delfinek0 19.08.02, 23:08 czy ktoras z Was zna jakas dobra p.ginekolog ktora z usmiechem wypisuje recepte,jeszcze do niedawna taka mialam ale cos sie zmienila... (?)...najlepiej na kase chorych.dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talinta Re: LUBIN 20.08.02, 20:15 Tak-znam swietna pania doktor w Lubinie-Pani Wojtasik-Zawadzka.Przyjmuje w Medicusie na kase chorych codziennie od 8,30-12,30.Bez problemu przepisuje tabletki,zlecajac wczesniej odpwoiednie badania.Do tego przemila i usmiechnieta kobieta. Do kogo wczesniej chodzilas? Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek0 Re: LUBIN 20.08.02, 21:49 a ja wlasnie cie chcialam pisac Jej nazwiska-bo wlasnie tam chodzilam,tylko ze od jakiegos czasu niezbyt chetnie cos wypisuje te tabletki,i nie tylko ja to zauwazylam ale i moje znajome-moze jest w ciazy?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: LUBIN 29.09.02, 13:37 Pani Zawadzka-Wojtasiak przyjmuje teraz tylko prywatnie,czy ktoras z Was wie na jakiej zasadzie,w jakie dni i jaka jest cena?dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś