Dodaj do ulubionych

jaki lekarz??

08.08.05, 13:54
cześć Kochane,
chciałaby, zebyśmy sie na tym wątku wymieniły namiarami na dobrych lekarzy,
zajmujących się takimi przypadkami jak mysmile koniecznie z podaniem
miejscowości gdzie można ich znaleźć. Mną opiekuje się dr Dworczyńska
(przyjmuje w Warszawie)- trochę na ślepo szukałam lekarza-byłam u tego, który
zajmował się mną w szpitalu, ale przyznał sam, że nie specjalizuje się w
temacie, później u jeszcze jednego -wszyscy kazali czekać. Obecna lekarka
dosyć rzetelnie podeszła do sprawy, przeszkadza mi tylko jedno-tak jakoś
pesymistycznie podchodzi do powodzenia starań-moze ma powody. Podzielcie się
swoimi spotrzeżeniami i uwagami na temat lekarzy.
Obserwuj wątek
    • kask77 prosba 08.08.05, 16:56
      Dziewczyny, prosze jednak, abyscie NIE podawaly na forum nazwisk lekarzy,
      poniewaz nie jestesmy do tego upowaznione. Ktos mógłby sobie tego nie zyczyc.
      Czesto mozna zrobic krzywde w oparciu o jedna, subiektywna ocene. Dlatego
      proponuje, aby wymieniac sie informacjami na temat szpitali ogolnie. To znaczy
      piszcie, z jakim podejsciem do waszej ciazy ektopowej spotkalyscie sie w danym
      miejscu. Jezeli chcecie koniecznie polecic swojego lekarza poniewaz uwazacie,
      ze dobrze radzi sobie z tym problemem jezeli chodzi o pozniejsze postepowanie-
      proponuje pisac na priva. Dziekuje!
      Pozdrawiam
      kask
    • kask77 do hortiki 08.08.05, 16:59
      Witam Cie bardzo serdecznie na forum!!! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie
      dobrze i wkrotce zajdziesz w szczesliwa ciaze!
      Pozdrawiam
      kask
    • rybcia.rybcia Re: jaki lekarz?? 08.08.05, 17:03
      Niestety na ten temat jestem zielona, odwiedzilam juz 5 lekarzy zadnemu z nich
      nie zaufalam co gorsza zalecenia sa rozne, nie wspomne o dobrym lekarzu
      polecanym przez dziewczyny z forum, ktory robiac mi usg stwierdzil ze miesniaki
      sie wchlonely i nie ma ani jednego, przy okazji monitoringu juz u innego
      lekarza okazalo sie ze nadal sa i to 4, ja chetnie bym chciala poznac nazwiska
      dobrych znajacych sie na przypadkach takich jak nasze, no ale skoro
      zalozycielka twierdzi inaczej to nie ma sie co sprzeciwiac, ale moze chociaz na
      privie mozemy sie wymienic adresami i nazwiskami?Ponadto uwazam ze trafic na
      dobrego lekarza to nielada trudna sprawa i zazdroszcze tym ktorym sie to udalo
      • kask77 Re: jaki lekarz?? 08.08.05, 17:56
        Dziewczyny, prosze, nie miejcie do mnie zalu. Moja prosba wynika z tego, ze
        chcialabym uniknac zakladania watku, ktory zupelnie niechcacy moglby zawierac
        szereg pomowien. Tak jak pisalam, nie mamy uprawnien do upubliczniania danych
        innych osob bez ich zgody. Uwazam jednak, ze jezeli wasz lekarz swietnie sobie
        radzi z wasza ciaza pozamaciczna, to droga prywatna mozecie go jak najbardziej
        polecic zaintereowanym osobom.
        Pozdrawiam
        kask
        • bami_ol ---=== O L S Z T Y N ===--- 08.08.05, 23:09
          Ja mam inną propozycję: może niech każda napisze w temacie miejscowość a
          zainteresowana osoba napisze poźniej na priva. I wszystkie strony będą
          zadowolone.
          I ja się wpisuję jako pierwsza.
    • rybcia.rybcia Re: jaki lekarz?? 09.08.05, 08:58
      No oczywiscie ze tak, ja nie mam zalu, jednak uwazam ze trudno spotkac dobrego
      lekarza i jesli ktos takowego ma niech podzieli sie namiarem oczywiscie na
      priva.
    • kask77 Re: jaki lekarz?? 09.08.05, 08:58
      Świetnie!Mysle, ze to dobry pomysl.Przyjmijmy wiec taka forme. Prosze wiec,
      stosujcie sie do niej. Ja sama wiem, jak potrzebne sa posty na ten temat-ale
      niestety bylam miedzy mlotem a kowadlem. Teraz mi ulzylo....smile)
      Pozdrawiam!
      kask
      • hortika Re: jaki lekarz?? 09.08.05, 12:47
        widzę, ze niepotrzebnie narobiłam zamieszania-przepraszam. Nie chciałam o nikim
        pisać negatywnych opini, a raczej polecać tych dobrych.Zostajemy wiec przy
        formule maili na priva. Ja sama operowana byłam w szpitalu na Inflanckiej w
        Warszawie -uwazam, że zajęto się mną b. dobrze (to był moj pierwszy i jedyny
        pobyt w szpialu, więc nie mam porównania), ale sami lekarze poźniej nie
        zaproponowali mi nic, oprócz czekania. I czuję się z tym bezradnie, więc wciąż
        mam nadzieję znaleźć kogoś kto specjalizuje się w ciążach pozamacicznych. Nie
        chcę juz czekać, więc zrobię odwlekane dotychczas badanie drozności, ale
        zdecydowałam się nie na hsg a na HyCoSy.
        • bami_ol do hortiki 09.08.05, 14:41
          Może tu znajdziesz właściwego lekarza:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
    • kask77 do hortiki 09.08.05, 16:08
      hortika, w ogole nie masz za co przepraszac. ja wiem, ze ty nie napisalabys
      nieczego negatywnego, jednak po jakims czasie, na ten watek moglby zagladnac
      ktos np o zlych intencjach albo ktos, kto bezmyslnie wydawalby wyroki-no i
      zrobiloby sie nieciekawie. Dlatego mysle, ze przyjelysmy najbezpieczniesza
      forme.
      Wiesz, z tym czekaniem po c.pozamacicznej tez sie postkalam. Bo tak naprawde,
      tu nie ma za duzo opcji, jezeli chodzi o leczenie juz po. W zasadzei tylko czas
      pokaze co bedzie. Pozdrawiam bardzo cieplo!
      kask
      • paolapaola TROJMIASTO 07.09.05, 18:57
        jesli ktos zna dobrego lekarza, najchetniej z Gdyni ale wlasciwie to cale
        trojmiasto mi odpowiada, to bede bardzo wdzieczna
        • bami_ol paolapaola 07.09.05, 22:05
          zajrzyj na forum "Biała lista" dobry ginekolog -
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
        • pszczolaasia Re: TROJMIASTO 07.09.05, 23:21
          odpisałam ci tam.smile pozdrawiamsmile
    • kask77 WARSZAWA 23.09.05, 10:08
      Autor: makowka3
      --------------------------------------------------------------------------------
      Witam.Poradźcie mi jakiegoś dobrego lekarza w W-wie który zna się dobrze na
      tych naszych sprawach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka