Gość: LALALA IP: *.elpos.net 01.08.05, 13:57 wasze opinie. czy pomogly. czytam na opakowaniu sklad i jest tu wiecej hormonow meskich wiec czy bede miala wieksze owlosienie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia1001 Re: diane 35... 01.08.05, 14:06 Diane nie ma hormonów męskich, wręcz przeciwnie- działa antyandrogenowo, więc obniża hormony meskie w Twoim organizmie. Dzięki temu działa dobrze na skórę i zmniejsza nadmierne owłosienie. To wszystko jest w ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genny Re: diane 35... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:19 dokladnie tak,te tabkletki stosuje sie przeciw hirsutyzmowi czyli nadmiernemu owlosieniu ciala,wypryskom,lojotokom itp,ale uwazaj na nie ,zbyt dlugie branie ich w mlodym wieku ma powazne skutki,ja bralam na tradzik przez 11mies i teraz mam powazne klopoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
lidia1001 Re: diane 35... 01.08.05, 15:27 Jakie kłopoty? Ja brałam przez kilka lat i nic mi nie jest. Może to jest kwestia indywidualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: diane 35... IP: *.azory.net.pl 01.08.05, 15:39 Mi bardzo pomogly te tabletki przede wswzystkim na tradzik naprawde skora sie nie przetluszcza tak bardzo , wlosy mi mniej wypadaja , jestem z nich naprawde zadowolona , nic mi sie nie dzialo po nich, nie przytylam , tylko gdy bedziesz je brac pod kontrola lekarza rob badania kontrolne a wszystko bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: diane 35... 01.08.05, 15:31 Proponuję skorzystać z wyszukiwarki - ten temat już był wielokrotnie wałkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
cirri18 Re: diane 35... 01.08.05, 16:55 ja mialam dinae przepisane ze wzgledu na wzypadajace wlosy - nadwrazlowosc wlasnie na meskie hormonz mieszkow wlosowych.. chyba juz zaden ginekolog nie traktuje diane jako antykoncepcji tzlko wlasnie jako lek (ma o wiele wiecj hormonow niz inne tabletki) Odpowiedz Link Zgłoś