Dodaj do ulubionych

Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:48
Jak długo nie miałyście okresu po odstawieniu tabletek?Wpisujcie sie dziewczyny.Ja pierwsze dwa okresy dostałam z kilku-kilkunastodniowym opuźnieniem,teraz czekam ponad 60 dni.Boje sie isć do lekarza zeby mi znowu hormonów nie chciał przepisać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:18
      Ja po 2 latach brania Minuetu i odstwieniu pierwszy okres dostalam po 30
      dniach , nastepne tez tak podobnie. Jezeli nie masz juz 60 dni to idz do gin.
      moze jestes w ciazy? A te tabletki to bralas ze wzglednu na nieregularny okres
      czy zabezpieczajaco?
      • Gość: anka Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:24
        Ze wzgledu na nieregularny okres.Z tego co czytam długie oczekiwania na okres po odstawieniu to nic niezwykłego.
        • Gość: daga Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:13
          ja po odstawieniu cilestu p 90 dniach bez @ miałam wywoływany prowerą potem 60
          dni nic , ponownie wywoływana. Potem cykle 36-56 dniowe . Póżniej niestety
          okazało się że mam dużą cystę / chyba po tych wszystkich problemach z @ / .
          Teraz po usunięciu cysty cykle 28-32 dni.
    • magdalena268 Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 14:28
      jak odstawilam to po 2 tyg. mialam albo po miesiacu, nie pamietam, ale
      Microgynum odstawilam tak w polowie ( pol tabletek zostalo w opakowaniu). Innym
      razem bralam przez 21 dni, zrobilam przerwe na okres, byl, odstawilam tabletki
      po tym opakowaniu co "wyzarlam" i nastepny mialam normalnie po miesiacu ( po 28
      dniach)
    • katija1 Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 14:33
      po 6 miesiącach... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=26898690
      • Gość: anka Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:42
        Katija dlaczego zaczęłaś brac tabletki?W celach antykonc. czy z powodu nieregularnych @ ?
        • Gość: mois Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: 195.136.112.* 27.07.05, 15:12
          Ja pierwszy okres dostalam po 29 dniach, na drugi wlasnie czekam, powinien byc
          jutro...Tabletki bralam ok 3-4 lata.

Pozdro
        • katija1 Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 15:18
          oj to było tak dawno temu, ze juz nie pamiętam wink
          Cilest zaczelam brac jakies 8 lat temu ze wzgl; na antykoncepcję.
          Ponieważ długo nie mogłam sie wyleczyć z łojotokowego zapalenia skóry głowy
          przerzuciłam sie na 1,5 roku (czy 2 lata?) na Diane.
    • antosia77 Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 15:19
      Tabletki odstawiłam w listopadzie (po 7 latach brania) i okres pojawia się niby
      noramalnie (29-32, w tym miesiacu po 35 dniach), ale problemem są ciemno brązowe
      plamenia na 5-7 dni przed. Podobno jest to wynikiem zbym malej ilości
      progesteronu. Dodatkowo się skrócił i trwa teraz 2-3 dni i jest bardzo skąpy.
      Jako, że chcemy mieć dzidzi, mój lekarz powiedział, że nic mi na to nie poradzi,
      bo musiałby mi dać hormony, a wtedy nie zaszłabym w ciążę. Mamy próbować i już!
    • Gość: kk Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: 80.53.79.* 27.07.05, 16:04
      Ja pierwsze krwawienie miałam po 36 dniach, kolejne tez i ostatnio po 27 z
      prawidłową owulacją.
    • cirri18 Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki 27.07.05, 21:19
      ja bralam najpier diane, pozniej belare, w koncu plastry, w sumie prawie 8lat..
      jak przestawialam sie z tabletek na plastry, czeklam 6 tygodni na okres, tereaz
      po plastrach czekam juz 2,5 miesiaca, w ciazy nie jestem, ale mnie juz to
      wkurza jak nie wiem, w poniedzialek ide do ginekologa, moze mi cos na to
      poradzi...
    • Gość: mois Re: Pytanie do dziewczyn które odstawiły tabletki IP: 195.136.112.* 28.07.05, 12:03
      Wlasnie dostaje..., na razie tylko jakies plamienie, wiec pewnie jutro bedzie
      juz normalna miesiaczka..takze nic u mnie si enie zmienilo..co 29 dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka