddam w poniedzialek jak bede miec zabieg laserem..Pan od usg, notabene kumpel pani doktorki, zainkasowal 100 zl mowiąc ze mam zespół pęcherzykowatych jajników i czy włosy mi na twarzy nie rosną...Pani dr po tej cudnej diagnozie kolezki kazała mi odstawic tabletki i przyjsc za miesiac znow zrobic sobie usg u kolezki by zobaczyc jak wyglądaja me jajniki.czyt kolejna 100wka..Naszczęscie cos mnie tchnęło w poniedizałek oddałam zaległe 100 zl za usg i powiedzialam wielce zawiedzionej pani dr ze nie stac mnie dzis na ten zabieg..Na co ona ze jak dojrzeje do tej decyzji to zebym przyszla.Nastepnego dnia wybralam sie na ponowna kolposkopie juz do pana doktora , zupelnie w inne miejsce.Jakiez bylo moje zdumienie gdy zobaczyłam swoja szyjke macicy na monitorze!! Pani dr monitora nie właczyła...Baa ! nawet wziernika nie włożyła!! Poprostu podjechala mikroskopem i orzekła ze mam przyjaciela hpv! Mało tego, nie dała mi opisu badania ani zdjęć...Pan dr był w szoku! Powiedział tez ze ..nie mam zadnego hpv , a moja nadrzerka nie jest tragiczna tylko jest to młodziencza nadrzerka rzekoma która spokojnie da sie wyleczyc! Mało tego, był zdiwiony ze pani doktor oferowala laserowe wypalanie, bo..czegos takiego nie ma!! to co chciala mi zrobic to fotowypalanie, które z laserem nie ma nic współlnego! Laserowy zabieg nie kosztuje 500 zl tylko kilkadziesiat i w Polsce go nie robią! a to co oferuje pani dr i jej podobni naciągacze to kosztowny zabieg( 500 zl), który z laserem nie ma nic wspólnego! Dziewczyny , czuje sie jak nowonarodzona! Przestrzegac bede teraz kazdego przed ta naciągaczką! aha! jeszcze jedno-lekarz stomatolog, który pracuje za trzecia scianą tegoz budynku na ul. Grenadierów to mąż pani oszustki...System jest taki pani dr napędza klientki koledze od usg - prawie kazda laska ktora placi 100 zl pani ceran zaraz siada przed drugimi drzwiami na usg, z polecenia dr ceran oczywiscie...a i przychodzi z partnerem do kolegi urologa, naturalnie tez z polecenia pani dr, bo niby partner to nosiciel hpv...Dziewczyny uciekajcie gdzie pieprz rosnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.11, 09:30 no to mnie chyba naciagnela na niezle sumki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aklim dr Alicja Ceran z IMiD w Wa-wie - wredny babsztyl IP: *.rajskanet.pl 05.11.07, 15:23 Przeczytałam wcześniejsze opinie o Alicji Ceran i z przykrością muszę stwierdzić, że NIC się nie zmieniła! Perfidna materialistka, która minęła się z powołaniem-powinna być złodziejem, bo do tego się nadaje. Nie obchodzi ją czyjeś zdrowie, tylko pieniądze. Zatem po krótce moja historia: moja ginekolog dała mi skierowanie na kolposkopię, gdyż zaniepokoiła się moją szyjką macicy i nadżerką. Miejsce na badanie sama wybrałam- padło na Instytut Matki i Dziecka...niestety. Tam właśnie pracuje Ceranowa (a raczej cerastara). Jak tylko zobaczyła moje skierowanie, na którym jako cel badania widniało: "przerośnięta szyjka macicy", to Ceran od razu stwierdziła, że to kwalifikuje się pod wypalankę...stwierdziła to PRZED BADANIEM! Podczas badania nie ukrywała swojego zdziwienia odnośnie wyglądu mojej nadżerki. Określała ją mianem obrzydliwej i okropnej, mówiła, że to, co mam wygląda jakbym miała już ponad trójkę dzieci, albo kilka poronień. (Pragnę zaznaczyć, że mam 24lata i o dzieciach dopiero zaczynam myśleć) Ceran nastraszyła mnie, że jest gorzej niż myślała i że musi mi operacyjnie zwęzić szyjkę. Kiedy ja się zapytałam czy nie jestem za młoda na taki zabieg, to się naburmuszyła i powiedziała, że i tak i tak mnie to czeka, więc jeśli chcę mieć kiedykolwiek dzieci, to teraz, bo później może być gorzej, bo ta nadżerka przerodzi się w raka i w ogóle muszę zrobić sobie badania na HPV, bo może już jestem zarażona. Dziewczyny, ale się wystraszyłam...łzy w oczach stanęły. Potem poprosiłam, aby rozpoznanie dała mi pisemne dla mojej prowadzącej lekarki i wiecie co usłyszałam? Cytuję: "Nie dam pani nic na piśmie, bo to nie jest potrzebne. Pani już nie będzie chodzić do tamtego lekarza, tylko do mnie. Od dziś ja panią przejmuję, bo pani stan wymaga opieki fachowca". Bardzo się zdziwiłam taką odpowiedzią, bo to ja wybieram swoich lekarzy, a nie na odwrót...no ale pomyślałam sobie, że w sumie, to może się przydać stały dostęp do kolposkopu, więc głośno nie zaprotestowałam. Ceran zaczęła rysować mi jak wygląda moje ujście szyjki i nadżerka, a jak powinno wyglądać u zdrowej kobiety. No tak jak skończyła, to ja podziękowałam za rysunki i wzięłam je do ręki, gdy Ceran to zobaczyła, to WYRWAŁA mi je z rąk. Wyobrażacie sobie, po prostu zabrała je i schowała do szuflady. Ja naciskałam, że chciałabym je wziąć i przeanalizować, a ona twardo, że nie da mi ich, bo po nocach mi się będą śniły! PARANOJA! Gdy wizyta dobiegła końca dostałam wizytówkę z numerem telefonu pod którym umówię się na kolejną wizytę...jak się nie trudno domyśleć do prywatnego gabinetu! Po tej wizycie byłam bardzo roztrzęsiona, że ze mną jest tak źle, ale po powrocie do domu postanowiłam sprawdzić ją w internecie i całe szczęście trafiłam na Wasze wypowiedzi Dziewczyny Dziękuję Wam serdecznie, dzięki Wam nie zdążyłam zabrnąć dalej w kłamstwo. Dziś jestem po ponownej kolposkopii, tym razem w Szpitalu Bródnowskim. Byłam zbadana przez dr Zbigniewa Nowakowskiego-bardzo sympatyczna i otwarta na rozmowę osoba. Pan Doktor przeprowadził dokładne badanie również z kwasem octowym, a ja mogłam obserwować to na monitorze. Później Doktor dokładnie opisywał to co widzę na monitorze. Nadżerka jest tam gdzie była, ale nie takich rozmiarów jak opisywała Ceran! Dr Nowakowski uspokoił mnie, że nie jest to groźne i do czasu porodu lepiej nie przeprowadzać zabiegów (o operacyjnym zwężaniu nawet nie ma mowy). Stwierdził, że póki co dobrym rozwiązaniem będą globulki i płukanie, aby nie pojawiło się zapalenie. Zalecił cytologię profilaktycznie za rok, a częściej badania ginekologiczne. Pisemne rozpoznanie oczywiście dostałam...wzbogacone o własnoręczny rysunek. Dziś już jestem spokojna o siebie, a Ceran nigdy nie chcę już zobaczyć na oczy. Okłamała mnie, nastraszyła, groziła rakiem jeśli nie poddam się operacji...która zupełnie nie jest potrzebna i za pewne wyrządziłaby więcej złego niż dobrego...no i mój portfel również nie ucierpiał. Jutro idę do mojej lekarki pochwalić się dobrym wynikiem badania. Zatem osobiście potwierdzam, że Ceran jest oszustką i dlatego nie daje na piśmie rozpoznania choroby, co jest jej zakichanym obowiązkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aklim Re: dr Alicja Ceran z IMiD w warszawie IP: *.rajskanet.pl 05.11.07, 15:25 Przeczytałam wcześniejsze opinie o Alicji Ceran i z przykrością muszę stwierdzić, że NIC się nie zmieniła! Perfidna materialistka, która minęła się z powołaniem-powinna być złodziejem, bo do tego się nadaje. Nie obchodzi ją czyjeś zdrowie, tylko pieniądze. Zatem po krótce moja historia: moja ginekolog dała mi skierowanie na kolposkopię, gdyż zaniepokoiła się moją szyjką macicy i nadżerką. Miejsce na badanie sama wybrałam- padło na Instytut Matki i Dziecka...niestety. Tam właśnie pracuje Ceranowa (a raczej cerastara). Jak tylko zobaczyła moje skierowanie, na którym jako cel badania widniało: "przerośnięta szyjka macicy", to Ceran od razu stwierdziła, że to kwalifikuje się pod wypalankę...stwierdziła to PRZED BADANIEM! Podczas badania nie ukrywała swojego zdziwienia odnośnie wyglądu mojej nadżerki. Określała ją mianem obrzydliwej i okropnej, mówiła, że to, co mam wygląda jakbym miała już ponad trójkę dzieci, albo kilka poronień. (Pragnę zaznaczyć, że mam 24lata i o dzieciach dopiero zaczynam myśleć) Ceran nastraszyła mnie, że jest gorzej niż myślała i że musi mi operacyjnie zwęzić szyjkę. Kiedy ja się zapytałam czy nie jestem za młoda na taki zabieg, to się naburmuszyła i powiedziała, że i tak i tak mnie to czeka, więc jeśli chcę mieć kiedykolwiek dzieci, to teraz, bo później może być gorzej, bo ta nadżerka przerodzi się w raka i w ogóle muszę zrobić sobie badania na HPV, bo może już jestem zarażona. Dziewczyny, ale się wystraszyłam...łzy w oczach stanęły. Potem poprosiłam, aby rozpoznanie dała mi pisemne dla mojej prowadzącej lekarki i wiecie co usłyszałam? Cytuję: "Nie dam pani nic na piśmie, bo to nie jest potrzebne. Pani już nie będzie chodzić do tamtego lekarza, tylko do mnie. Od dziś ja panią przejmuję, bo pani stan wymaga opieki fachowca". Bardzo się zdziwiłam taką odpowiedzią, bo to ja wybieram swoich lekarzy, a nie na odwrót...no ale pomyślałam sobie, że w sumie, to może się przydać stały dostęp do kolposkopu, więc głośno nie zaprotestowałam. Ceran zaczęła rysować mi jak wygląda moje ujście szyjki i nadżerka, a jak powinno wyglądać u zdrowej kobiety. No tak jak skończyła, to ja podziękowałam za rysunki i wzięłam je do ręki, gdy Ceran to zobaczyła, to WYRWAŁA mi je z rąk. Wyobrażacie sobie, po prostu zabrała je i schowała do szuflady. Ja naciskałam, że chciałabym je wziąć i przeanalizować, a ona twardo, że nie da mi ich, bo po nocach mi się będą śniły! PARANOJA! Gdy wizyta dobiegła końca dostałam wizytówkę z numerem telefonu pod którym umówię się na kolejną wizytę...jak się nie trudno domyśleć do prywatnego gabinetu! Po tej wizycie byłam bardzo roztrzęsiona, że ze mną jest tak źle, ale po powrocie do domu postanowiłam sprawdzić ją w internecie i całe szczęście trafiłam na Wasze wypowiedzi Dziewczyny Dziękuję Wam serdecznie, dzięki Wam nie zdążyłam zabrnąć dalej w kłamstwo. Dziś jestem po ponownej kolposkopii, tym razem w Szpitalu Bródnowskim. Byłam zbadana przez dr Zbigniewa Nowakowskiego-bardzo sympatyczna i otwarta na rozmowę osoba. Pan Doktor przeprowadził dokładne badanie również z kwasem octowym, a ja mogłam obserwować to na monitorze. Później Doktor dokładnie opisywał to co widzę na monitorze. Nadżerka jest tam gdzie była, ale nie takich rozmiarów jak opisywała Ceran! Dr Nowakowski uspokoił mnie, że nie jest to groźne i do czasu porodu lepiej nie przeprowadzać zabiegów (o operacyjnym zwężaniu nawet nie ma mowy). Stwierdził, że póki co dobrym rozwiązaniem będą globulki i płukanie, aby nie pojawiło się zapalenie. Zalecił cytologię profilaktycznie za rok, a częściej badania ginekologiczne. Pisemne rozpoznanie oczywiście dostałam...wzbogacone o własnoręczny rysunek. Dziś już jestem spokojna o siebie, a Ceran nigdy nie chcę już zobaczyć na oczy. Okłamała mnie, nastraszyła, groziła rakiem jeśli nie poddam się operacji...która zupełnie nie jest potrzebna i za pewne wyrządziłaby więcej złego niż dobrego...no i mój portfel również nie ucierpiał. Jutro idę do mojej lekarki pochwalić się dobrym wynikiem badania. Zatem osobiście potwierdzam, że Ceran jest oszustką i dlatego nie daje na piśmie rozpoznania choroby, co jest jej zakichanym obowiązkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATA POZNAN??ZNA KTOS DR KRZYSZTOFA STEPNIEWSKIEGO?? IP: *.icpnet.pl 25.03.05, 16:17 ZNA KTOS TEGO LEKARZA?? JAKIE DOSWIADCZENIA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.ztpnet.pl 26.03.05, 15:06 Zielona Góra - dr Joanna Onichimowska-Filipczuk. Jest bardzo dobrym lekarzemj, czuję się bezpiecznie pod jej opieką. Polecam, ale pamietajcie, że trzeba samemu sprawdzić i się przekonać, bo kazda z nas jest inna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re:warszawa IP: *.it.pl 29.03.05, 16:12 Dr. Piotr Sobiczewski super lekarz-ginekolog naprawde polecam wszystkim. Centrum medyczne LIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszka Re:warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:15 Mam proźbe...wybieram się do ginekologa pierwszy raz...chciała bym iśc do jakiegoś Warszawskiego i najlepiej refundowanego tylko nie wiem gdzie i czy trzeba się gdzieś rejestrować. Wolała bym by to była kobieta. z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re:warszawa IP: *.man.polbox.pl 30.03.05, 13:31 Polecam Ci doktor Marię Dębniak , przyjmuje w Alfie na ul. Ordynackiej w Warszawie. Kobieta z wieloletnim doświadczeniem, bardzo serdeczna, miła i delikatna. Podejście do pacjentki ma jak "matka", sądzę , że byłabyś bardzo zadowolona. Ja chodzę do doktor od lat 6 i bardzo wiele jej zawdzięczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszka Re:warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 14:53 Mam tylko jeszcze małe pytanie kiedy ona przyjmuje, ile kosztuje wizyta i czy można się z nią skontaktować telefonicznie?... Odpowiedz Link Zgłoś
tremollo Re:warszawa 16.01.06, 01:34 dr Dębniak- lecznica na ordynackiej w wawie jest świetna. wie o mnie wszystko, nie musi patrzec w kartę, zawsze pamięta o badaniach i jest baaardzo ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikus1 Szukam dobrego ginekologa w ŁOMŻY !!!!!!! IP: 80.48.173.* 30.03.05, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:45 Strzelce Opolskie najlepszy ginekolog dr Mazik miły taktowny a przede wszystkim skuteczny i kompetentny polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublin LUBLIN IP: *.bas502.dsl.esat.net 07.04.05, 10:11 Pomimo iż wątek założyła dziewczyna z Lublina to niewiele się dowiedziałam, a jestem bardzo zainteresowana bo tez jestem z Lublina.Dziewczyny !!!!!! Prosze!!!!!Kto z Lux Medu??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pinezka14 Re: LUBLIN 12.04.05, 17:05 Ja chodzę w Luxmedzie do dr Bożeny Michalak(pracuje też na Jaczewskiego). Narazie wszystko bez zastrzeżeń,martwie się jednak tym,czy pani dr nie zapomni o mnie kiedy zjawie się na Jaczewskiego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''Nowa" Re: LUBLIN-dr Bożena Michalak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:13 Czy mogłabyś podać ile płaci się za wizytę,kiedy przyjmuje,ewentualnie kontakt.Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pinezka14 Re: LUBLIN-dr Bożena Michalak 11.06.05, 23:32 Za wizytę płaci się 80 zł, przyjmuje w czwartki i wtorki. We wtorek od 17, a we wtorki od 15 do 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Re: LUBLIN-dr Bożena Michalak - pytanie??? IP: *.chello.pl 11.05.06, 10:43 Czy pani doktor Michalak jest kompetentna, ma zawsze czas dla pacjentki??? Czy zleca szczegółowe badania czy np: od razu wypisuje antykoncepcyjne? dziękuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Wszystko fajnie tylko duży tu bałągan IP: 213.17.171.* 07.04.05, 11:47 Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia56 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 07.04.05, 12:49 dr.Celewicz!!!!!ze Szczecina,jest ginekologie i poloznikiem,przyjmuje prywatnie ale nie sa to pieniadze wyrzucone w bloto,a zdrowy dzieciaczek jest wart kazdej ceny...pozdrawiam Karolcia39t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:50 Jasne ale jeszcze takich nie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:25 to poczytaj białą listę to napewno znajdziesz gina z prawdziwego zdażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo DR JANIAK/ DR BLOK IP: *.wroclaw.mm.pl 25.04.05, 21:53 czy cos wiecie na ten temat miłe panie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a@a ŁÓDŹ IP: *.lnet.pl 26.04.05, 11:06 Moim zdaniem najlepsi: 1)Dr. Kowalczyk- Dermed Jestem nim zachwycona. Podejście do pacjentki-5,skuteczność-5. Nie pracuje w żadnym szpitalu, szkoda?-może i nie zawsze, bo ma więcej czasu dla pacjentek w przychodni.Tel. Dermed- 630-65-63.Można zwrócić się do niego z KAŻDYm problemem, jest niezwykle sympatyczny, po wizycie zawsze mam lepszy nastrój, a co ważne- przestaję unikać TYCH wizyt, idę tam ...spokojnie i bez stresu.Zawsze tłumaczy cierpliwie i sprawdza czy zrozumiałaś!Polecam. 2)Dr. Bogumił Włodarczyk- też ok.Pracuje prywatnie i w CZMP w przychodni.Polecam szczególnie w przypadkach wymagających leczenia chirurgicznego.gabinet-tel.-673-13-17, Czajkowskiego 5/2 bl.114 Bardzo przyjemny, miły, choć momentami mam wrażenie lekkiego chłodku...No i należy pamiętać, że to chirurg ( ginekologia operacyjna CZMP), sam przeprowadza zabiegi.Opieka nad pacjentką-5, wrażenia ze szpitala-5 (aż dziwne, ale tak jest). Osobiście robię tak- jeśli nie trzeba interwencji chirurgicznej- dr. Kowalczyk, jeśli trzeba coś wyciąć- dr. Włodarczyk.Obaj bez stresu, a to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela. Koala:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:40 Najlepszym ginekologiem jest nasza kochana internetowa Koala.mb.Czy może ktoś wie gdzie przyjmuje.Gdyby takich lekarzy było więcej to swiat byłby lepszy.Angela Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 20.05.05, 20:45 Dziewczyny piszcie rowniez o dobrych ginekologach w Białymstoku.Nie zapominajcie o tym mieście.Znalazłam tylko dwa posty dotyczace tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor82 Białsytok 20.05.05, 20:48 Dziewczyny piszcie rowniez o dobrych ginekologach w Białymstoku.Nie zapominajcie o tym mieście.Znalazłam tylko dwa posty dotyczace tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytaj Zapytaj, poszukaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 11:06 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Pleszew, Kalisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:54 Dziewczyny czy któraś z Was zna dr Czechmanowskiego? Co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Pleszew, Kalisz IP: *.promax.media.pl 10.02.08, 13:21 Dr Czechmanowski jest najlepszym lekarzem w Pleszewie. Profesjonalny, miły , bardzo naturalny, dba o swoje pacjentki. Odpowiada rzeczowo na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Poznań dr Friebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:58 Czy któraś z Was mogłaby napisać coś o kompetencjach dr Friebe? Przyjmuje na Polnej a prywatnie na Szamotulskiej.Nie chodzi mi o to czy jest miły, tylko czy jest rzeczowy i kompetentny? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 suuuuper ginekolog z gdańskiej zaspy 22.05.05, 10:20 Ja polecam dr Bereśniewicza.Pracuje w szpitalu na zaspie i przyjmuje prywatnie w hali lotnia(tez na zaspie).Prowadził od początku moją ciążę i mam do niego 100%zaufanie.Jest rewelacyjnym lekarzem i przemilym człowiekiem. Odpowiada na wszystkie pytania,rozwiewa niepokoje,uspokaja a do tego ma doskonałe poczucie humoru.Każdą nieprawidłowosc odpowiednio szybko wychwycił i dzięki temu 9 miesięcy upłynęły bez szwanku.Pozdrowionka/aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:33 Czy mogłabym prosić kilka słów o dr Stoińskim z Poznania,ze Szpitala ŚW.Rodziny, będę u niego po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Poznań dr Friebe IP: *.icpnet.pl 25.02.07, 00:56 to bardzo dobry lekarz bada bardzo delikatnie jest miły w ozmowie i dobrze diagnozuje mi poleciła go osoba którą wylaczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIUNIA1 Re: Poznań dr Friebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 13:13 CZY MOGŁABYM PROSIC NR DO DR.FRIEBE BO MAM POWAŻNE PROBLEMY I DOSTAŁAM NAMIAR TYLKO NA JEGO NAZWISKO A POTRZEBUJĘ SZYBKIEJ PORADY PO OPERACJII...A I JESZCZE PROSZĘ NAPISAĆ ILE BIRRZE ZA WIZYTĘ...TO MÓJ E-MAIL AHA84@VP.PL.PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŻ.DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssssss Re: Poznań dr Friebe IP: 217.98.20.* 08.04.08, 14:01 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: Poznań dr Friebe IP: 150.254.181.* 13.06.07, 13:04 witam - prof. Friebe to godny polecenia specjalista! Ja miałam bardzo duże problemy z zajściem w ciąże i chodziłam od lekarza do lekarza i nic ... a On przez cztery miesiące leczenia wyciągnął mnie na prostą i zaszłam w piątym miesiącu leczenia u Niego w ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Poznań dr Friebe IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.05.09, 15:24 proszę o namiary na doktora, jak długo trzeba czekać na wizytę i jaki jest jej koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_Lublin Re: Sanitas Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 16:53 mam pytanko czy któraś z was była może u dr Kota z Lublina? Jakie sa wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor82 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 24.05.05, 10:38 Czy nie ma juz dobrych ginekologów w białymstoku??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnamonia Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 24.05.05, 11:12 a ja znam swietnego ginekologa z Wroclawia,to dr.Korzeniewski pracuje w szpitalu na Chalbinskiego.Prowadzil juz moje trzy ciaze ,ktore naprawde byly ciezkie do dochodzenia.Ale dzis mam trzy piekne coreczki dzieki niemu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś